Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• rbal
    Régen írtam, de azért olvasgatom a fórumot. Sajna mostanában kevés időm van játszani a gépen, de azért pár napja dolgozgattam a kormányomon. Olvastam, hogy valakinek említve lett az Xr Display, hogy 2-en csináltunk. Zsolti nem tudom hogy áll vele, csinált e már valami "tartót" neki, vagy Ő is megállt a projektel. Amúgy én összeségében nem bántam meg hogy nekiálltam, de ha valaki nem jártas ebben a fajta elektronikában, chip beprogramozásban, annak nem ajánlom, hogy nekiálljon! Sok szívás van vele, és ha még a szerszámokat is meg kell venni hozzá, hogy meg tudd építeni akkor már anyagilag sem éri meg, inkább Leo Bodnaros SLI Pro- érdemes megvenni. Jelenleg úgy vagyok a cuccal, hogy a régi HEX file amit be kellett égetni a chipbe, elég kezdetleges, én nem is tudom használni a 24 gombot, meg az egyéb ledet sem tudom programozni( vagy én vagyok ennyire benga), mikor villanjanak, stb.., meg spanyolul sem tudok, és a googli elég érthetetlenül fordítja ezeket a részeket, fingom sincs mit csináljak velük. Van új progijuk, amiben már ezek orvosolva vannak, csak nincs égetőm, átcserélni a HEX filét a chipen, szal így megette a fene, szinte, de azért így sem rossz! A Leo-s kifinomultabbnak tűnik ebből a szempontból. Pár képet azért rakok fel, igaz azóta már haladtam, be van kötve minden, még a rotációs gombokkal küszködök, mert csak az egyik irányban akar kapcsolni, a másik irányban még egy picit kéne tólni a minijoy karján hogy kapcsoljon, csak ez nehezebb dolog mint gondoltam a kormány meg már ki van fúrkálva ahhoz kell igazodnom. Meg még a G25-ön sincs meg az USB csatlakozásom, még azt is meg kell csinálni, de ugye a jó munkához idő kell a sz@rhoz meg még több! :)