Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• repvez
    még egy kérdés eszembe jutott.Aki használ itt leo bodnar USB panelt az irhatna nekem pár dolgot, hogy nem okoz e gondot az ha olyan kapcsolo van rákötve ami nem áll vissza alaphelyzetbe?
    Mert nekem van egy hasonlo scan matrix elven müködö panelem és eddig a joystikomnál csak olyan gombokat kötöttem rá ami ilyen volt hogy lenyomtam és az elengedés után visszaállt az eredeti helyzetbe, de most a gázkarnál lesznek olyan gombok amik ha lenyomok akkor abban a pozicioban maradnak és az a kérdésem, hogy ezek nem fognak állandoan jelet küldeni a panelnak?Vagy azokat máshogy kéne bekötni a panelra mint a többit?A gombokat nem tudom kicserélni, mert azok gyáriak és nem fér bele más igy valami alternativ megoldás kéne ha nem müködne az eredeti bekötés szerint.