Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Tényleg, valójában miért is párhuzamosra építetted? Én sem nagyon figyeltem fel rá eddig hogy a tiéd pont párhuzamos, meg amúgy is valami egyedit csináltál ablaktorlo motorokkal, gondolom te vagy a fonok, tudod mit csinálsz. Hisz voltál nálam, láttad hogy nekem se párhuzamos. Valójába az igaz hogy az SCN actuátoros cuccok mind oszefutóssan/kónuszossan vannak csinálva. A Frex is meg a X-Simulator is. Habár azokhoz a Simxperience eléggé jobban szét áll. A Frexnek ehez meg vanna a saját méretei és javaslatai/tanácsai, ami szerint nagyon igyekeztem az enyémet is pontossan beloni, és éphogycsak kijott centire pontossan a szobába, nekem max hoszúságon van, már nincs semmi rezervám a szobába, ott a fal, így éphogycsak pont hogy kijottek a Frexel javasolt méretek és dollés szogek a Motion részre az actuátoroknak.