Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• repvez
    elektonikában jártas emberke megmondhatná nekem, hogy mi a hivazalos megnevezése az olyan kapcsolonak ami a hotas cougarban van a 4 irányú gombokba, mert hiába irom a keresőbe hogy 4 állású/irányú microkapcsolo semmi találat nem jön ki .
    A TM F-16 hotas-om ugy néz ki feltámad halottaibol és a TQS részen az egér emulátor pöcköt szeretném kicserélni.Probáltam más joyokbol a HAT kapcsolot kibányászni, de mindnél csak a panelra ráültetett microkapcsolok voltak ami nem fér be.

Vagy használjak inkább ilyet :http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&cid=VkZaU1ZrMVZNVVZWVkVKT1VrWnJNQT09&pid=VkZaU1FrNVZPVVZUV0doT1pXdFdOUT09

Melyiket ajánlanátok radar kurzor mozgatásra.

A másik kérdésem, hogy mire cseréljem a joy porvédö muanyag harangját ,mert nagyon merevvé teszi a mozgatást és nyikorog is .
    Elsö körbe valami féltengely gumiharangjára gondolok, de nem tudom, hogy a megfelelö méretben van e .