11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#8273 Mi az a legolcsóbb szerkezet, aminek a megvásárlásával feltudnék programozni egy PIC16F887 mikrokontrollert, illetve akkor már az sem baj, ha egyben az ATMega8535-öt is tudja.
Esetleg elkészíteni. -
#8272 Sajnos a G25-ön nincs középen FFB, ha lenne, a kormány elengedésénél önálló életre kelne. Balra-jobbra-balra-jobbra, így is csinál ilyet néha :D
Bár azt nem tudom, ebben jobb lett-e a G27. -
#8271 Mondjuk a kormány nagyon érdekelne hogy menyire más, mert ma mentem LFS FZ5 versenyt és valamelyik autóknál (FZ5, FZR meg más hátsó meghajtásúk) nagyon nemszeretem azt hogy a kozepén szinte 0 FFB van. Utálom ha olyan laza a kormány hogy nincs FFB csak szabadon pereg. Azért már most végre a cockpitnak koszonhetoen felrakhatom 70-80-90%-ra hogy érezzem hogy valamit tekerek, legyen ellenállás mint igaziba, viszont bazira fel kell raknom hogy minnél kisseb helyen legyen 0 FFB a kozepén. De úgy is a kozepe szinte 0 a szélén meg mintha régi IFA-át kormányoznák. De valamelyik autóknál jó mert mindenhol van FFB még a kozepén is, de valamelyikeknél a kozepe NULLA. Azt nem hiszem el hogy igaziba is a hatsó meghajtású autóknak a kozepén 0 ellenállás van. Én meg vagyok szokva hogy igaziba szinte végig mindenhol egyforma az ellenállás normális vezetésnél, persze más a helyben tili-tolizás és tekergetés. -
#8270 Tömegtermék, de csak anyira hogy a csavarokat azért megveszem original, azokat már nemakarom itthon gyártani. A másik dolog meg aztán a korulmények és lehetoségek. Már írtam régebben hogy falun 3 muhelyel szinte még a csavarokat is otthon gyártottam. Egyszerubb volt otthon a muhelybe megcsinálni (oda nyúlok eloveszem, megcsinálom), mint végig hajszolni mittomén holmindenhol. De most sajnos a panel lakásos élet egész más lett, és megértettem azt is amit falun sohase tudtam, hogy azok a városi emberek rettenetes alakok, semmit nemképessek vagy nemtudnak maguknak megcsinálni, mindent csak bemenni a boltba és megvásárolni akarnak készen, és semmihez nemértenek és nem barkácsolnak. Hát hogy ki ért és ki nem az egyedi, de a lehetoségek és korulmények azok adottak, szoval most már értem hogy miért van ez, amit akkor falun mint ezermester aki mindent maga megcsinált még nemértettem a városi embereket.
Azt tudom hogy te is városi vagy, de a korulmények adottak. Ki csolszlogsz papucsba a fészerbe (olyan muhely féle, nemtom magyarba irmert-e a fészer, fószer az biztos ) oszt barkácsolsz. Nekem meg ha nincs fészer/muhely ahova kicsoszloghatok papucsba, viszont fojton másokon lógni meg konyorogni nemakarok, akkor olyan szinten kell megvásárolnom a cuccokat hogy legalább itthon a nappaliba szonyegen koszolás nélkul oszerakhassam, mert az ezermester barkácsoló szellem még mindig bennem van, csak a korulmények totálissan megváltoztak. De még mindig jobban szeretek én magam oszerakni vagy barkácsolni, mint készen venni, de persze a lehetoségeken és korulményeken belul.
Szoval csak anyira gyári a gyári nálam is
Az nem vitás hogy te egyedit akarsz. Láttad volna az én Pioneer JAWA 550-om, az asztán totálissan egyedi de nem csak a faluba, hanem az egész világon. Az úgy át van nekem MODolva hogy olyan csak 1 van a világon.
