11617

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• tilus
    Szerintem közérdekü lenne, meg aki csinálta annak a kontaktja is :)
  • Szmore84
    hát annyira próbáltam ki, hogy működik-e az elektronikával. Sajnos a vázat csak most vasárnap kezdjük el csinálni.
    Annyi köze van a CST-s pedálhoz, hogy akik csinálták azoknak odalett adva kép róla, és modtam hogy csinálják meg saját "izlésük" szerint.
    Ha kell méreteket összeszedem ha kell. esetleg CATIA-ban meg is próbálom rajzolni
  • tilus
    Irgalmatlanul jól néz ki a pedál, próbáltad már?
    Terveket megosztanád velünk, vagy a CST féle terv ez is?
  • tilus
    Igen én vettem ilyet..iR forumon kérdeztem van-e valakinek.
    Kettőt is vettünk az első 15$+szállítás volt a CXC féle pici carbon design dobozzal.
    A másodikat ingyen adta a fickó..csak a szállítást fizettem.
    A trükk annyi volt, hogy rájuk bíztam az árazást :)

Jó a cucc, amire kell arra tökéletes, esetleg villoghatna mikor pirosba érsz, de más kifogásom nincs.
  • Jacek
    óó eleg ez most:) de nagyon bejon:) csak meg szoknom kell hogy menuben mozgatni kell a fejem akkorak a tavolsagok:) most ossze utok valami cocpitoteloszor simane gy G25, aztan jon a valos valto/kuplung/fek:) ez kb 5 ev:D
  • pointer4
    Csak LFS-el működő házi készítésű, persze ha már megvan a kijelződ, programot is írhatsz hozzá más játékokhoz.
    Vagy ez, szinte minden játékkal megy, ami számít. Van nagyobb tesója is, csak abból nincs színválaszték.
  • Szmore84
    Vasárnap délelőtt kezdjük a heggesztést, mert sógor meg én is csak akkor érünk rá
  • cyber
    Sziasztok!
    Házi építésű cockpitemet szeretném kicsit feldobni egy váltás jelző fénnyel.
    Nem akarok nagy fordulatszám mérőt venni csak egy váltást jelző fényt szeretné bekötni hogy ezt meg lehet e oldani valahogy?
    A választ előre is köszönöm!
  • pointer4
    Még előbb az egy nagyot élvezd ki, aztán törd a fejed a hármon úgy is eljön annak is az ideje ...
  • pointer4
    Tutti lett, mikor lesz tesztelhető állapotban ? :D
  • pointer4
    A helyedben én forgó potmétert használnék, az sokkal tovább bírja gond nélkül. Csúszó potiban is van persze ami jól bírja, csak annak 6-7 ezer forint darabja.
    Pedál felépítésre szerintem senkinek sincs tökéletes megoldása, nézd meg Szmöré-ét, ha az megtetszik, hátha tud méreteket adni.
  • pointer4
    Pont a napokban hallottam, hogy 15 dollárért vettek külföldi fórumon a srácok olyat használtan. Érdemes így keresni.
  • bardocz
    Akkor egy másik Farkas Tamással találkoztam:D
  • Szmore84
    Egészen véletlenül Parádsasváron voltam. :D
  • bardocz
    Egészen véletlenül aug20-at nem a gellért téren lévő kút vagy micsoda mellől nézted?:D
  • Szmore84
    Farkas Tamas
  • Jacek
    uristen meghoztam a 47-es LCD ez valami leirhatatlan:D mar most azon gondolkozom hogy 3db?:D:D:D
  • symbol
    jaaah, mi is az iracingbeli neved? :) hagy keressek már rád :)
  • Szmore84
    iracing legfőképp, de haverokkal szoktunk f1-ezni is.
  • symbol
    jaja :)
  • Szmore84
    játékra gondolsz?
  • symbol
    gyönyörű :D mivel is tolod majd ezzel? :D
  • Szmore84
    Kicsit jobb minőségben

• IsTiB
    "Leírhatatlan válaszotokat" helyet leírhatnátok válaszotokat amit előre is köszönök:) (bocsi csak sietnem kell :D )
  • IsTiB
    Sziasztok:)

Én is szeretnék érdeklődni. Igaz elég sok kérdésem lenne:) Pedált szeretnék építeni.
    Kinézetre valami ilyesmit akarok Pedál3Pedál2Pedál1

Szereztem már hozzá vasat de ma rájöttem hogy egy böszme nagy, nehéz pedált tudnék csak összerakni.
    Ezért szeretném megkérdezni, hogy milyen, mekkora (milyen hosszú, vastag , alumíniumot vegyek... főleg a méretek érdekelnének) Vagy mit ajánlotok? :) A következő lépés az elektronika lenne. Potméterből gondolom 100kohmos tolópotméter vagy mi a neve kell:)
    De nekem a legfontosabb az lenne ha megmondanátok h mekkora alumíniumot vegyek mert méretekkel gondba vagyok:)
    Ha ráértek leírhatatlan válaszotokat előre is köszönöm:)
  • Norbixx75
    Üdvözlök minden cockpit építőt!

