Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Át kell alakítanom a szimulátoromat!
NIMA vetette fel először a dolgot, hogy hiába csinálunk jó profilt a mozgáshoz, ha ezt a hibát nem javítom ki.
A változtatás a aktuátorokat/tolókarokat érinti.
Az lenne a lényeg, hogy ne párhozamosan menjenek fel az ülésig, hanem hátulról előredőlve, illetve összetartva.
Próbálta Skypeon elmagyarázni hogy miért, de azon kívül hogy jobban mozog, és gyorsabban, meg jobb érzés, mást nem nagyon értettem meg.
Frakk-al beszéltem tegnap, és ő mutatott rá a lényegre, ha párhuzamos lábbal állunk, akkor kell egy bizonyos mennyiségű erő, hogy egyik bokával megbillentsük a testünk oldalra. ha terpeszbe állunk ez az erő sokkal kisebb.
Illetve ha már a szimulátor elment oldalirányba, akkor így visszahoznia is sokkal könnyebb, tehát a mozgás tényleg sokkal korrektebb lesz.
Hogy én ezt miért nem hallottam sokkal korábban... :D
20°-30°- között érdemes a dőlési szöget belőni....
Állítólag, ez a legjobb felépítés eddig.