11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#8072 Képet kérunk, vagy legalább linket -
#8071 Szia Csavez felesége,
szép toled hogy hagysz neki erre is teret. Sokkal jobb mint a kocsma meg a pia...
Csavez - amúgy csúcs a cuccos. Aranyat érnek az oldalsó monitorok, nekem már csak az hiányzik a szimuhoz, csak itt nincs rá hely. -
#8070 ohh nem rakja be a képet :D -
#8068 Na én is alkottam.Csak én a valóságban :)Műszaki gyári moci be műszaki megkapva másik moci be 1.8 16szelepes opel mocika -
Csavez #8067 Szisztok! Én vagyok Csavez felesége! Elnézve a képeket megnyugtató, hogy nem csak az én férjem ilyen elvetemült!!!:D Ja, azért tudtam írni nektek, mert véletlenül nyitva hagyta ezt a fórumot! -
#8066 Tévedés. :P -
Csavez #8065 Ne szivjátok mellre,én néztem félre! :D
-
Csavez #8064 bboyaattz ,bardocz
sok b betű,úgy tünt mintha magaddal beszélgetnél.. -
#8063 És ezt mégis mire sikerült alapoznod, hogy egymás alregjei vagyunk? B-vel kezdődik mindkét nick? Valóban, nagyon gyanús, főleg ha még egymásnak válaszolnak is! -
#8062 Alteregó??? Mondd, hogy csak unalmadba mondod ezt?
Csak feltettem egy kérdést amire jött válasz. De bocsi, ha zavar nem írok többet és meg sem haragszom. -
Csavez #8061 Nem csak neked,hanem az alteregoidnak is! -
#8060 Most ez nekem ment? :-? -
Csavez #8059 Szépen elbeszélgetsz itt magaddal! :D
Jól vagy? -
#8058 Ja jó... :)
Azért érdekelt, mert ha egyszerű akkor én is megcsinálnám, de van egy olyan érzésem hogy ez nekem magaslesz. :P -
#8057 Azt én sem tudom hogy működik, csak megjegyeztem, hogy nascarhoz pont ideális:D -
#8056 szerintem shift... -
#8055 Még mindig nem értem...
De szerintem bennem a hiba. -
#8054 Mi az a játék? -
Csavez #8053 ezt a képbeszúrást,sosem tanulom meg... -
Csavez #8052 Hi!
Rég voltam itt.
Kicsit továbbfejlesztettem a cockpitem,olyan élményt nyújtott,hogy leesett az állam.
Kész lett a 3D vision surround,driverre kellett sokat várni,de a sok csúszás után nvidiáék kiadtak 1 beta drivert!
Nagyon jól működik ez is ,beszippantanak a monitorok!!!Szó szerint. :D
[IMG]http://www.kephost.com/images3/juantsbuf2wkfujcliq0.jpg[/IMG][/URL]]][URL=http://www.kephost.com/][/URL][IMG][/IMG] -
thé #8051 és akkor két számítógép kell hozzá (egy a vezérlésnek és egy a játéknak) vagy csak egy? -
#8050 Keret nélkülid tv
Igaz nem monitor, de a mérete miatt jobb is szerintem.
-
#8049 Ja meg elfejeltettem. Tegnap voltunk sörön haverokkal, mutattam a Frex cockpitot nekik (mobilba fotót), nagyot néztek, nemakarák elhinni hogy az nekem otthon van. Aztán szóba jottek a monitorok. Még nem volt idöm utánna nézni (keresni), de az egyik említette hogy a Samsungnak és NEC-nek van olyan típus aminek nincs keret körbe. Direkt úgy van kialakítva keret nélkul hogy sok darab oszekapcsolható legyen, és akár egy nagy panel falat is ki lehet veluk alakítani sok monitor oszekacsolásával kozvetlen egymás mellé. Mert nekem elég zavaros a keret a moncsik kozott, és így az nem lenne ott. Nemhallotál ezekrol a típusokról. Jó..., tudom, nem Panasonic, de mondom csak úgy rákérdezek
Vagy esetleg ha valaki más tudna valami infókat... -
#8048 Kezd nagyon szépen alakulni. Gratula!
Végre lehulot a lepel a titkokról, hogy az a sok kiálló pöcök, bizbasz, vasdarab mire lesz. Látom adsz a kényelemre is. Sokmindenre gondoltam, de egyre tuti nem: Az a könyökölö, az nagyon kemény ott Azt miböl szedted ki? Mit szedtél szét? Maybach, Cadillac, Bentley, Bugatti, Chrysler vagy Chevrolet? Nálatok van luxus bontó? A Luxus Moszkvics Sluszz Kulcs mindenségit...!
A Force cockpit view-vel a LFSbe Lackó megelözött, de most legalább tudod a választ
A Force cockpit view fugg a szervezötktöl hogy alítsák be, OLFSL-be nem is figyeltem, de ha Lackó mondja, akkor úgy van. Én úgy is mindig tutira Cockpit View-el megyek.
