Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Kezd nagyon szépen alakulni. Gratula!
    Végre lehulot a lepel a titkokról, hogy az a sok kiálló pöcök, bizbasz, vasdarab mire lesz. Látom adsz a kényelemre is. Sokmindenre gondoltam, de egyre tuti nem: Az a könyökölö, az nagyon kemény ott Azt miböl szedted ki? Mit szedtél szét? Maybach, Cadillac, Bentley, Bugatti, Chrysler vagy Chevrolet? Nálatok van luxus bontó? A Luxus Moszkvics Sluszz Kulcs mindenségit...!

A Force cockpit view-vel a LFSbe Lackó megelözött, de most legalább tudod a választ
    A Force cockpit view fugg a szervezötktöl hogy alítsák be, OLFSL-be nem is figyeltem, de ha Lackó mondja, akkor úgy van. Én úgy is mindig tutira Cockpit View-el megyek.

A G25 shifter úgy marad, vagy csak ideiglenes? Gondolom H váltónak a Sim-Geart fogod használni, és akkor mi lesz a G25 sorsa, ha nem SEQ váltó? Esetleg kéziféknek használnád? A régi cockpitodon fent volt SEQ váltónak, habár most, tudom ott a kis monitor, de akkor hogy oldod meg?

Amúgy a pedálokkal meghiszem hogy sok volt a piszmogás, én is azzal szöszmötöltem a legtöbbet, és még mindig nincs vége, mert a mult héten (8 hónappal a finish után) még mindig állítottam rajta. Bele is izzadtam egy kicsit, olyan volt mindha autót szerelnék a pedáloknál, pont ugyanaz a szar hozzáférés és szerelési pozicó.

Aztán már tényleg kerulhetnénk egyet LFS-be (én, te, Lackó, Tomi555, meg Zsolt), most a szunetbe OLFSL sincs, és van szabad idom is

Éljen a lecsóóó, mnyam....