Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Ja, hát így tuti. Valaki milyen szerencsés De be vallom, és is nagyon hállás vagyok haveromnak, habár egyátalán nem volt ingyen, ott az anyag volt marha drága ITEM 60x30 1m = 30 Euró nagyker ár. kb 500 Euróért vettem anyagot, még bovítésnek az alap Frexhez (ez csak az ITEM, ebben amazok a pléhek meg sok más nincs benne, a tobbi cucc máshonnan van) De neki koszonhetem hogy egyátalán van ENHANCED Frexem (amúgy csak az alap lenne), mert megrendelni én is megtudtam volna, de mit kezdtem volna 6 méteres rudakkal, vághattam volna az erkélyen kézi furészel.. Így meg profi muhelybe fel lett szeletelve pontossan méretre pár perc alatt, én csak elhoztam becsomagolva és oszeraktam. Nélkule sokkal bonyolultabb lett volna.