Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• waneksubaru
    Jáájj ,jájj !!
    Isten mentsen meg mindenkit !
    Ma volt nálam pointer 04
    Piával kezdi aztán kér , lehet nemet mondani ?
    Meg lényegesen erősebb ,de ez fontosabb , beszélgettünk a porosodó szimulátorom újrahasznosításáról ,és a meg semmisítés utáni maradékok eldobálásáról ,neki is keletkezett hasonló hulladéka ,az legalább szét van szedve.
    Még jó hogy elment ,vagy az is jó hogy jött .
    Kurva egy srác ,nem is mondta hogy ne dobjam ki ,de éreztette ,na most akkor megint belém szált a fejlesztés hugyos gyors rohama ,nem tudom meddig tart ,remélem észre veszem mielőtt becsurgatok.
    Mielőtt még kupán vág mindenki ,elnézést a stílusomért ,emiatt nem irkálok ide ,csak ritkán.
    FREX rendszert nézegettem az oldalukon ,mi alapján szimulálnak G erőket ,nekem van ez a szuszogós ROCK rendszer ,kidobni se szeretném .
    Gólem motoros miatt újra beleállok ,
    Nem biztos hogy amit kiterveltem az a legjobb ,a kettő rendszert lehet ötvözni ,közben a FREX beül a Rockba.
    Érthetően ,maradna a mostani , mechanikusan nem bonyolult módon simán meglehet csinálni azt a szimulációt azzal a két munka hengerrel ami most van nekünk , a FRex csinál vagyis azt a szimulációs elgondolását ami alapján adja az ülésre a G erőket
    ,ez több volna keverve ,nem rázva .
    Gondolatban tiszta a tovább ,anyagilag nem ,
    Megrázom magam ,ha lesz időm .