A G25 shifter úgy marad, vagy csak ideiglenes? Gondolom H váltónak a Sim-Geart fogod használni, és akkor mi lesz a G25 sorsa, ha nem SEQ váltó? Esetleg kéziféknek használnád? A régi cockpitodon fent volt SEQ váltónak, habár most, tudom ott a kis monitor, de akkor hogy oldod meg?
Amúgy a pedálokkal meghiszem hogy sok volt a piszmogás, én is azzal szöszmötöltem a legtöbbet, és még mindig nincs vége, mert a mult héten (8 hónappal a finish után) még mindig állítottam rajta. Bele is izzadtam egy kicsit, olyan volt mindha autót szerelnék a pedáloknál, pont ugyanaz a szar hozzáférés és szerelési pozicó.
Aztán már tényleg kerulhetnénk egyet LFS-be (én, te, Lackó, Tomi555, meg Zsolt), most a szunetbe OLFSL sincs, és van szabad idom is
Éljen a lecsóóó, mnyam.... -
#8047 Ránézésre nascarhoz pont jó lenne. -
#8046 Azt az RPM mutatót, hogy lehet működésre bírni? Sose értettem. -
#8045 Még kép.
-
#8044 Köszönöm, köszönöm! :D
Még sok meló van vele, de egyszer kellene tartani egy ilyen szimulátor fórumosat :D -
#8043 Azta a k...a eget!!!
Elég durván néz ki így. Azok 82-es LCD-k? Eszméletlen jó lett.
Mikor gurulunk egyszer együtt? -
#8042 Üdv nálunk!
Igazából az ülésen lehet sokat spórolni. Vehetsz olcsó sportülést 20-30.000-ér, de tapasztalatom szerint kényelmetlen lesz. Lehet jobban jársz, ha egy jó állapotút szerzel autóbontóból, azt 5.000,- ből is meglehet úszni. A sínt is kérd hozzá, akkor állítható is lesz. Ezekkel csak az a baj, hogy az alsó 4 pontja nem egyforma, alátétekkel játszani kell, hogy vízszintesre felfogadhasd.
Ha ez megvan, akkor jöhet a váz. Maga az anyagköltség elenyésző, zártszelvényből összeszedni egy olyat, nincs 10 rongy. Viszont kell hozzá fűrész/flex/heggesztő/fúró/köszörű, meg nem árt egy műhely. Ha ez nincs, akkor csinálhatod fából, vagy vásárolhatsz :D A bannerban nézd meg MABO cockpitet, az lesz a legolcsóbb amit találsz készen.
A súly miatt meg ne aggódj, ennyi zártszelvény nem nehéz. Bár létezik alumínium profil, amit otthon műhely nélkül könnyedén meglehet vágni, de azt akkor át kell variálni, hogy erős legyen (ne középen menjen a merevítés, hanem két oldalt). És anyagárban lehet a 30.000,-et is eléred.
Jó méretet nem tudok mondani, a lényeg, hogy állítható legyen, minden rajta. (kormány-magasság-dőles-távolság , pedál-távolság-dőlés, ülés-sínnel a távolság,-dőlés) Ha ezek megvannak, nem érhet csalódás :D -
Maci23 #8041 Előre is köszönöm,ha tudtok segíteni!
Üdv mindenkinek!Pointer gratulálok a cockpithez!
Üdv mindenkinek! -
Maci23 #8040 Sziasztok!
Szeretnék pár dolgot kérdezni tőletek ha megengeditek!Olyan kérdéseim lennének!Szeretnék egy cockpitet!Néztem,ha cégtől rendelem akkor 66000.-Ft a legolcsóbb!(természetesen nem Pointer stílusában )
Ha én csinálom(tatom) meg akkor mennyivel jöhetek ki olcsóbban,anyagárak, stb!Nem tudom milyen anyagokat ajánlanátok hozzá!Gondlom az ülést meg kell vennem,az 20-30on pár ezer ft,attól függ milyen!
Nekem szempont lenne az hogy könnyű legyen,mobil,összecsukható vagy szétszedhető!
Nem tudom hogy lehet e tőletek méretezést kérni,hátha ismeritek,vagy leírás ezekre a méretekkel!
Egy hasonló Cockpitnekkellenének a méretei,ilyet szeretnék,nekem is G25-m van! Ilyenre gondoltam! -
#8039 Te csak hallgassál, ha még lfs-ezni akarsz :P -
Lacko86 #8038 Vaksiiii vagy Poiii:) Bár ezzel most magam ellen szóltam:) OLFSL-en amúgy nem volt kötelező a belső nézet. -
#8037 -
#8036 Ugye :D Jó pajtások vagyunk mink :D
Amúgy, ha szervert hozok létre LFS-be, nem találtam sohasem olyan opciót, hogy "Force cockpit". De azt nem tudtam, hogy neten amúgy van ilyen opció.
