Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Tömegtermék, de csak anyira hogy a csavarokat azért megveszem original, azokat már nemakarom itthon gyártani. A másik dolog meg aztán a korulmények és lehetoségek. Már írtam régebben hogy falun 3 muhelyel szinte még a csavarokat is otthon gyártottam. Egyszerubb volt otthon a muhelybe megcsinálni (oda nyúlok eloveszem, megcsinálom), mint végig hajszolni mittomén holmindenhol. De most sajnos a panel lakásos élet egész más lett, és megértettem azt is amit falun sohase tudtam, hogy azok a városi emberek rettenetes alakok, semmit nemképessek vagy nemtudnak maguknak megcsinálni, mindent csak bemenni a boltba és megvásárolni akarnak készen, és semmihez nemértenek és nem barkácsolnak. Hát hogy ki ért és ki nem az egyedi, de a lehetoségek és korulmények azok adottak, szoval most már értem hogy miért van ez, amit akkor falun mint ezermester aki mindent maga megcsinált még nemértettem a városi embereket.
Azt tudom hogy te is városi vagy, de a korulmények adottak. Ki csolszlogsz papucsba a fészerbe (olyan muhely féle, nemtom magyarba irmert-e a fészer, fószer az biztos
) oszt barkácsolsz. Nekem meg ha nincs fészer/muhely ahova kicsoszloghatok papucsba, viszont fojton másokon lógni meg konyorogni nemakarok, akkor olyan szinten kell megvásárolnom a cuccokat hogy legalább itthon a nappaliba szonyegen koszolás nélkul oszerakhassam, mert az ezermester barkácsoló szellem még mindig bennem van, csak a korulmények totálissan megváltoztak. De még mindig jobban szeretek én magam oszerakni vagy barkácsolni, mint készen venni, de persze a lehetoségeken és korulményeken belul.
Szoval csak anyira gyári a gyári nálam is
Az nem vitás hogy te egyedit akarsz. Láttad volna az én Pioneer JAWA 550-om, az asztán totálissan egyedi de nem csak a faluba, hanem az egész világon. Az úgy át van nekem MODolva hogy olyan csak 1 van a világon.
ITT az én JAWA550 egyedi motorom még faluról otthon barkácsolva és MODolva.