Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Jééé, ez ötletes. Sokminden eszembe szok jutni nekem is, de egy autó akkut belegyömöszölni egy PC dobozba, no az nekem is új. Ez egy nagyon kemény PC upgrade lett 
Amúgy nemrég öszefutottam egy haverral akit kb 26 éve nemláttam, viszont nagy autós és tuningos, annak idelyén driftelgetett meg hasonlók, persze igaziba, csupa hátsó meghajtásúk meg hasonlók, (mellesleg nagy meglepetés volt mikor kiderült hogy itt lakik a szomszéd panelban, hát ez van, a Kürtiek mindenhol ott vannak, a mi bejáratunkban is ketten, a szomszéd panelban is...), ma volt nálam kiprólta a szimut, minden OK, szép, nagyon tetszett neki, de abban egyet értettunk hogy nekunk akik már jobban az igazi vezetésre vagyunk megszokva, a virtuális már nehezebben megy. Nem tehetunk róla, de mink már a régebbi generáció vagyunk, persze szimuzás szempontból. Valahogy nemtudjuk úgy érezni mint az igazit, ellentétben a kis "óvodásokkal" akik szimuba minket, oreg rókákot megvernek. Persze azok a virtuállisat jobban tudják érezni, mivel azon nottek fel, igazi vezetést meg soha nemtapasztaltak.
A héten voltunk GoKartokon, hát nekem sokkal jobban ment mind a virtuális szimu. Nagyon pontossan tudtam centizni, íveket betartani, driftelni - szoval bazira ott voltam, és nagyon ráéreztem az egészre, nem csak a járgányra. Nem tudom miért, de sokkal jobban érezni tudom az igazit mint a szimut
Jó a szimu, mert nincs sok millióm az igazi versenyzés hobbira, de legalább GoKartokon bepótoljuk a minimálissat és rendessen kiélvezzuk, arra még telik. Viszont hogy jottem haza, és mit mostam le magamról a kádba, arra nincs megfeleló kifejezés. Mikor kiskoromban egész nap szenet dobáltam le a pincébe, és 1 korom voltam, az tiszta volt ahoz képest ahogy kinéztem a GoKartok után. Magamot 3szor tetotol talpig végig kellet súrolnom, mire nem fekete víz jott le rólam, azután meg a fekete kádat kellet kipucolni alapossan. No ez az, ami a szimuba sohase torténhet meg az emberrel, max csak bele izzad egy kicsit
De nagy buli volt, az a lényeg 
Most már lett egy GoKartos felsom, mert nincs mosópor ami abból kiviszi a fekete koszt