Az OLFS bajnokságon kötelező volt ?
Jó meleg van, eddig jutottam:
Még semmi sem működik, a pedál igazgatásával pedig elment sok időm, mire rátaláltam a jóra, de most úgy néz ki tuti :D
Na megyek, eszek lecsóóóót :D Juppie :D
Amúgy a három tévé látványa iszonyatosan megdöbbentő élőben. Kár, a fotó nem adja vissza :D -
#8035 Perszehogy a két kerék között lebegő láthatatlan autó kameranézetet én se preferállom, viszont a lehetoség ott van ha bármit is akarsz tesztelni, akár az autóval, akár a controlerrel, vagy kormányal, de éles verseny kozben soha se használnám, mert én is a realitásra torekszem. Viszont ez is nagyon elegánsan meg van oldva a LFSbe. Single playerba csinálj amit akarsz ohhon egyedul, de ha rendezvény van, akkor a serveren mindig ott a lehetoség hogy kotelezo view használlat az IN_CAR cockpit VIEW legyen, vagy más kotelezo szabályokat állítsunk fel a serveren. Ahogy írtam, ez virtuális SW ahol miden lehetséges és megoldható, és még igazságos is lehet.
Amúgy én személy szerint a FIX/MOTION látást a FREE CHOICE kategóriába sorolnám, viszont az IN_CAR cockpit viewre jogosnak tartom a server beállítást ahol kotelezové lehet tenni azonn az adott rendezvényen. Persze ezt a kotelezot/nem kotelezot a serveren be lehet programozni bármi másra is, akár a FIX viewre is, az már izlés dolga. Szerintem az nem olyan szigorú dolog mint az INCAR COCKPIT VIEW, nehogy már valaki NFS out viewbe versenyezzen, attól én magam is kiutéseket kapok ha olyat látok, azt az autómogotti nézetet utálom, az a legirreálissab ami létezik.
Viszont ami sokkal komolyabb kérdés és még elég megoldhatatlannak látszik az abszolutt realitást kotelezové tenni. Nekem otthon minden mximális reális ahogy csak lehet (lehetoségeken belul), viszont rengetegen H-shifter és kuplung helyett vagy SEQ váltókar helyett (kormány mellet) csak pillangó váltót használnak, vagy 900 fokos kormány helyett csak 270-et használnak. És ezeket elég nehéz is lenne kezelni, mert sokaknak csak 270 fokos pillangós kormányuk van H shifter és kuplung nélkul, a reális analóg kéziféket már inkább nem is említem, mert az szinte csak nekem van ahogy nézem. Viszont szerintem ezeknek sokkal nagyobb súlya van a realitással kapcsolatban, mint olyan apróságoknak mint a FIX/MOTION VIEW
Viszont az tetszik hogy ezt a részét a realitásnak te se hanyagolod el. -
#8034 Igen, de ők arra törekednek, hogy a játékosok egyenlő körülmények között versenyezzenek, pl ezért van fix cockpit view. Tehát mint LFS-ben a játékosok nagyrésze, ne a két kerék között lebegő láthatatlan autó kameranézetet használja. Ráadásul ezt, mint írtam, egy játékos csinálta, és az emberek véleményére kíváncsiak. :)
Szavazni meg azért kell, mert sok pénzről van szó, és az autószimulátorok jövőjéről :D -
#8033 Minek arról szavaztatni? Azt csak a politikában szokás, mert a politikust nem lehet csak úgy kikapcsolni ha meguntad az illetőt.
Azt egy OPTIONS, KI vagy BE kapcsolható kell hogy lehessen, mindenki tetszése szerint, így effektívebb mint a szavazás, mindenki megszavazza magának otthon ha indul a pályára.
A LFS az elejétöl tökéletessen van megoldva. Ha nem kell vagy zavar a motion view, akkor kikapcsolod, abszoltutt fix VIEW-re. Ha kell akkor meg bekapcsolod, és ha még mindig elégedetlen lennél, akkor utánna állítod a kilengést hogy menyire éreztesse veled a fej mozgást és a G erot. Nagyon szuper.
Én mikor nagyon kezdo voltam akkor kikapcsoltam, meg főleg mikor OFFICE székbol kormányoztam. De aztán már a Frex Motionból valahogy fura volt hogy én repkedek a székbe, de a VIEW az totál fix. Akkor meg bekapcsoltam. Régen a FIX volt jó, most meg a MOTION kamera lett jó - változnak az idok Egyszeruen leszavazható ahogy és amikor csak akarod.
Így kellene megcsinálni nagyon sok mindent, hisz ez "csak" egy SW, KI/BE kapcsolható kell hogy lehessen sok dolog, persze az eszzeru korlátokon belul, nem kell hogy Autopilot legyen a kocsiba -
#8032 Most szavaztatnak róla, hogy kell-e :D
Ezeket meg csak úgy: