Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Na, amit evvel kapcsolatban olyan flegmán odahánytam avval azt akartam mondani, hogy ilyen rendszerű erőkarral elméletben sokkal jobb mozgást lehet elérni. Jobban tud majd visszafele elindulni, és gyors mozgásokat produkálni.
De tapasztalatot majd délután tudok mondani, előbb is a műhelybe rohantam le, csak lassan száradnak ezek a kúva alkatrészek.
Gondolj bele, talicskát csak toltál már, főleg ha tele volt. Ha elindult az egyik irányba hol volt könnyebb megállítani ? A marokat végén fogva, vagy a tövénél, netán talpánál markolva??
Amúgy ha a mozgás nem is érdekel nagyon, a motorok műanyag fogaskerekei is más élettartamot élnek majd meg. Más áramot kell kivennie az elektronikából, amit fűt ugye, illetve az aksi is jobban bírhatja....
Ha meg még nincs készen mint nekem, akkor nem érvágás áttervezni.
Nu, itt tartok:
Még négy centivel előrébb toltam a szék alapzatát, mert így jobban előre kell nyúlnia a karoknak, nagyobb lesz a szög, illetve rövidebb lábúak is előrébb tudják húzni a széket :D Persze a váltót meg a kartámaszt hátrébb hoztam 4cm-el.
Illetve a motorok be lesznek forgatva, másik irányba kell majd forogni,a a poti bekötését is felcseréltem.