Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Én most találtam jutubon egy ilyet, ha nagyon megeröltetném magamat, és eltüntetném a mostani asztalt, akkor beférne egy ilyesmi, csak akkor azlenne a gáz, hogy kagylóból más játékokat játszani..., meg ugyanott lennék, hogy a kormányt fel/leszerelni, vagy...ááá...denehéz az élet!😄😄
Amúgy a pedál a videóban nagyon jó így szerintem, ez idáig a legjobb, legegyszerübb lebontani azt a nagy mûanyagot róla!
Ti játszotok más játékot is a kagylóból, vagy nem?😊
Akinél Pointer jár, az nemúsza meg szárazon <#vigyor3>#vigyor3>
Na mindegy, úgy kell nekem, kellet nekem beengedni Pointert fényképezõvel <#idiota>#idiota> Legközelebb motozás lesz <#wink>#wink>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
www.smart-bus.hu
Azt mondta, felrakhatok fotókat nyugodtan. így meg is teszem. Persze, ha valamiért meggondolod maga, szólj nyugodtan 😄
KEN BLOCK GYMKHANA TWO PREMIERE PARTY RENEE RENEE RIDE ALONG
Ken Block Gymkhana Practice
KEN BLOCK GYMKHANA TWO THE INFOMERCIAL
KEN BLOCK'S TRAX STI CAR
Ken Block's snowboard/rally bit from DC's Mtn.Lab 1.5
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Én mindenesetre eddig nemmerészkettem el, nem akartam bonyolítani ha esetleg valami elszált volna, oszt hogy reklamálnám. Ugyis reklamáltam rengeteget ártatlanul az utóbbi idobe más cuccokal. Inkább biztosra akartam menni, és szótfogattam az útmutatónak. A honlapon írja is hogy ha beszereled, fordítva fog menni a dolog, és kell neki invertet tenni a softwareba - Logitech profilerbe vagy a játékba.
Azzal nemszámítottam hogy megfordítva is menne, féltem hogy valami elszál. A hagyományos potinál mindegy mert az paszív cucc, és a 2 széle szimetrikus. De az Andy LoadCell modjába van elektronika, és ha félvezetok vannak ott, akkor azoknak nem mindegy. De úgy néz ki hogy ebben az esetben nem gond. Szoval rajtad áll a dolog, de én inkább oficiálissan raknám be, és SW-ilag invertálnám - nekem így van.
A loadcellt amikor beszereltem, de a burkolatot nemraktam még rá, hogy kipróbáljam, hogy mûxik-e...
Jó volt, csak épp fordítva ment szal üresen volt fullon a fék...
Amikor a kézifék után jártam, hogy vegyek egy potit hozzá, kérdeztem az eladótól, hogy arra a potira miként kössem a 3 vezetéket?
Aztmondta, hogy mindegy, mert tönkretenni nemtudom!
Szoval amikor a loadcell tesztnél forditva mûködött (és eszemben sem volt, hogy a logitech driverben is van fordítás...), szoval én egybõl megfordítottam a 2 szélsõ vezetéket!
Így megy rendesen, én így hagynám, csak valaki beletette a fülembe a gyíkot, hogy inkább a driverben igazítsam meg, minthogy akármi is!
Szóval visszakössem a vezetékeket úgy ahogy a gyártó írja, vagy ez a rész (ha 2 napja megy) nem gáz!?
Köszi!
De ezt is taposni kell rendesen a fullhoz!
A rbr-ben azóta is javitom a saját idõimet, most mintha bátrabb lennék még aszfalton is, a murván meg egyenesen meglepõdök a visszajátszásoknál, hogy miket megyek, nemúgy mint azelött!😮
A toyotához sikerült találni egy jó setupot murvára...na az most nálam az eddigi legtutibb setup!😊
És ami a legfurcsább, hogy teljesen természetesen használom a féket, ezalatt azt értem, hogy az eredeti féket soha nemsikerült úgy használnom, hogy jó is legyen, mert vagy erõs volt, vagy nemelég, de ezzel...mondom az elsõ gyorson már mexoktam!
Csak ajánlani tudom énis!<#hawaii>#hawaii><#eljen>#eljen>
Hupikék Kisának...
Zöld katonáéknak...
Rózsaszin csinibabáknak...<#vigyor>#vigyor>
Nekem fekete klasszikusom van, az a igazi taposós fajta <#smile>#smile>

www.smart-bus.hu
Én ezeket a smile-kat nem használtam még sosem 😄
www.smart-bus.hu
De még van <#vigyor3>#vigyor3>
G25 pedál dekli nincs, mi? Nembaj, eddig is megvoltam nélkule <#smile>#smile>
Amúgy holnap 11-kor indultok? Úgy jó is lesz mert én is úgy valahogy jovok haza, addig megreggelizek <#smile>#smile>
Találgathatsz melyik melyik 😄
www.smart-bus.hu
Olyan volt elõször mintha nemlenne jó vagy nemis tudom, mintha csak benyomom (pár centit) és nincs a visszarugása, legalábbis nemolyan mint az eredetinek de van!😊
Azért az idõmön javitottam minden gyorson azóta a rbr-ban, és nemkellett csak 1 gyorson mennem ahhoz, hogy mexokjam, teljesen korrekt a dolog és gyönyörû hupikék színû lett!😄
A beállitásokat nemtom még, hogy hogyan, de ahogy most van, nekem a rallis gémben faja, majd utánajárok!
Pointer az azért fura, hogy egynapon rendeltük, és 3 nappal késöbb küldte el (remélem ennyi rendelése volt!😄)!
Nálunk is szombat van, és itt (hálisten) van posta szombaton is! <#pias>#pias>
Ami meg kimaradt rugó+a piros keret azt lehethogy beépítem majd a kézifékemnek, mert pont olyan rugó van benne amit nemtaláltam, és megfelel! Azzal nemhaladok sajna, mert nincs helyem, és nemtudom sehova sem fixálni faxom!😞
Ott áll félkészen, sõt a cockpitbõl sem tudom milesz, mert a szobámba nincs helye, máshova meg nemtudom rakni, mert nemcsak én lakom itt!:s
Na és milyen? Mesélj egy kicsit... 😊
www.smart-bus.hu
Nektek is megjött?
Kicseréltem egybõl, bár nekem kicsit rövidnek tünik a pedál játéka, de ettõl függetlenül javitottam az idõmön a rbr-ban!😊
www.smart-bus.hu
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Köszönöm, szeretem a témát... 1-2 óra alatt megvolt! 😊
On...
Jut eszembe Poi, loadcell-rõl semmi hír? Azt hittem a nyuszika tojik egyet nekem... 😄
www.smart-bus.hu