Már régóta figyelem és olvasom az oldalt ... -most regisztráltam-... , de sajnos hiányzik belőlem az elektronika tudás-türelem, valamint az erre fordítható idő.
    Viszont szeretnék a kormányomra elhelyezni egy régebbi típusú kijelzőt a Leo Bodnar féle Old SLI/BU0710-et, vagy hozzá hasonlót.Számomra ez tökéletesen megfelelne.
    Ilyet viszont már nem lehet vásárolni??
    Tudtok nekem ezzel kapcsolatban segíteni, vagy esetleg a fejlesztések során "fiók mélyére" került darab lenne e ott nálatok.

Köszönöm, hogy végigolvastátok.

NAGYON SZUPER CUCCOKAT TUDTOK ÉPÍTENI!

... ha szükséges privát e-mail-ban is megbeszélhetjük.

Norbert.

• Szmore84
    elől 10 centis hátul 15 centis a kar
  • Jacek
    nagyobb helyet hagysz hatul es oda hosszabb kart raksz akkor megmarad az elore hatra allitasa a kormanyank viszon dontheted is
  • Szmore84

• Szmore84
  • Szmore84
    Üdv

kicsit átalakítottam.
    de csak a kormány lesz állítható mivel az ülésem sínes megoldás szóval pedál távolság az változtatható

ehhez mit szól?

[IMG]http://szmore84.ath.cx/pedal/vaz_new_resize.png[IMG]
  • maxibacsi
    Ezt kéne megcsinálni egy munkagépből.Fizetni egy munkagépvezetőt aki mindig ott van ha játékra támad kedvünk.
  • bardocz
  • pointer4
    Na, amit evvel kapcsolatban olyan flegmán odahánytam avval azt akartam mondani, hogy ilyen rendszerű erőkarral elméletben sokkal jobb mozgást lehet elérni. Jobban tud majd visszafele elindulni, és gyors mozgásokat produkálni.
    De tapasztalatot majd délután tudok mondani, előbb is a műhelybe rohantam le, csak lassan száradnak ezek a kúva alkatrészek.

Gondolj bele, talicskát csak toltál már, főleg ha tele volt. Ha elindult az egyik irányba hol volt könnyebb megállítani ? A marokat végén fogva, vagy a tövénél, netán talpánál markolva??
    Amúgy ha a mozgás nem is érdekel nagyon, a motorok műanyag fogaskerekei is más élettartamot élnek majd meg. Más áramot kell kivennie az elektronikából, amit fűt ugye, illetve az aksi is jobban bírhatja....
    Ha meg még nincs készen mint nekem, akkor nem érvágás áttervezni.
    Nu, itt tartok:

Még négy centivel előrébb toltam a szék alapzatát, mert így jobban előre kell nyúlnia a karoknak, nagyobb lesz a szög, illetve rövidebb lábúak is előrébb tudják húzni a széket :D Persze a váltót meg a kartámaszt hátrébb hoztam 4cm-el.
    Illetve a motorok be lesznek forgatva, másik irányba kell majd forogni,a a poti bekötését is felcseréltem.

• pointer4
    Az jöhetne nekem is, és felvehetnél msn-re engem is :D Hacsak már nem vagy itt ebbe a hosszú listába valahol :D
  • gabesz752
    Ment egy privát :)
  • maxibacsi
    MSN-en el tudom küldeni.
  • maxibacsi
    Az lcd is benne van.Megnézem hogy el tudom e küldeni a listát.
  • gabesz752
    Köszi a linket, tényleg jó áraik vannak. El kezdtem összelegózni az alkatrészeket, de elég nehezen találom őket. A te rendelési listádat valahogy nem lehet átküldeni? Arra akarok kilyukadni, hogy ne nekem kelljen öszeszedni db-ként. Az lcd kijelző is benne van az árban?
  • maxibacsi
    De az enyémnél a tervek szerint van egy alsó talapzat ami egy gömbcsuklóval(Wartburg) csatlakozik egy fölső vázrészhez amin az ülés és minden más rajtavan.Ezt a két vázat kötném össze a motorokkal és a fölső rész mindenestől mozogna.Így mi a helyzet?Szerinted.