Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Ja meg elfejeltettem. Tegnap voltunk sörön haverokkal, mutattam a Frex cockpitot nekik (mobilba fotót), nagyot néztek, nemakarák elhinni hogy az nekem otthon van. Aztán szóba jottek a monitorok. Még nem volt idöm utánna nézni (keresni), de az egyik említette hogy a Samsungnak és NEC-nek van olyan típus aminek nincs keret körbe. Direkt úgy van kialakítva keret nélkul hogy sok darab oszekapcsolható legyen, és akár egy nagy panel falat is ki lehet veluk alakítani sok monitor oszekacsolásával kozvetlen egymás mellé. Mert nekem elég zavaros a keret a moncsik kozott, és így az nem lenne ott. Nemhallotál ezekrol a típusokról. Jó..., tudom, nem Panasonic, de mondom csak úgy rákérdezek
    Vagy esetleg ha valaki más tudna valami infókat...