ITT az én JAWA550 egyedi motorom még faluról otthon barkácsolva és MODolva. -
#8269 Viszont a kormány finomabban jár a jobb fogaskerekek miatt, jobb kicsit az FFB, van kijelző rajta. Jobb a H váltó, állítható a pedálja, 6 gomb a kormányon. -
#8268 Höh, mintha nem jártál volna műhelyekben, ahol ráhegesztik neked:P
Ráadásul ez nézőpont kérdése. Neked gyári átlagos, tömegtermék kell, nekem meg egyedi cucc :P :D -
#8267 SG bevan aludva, 2 éves hír :D -
#8266 Besz@ras, az orak is mukodnek...
Amugy nem veszes szvsz anyagilag sem -> bonto. -
#8265 Szívessen
Más, mindenki számára: csak úgy érdekességnek: Valódi autóversenyezőkkel csatázhatunk a jövőben - házon beluli cikk, de ha mégis valaki nem vette volna észre... -
#8264 A legkisebb gond -
thé #8263 köszönöm a részletes infót! -
#8262 Nincs neki sequential shifter, csak H váltó és nem lehet átkapcsolni SEQ-re. De szabadon el lehet donteni ki mit választ. -
#8261 Ha már csak 60k-é van G25... akkor már érdemes G27et venni 65k-é nem? -
#8260 Bocs, ez a magyar web: http://www.besajtolhato-rogzitoelemek.hu -
#8259 ILYEN
3.33 Euro/db, és ez volt a legolcsóbb, muanyag karral. Aztán voltak komplett fémbol kb duplájába kerult.
Itt lehet keresni: http://www.impkontakt.sk
de van ott HU is, ez egy nemzetkozi cég ELESA + GANTER, és nem olcsó az igaz. De hulyére kerestem magam az egész államba és ez volt az egyetlen hozzáférheto amit találtam nálunk, ha csak nem akartam anyához hegesztett villáskulcsot, ha már minden gyári a cuccomon, arról nem is beszélve, hogy nincs hol és nics mivel heggesztenem, csak nappalim, meg 1 2x1m erkélyem van az 5. emeleten
De a végén jó lett, ahogy elképzeltem, és az a 13.32 Eurót túl lehet élni, nem vág foldhez:
-
#8258 Nemááá elfogyott a G25? -
#8257 Tényleg egész pofás.
-
thé #8256 hát igen, elég horror ára van, de nagyon jó ilyesmivel dolgozni
szárnyas csavarnak vagy anyának kisebb a füle, és nem lehet igazán nagy nyomatékot kényelmesen átadni vele
mindegy ennyiért ez túl brutális, inkább akkor sima hatlapfejű csavarban gondolkodok és veszek hozzá egy racsnis kulcsot, csak h a flancolásnak is adjak :] -
#8255 ???
Mondjuk annál még az is olcsóbb, ha egy anyához hozzá hegesztesz egy villáskulcsot :D
Szmore84: az elős elektronikai szaküzletben, ahova bemégy. Ez a világ leggagyibb gombja :D Viszont pontos. És itt még drágán árulják. -
thé #8254 tudtok ennél olcsóbb rögzítőkarokat? -
Szmore84 #8253 pointer4: http://www.pointer4.extra.hu/Wheel/P1020412.JPG ilyen gombokat honnan lehet venni? -
#8252 Valamelyik nap néztem youtube-os vidit.nagoyn durva:DDD -
#8251 Azt a k*rva. Ez kell nekem! -
#8250 Hali!
A G25 pedáljáról nincs valakinek tervrajza? Szeretnék egy egyedit csinálni és arra gondoltam hogy meghagynám a G25 poti mozgatását plusz a fékhez egy loadcell. Megtervezném solidworksbe és ahoz kéne a rajz, de ha nincs akkor méregetek :) -
#8249 Eleg konkret... :D
-
#8248 Igen, ő olyan ! És be nem áll a szája :D -
polux #8247 Átvettem az ülést! :)
Nagyon szimpatikus és jófej embert ismertem meg Waneksubaru személyében! :)
Az egész napot át tudtuk volna beszélni, annyi közös témát találtunk. :D
Bármennyire is hihetetlen, vannak még önzetlen emberek.
Bearanyozódott a napom! :D
Köszönöm mégeszer!
-
thé #8246 ez lenne az igazán get real érzés, a 40 fokban nyomathatnád magadra a fűtött levegőt :] -
thé #8245 meg a vétel előtt érdemes lenne kipróbálni, fogalmam sincs, h milyen szele lenne egy ilyen ventilátornak, de sztem az a 450 W keményen dolgozna, főleg, h a kis szobaventilátorok 50 W körüliek :P
ha kicsi kell, akkor sztem ő kell neked -
#8244 hihi
Azért jó ötletet adtál, merre keresgéljek :D -
#8243 Jó ötlet, bár én ilyen 12-15cm átmérőre gondoltam, kettőre :D Elhelyezés miatt. De gondolkodok rajta :D -
thé #8242 ilyen nem lenne jó? bontósokkal már úgyis jóba vagy :D
amúgy a vidin tényleg gyorsnak tűnt a dolog, sokkal gyorsabbnak mint a régi cockpited, de csak így látvány alapján nem mernék róla véleményt formálni :)
kíváncsian várom, h a finombeállításokkal mit tudsz kihozni a gépből -
#8241 Kéne két ventilátor :D Most nem akarnék 8cm-es pc-set, az olyan gagyi.
Olyan kéne, hogy 12V-ról mennyen, és ezt szabályozná a menetszél elektronika :D -
#8240 Nekem nem világos. Ez most levegőre van vagy vízre? -
#8239 Ja igen, nincs valakinek olcsó ötlete, ilyen ventilátor beszerzésére? Honnan, meg mi is ez? -
#8238 Igen, de ahogy Thanos is írta, neki is csak azután lett igazán gyors a cucc, amint aksira váltott.
Szerintem a videó elárulja, hogy mennyire is tud gyors lenni, ha kell. Viszont a finom beállítások hiányában (amit remélem idővel majd pótolok) nem is merném összehasonlítani egy FREX-el :D
Na indulok melóba.
-
#8237 Ó ne már, itten elpirulok ám!
Ilyen megható szavak nekem :D
Még azt azért leírhattam volna, hogy nektek pár hét alatt sikerült jobbra belőni, mint nekem jóval-jóval több is alatt :D
Amúgy itt a fórumon nem is kell mit moderálni, olyan jó csapat jött itt össze :D -
thé #8236 amúgy az akksi és a töltő helyett miért nem a szgép tápok mellett döntöttél? az talán még olcsóbb megoldás is lett volna :) -
thé #8235 nagyon informatív cikk, iszonyatosan nagy meló megkoronázása ez, az meg külön plusz pont, h önzetlenül továbbadod a megszerzett tudást
viszont azt nem tudtam kihámozni a cikkből, h mennyire gyors és pontos a gép, zavar-e a vezetésben, színesíti, vagy esetleg segíti? és nem utolsósorban mennyivel sikerült jobbra a szerkezeted annál a frex-nél vagy micsodánál :] -
waneksubaru #8234 Olvastgattam,nézegettem
Lett egy vágyam egy szimulátor .
erről a topikról nem tudtam ,adta a net és a kutatás .ide leltem .
Cockpit 1 ,semmi tennivaló ,számba van rágva az egész.kész is lett.
megállt az X sim miatt mert nem tudtam beindítani ,
aztán jött egy Pointer 04 ránézett és sitty sutty már megy is .
Cocpit 2
Ezek után már nem az a nagy dolog hogy minden érthető ! Hanem az hogy minden verejték csepp elvan mondva ,
semmi titokféltés,( mint sok esetben látni ,csak azt mondják ami nem fontos .)
Cikkenként nyersz sok embert ,épül gyarapszik a célod .
Garantáltan gratulálok .
Minden nap nézem ezt a topikot ,nem tudom mi van moderálva
,ami ott marad az nagyon egyensúlyban van ,kell hülye meg kell okos is .
Pointer 04 ,az egészért leveszem a kalapomat ,
Irigység nélkül megy .ritka dolog .