Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Perszehogy a két kerék között lebegő láthatatlan autó kameranézetet én se preferállom, viszont a lehetoség ott van ha bármit is akarsz tesztelni, akár az autóval, akár a controlerrel, vagy kormányal, de éles verseny kozben soha se használnám, mert én is a realitásra torekszem. Viszont ez is nagyon elegánsan meg van oldva a LFSbe. Single playerba csinálj amit akarsz ohhon egyedul, de ha rendezvény van, akkor a serveren mindig ott a lehetoség hogy kotelezo view használlat az IN_CAR cockpit VIEW legyen, vagy más kotelezo szabályokat állítsunk fel a serveren. Ahogy írtam, ez virtuális SW ahol miden lehetséges és megoldható, és még igazságos is lehet.
    Amúgy én személy szerint a FIX/MOTION látást a FREE CHOICE kategóriába sorolnám, viszont az IN_CAR cockpit viewre jogosnak tartom a server beállítást ahol kotelezové lehet tenni azonn az adott rendezvényen. Persze ezt a kotelezot/nem kotelezot a serveren be lehet programozni bármi másra is, akár a FIX viewre is, az már izlés dolga. Szerintem az nem olyan szigorú dolog mint az INCAR COCKPIT VIEW, nehogy már valaki NFS out viewbe versenyezzen, attól én magam is kiutéseket kapok ha olyat látok, azt az autómogotti nézetet utálom, az a legirreálissab ami létezik.
    Viszont ami sokkal komolyabb kérdés és még elég megoldhatatlannak látszik az abszolutt realitást kotelezové tenni. Nekem otthon minden mximális reális ahogy csak lehet (lehetoségeken belul), viszont rengetegen H-shifter és kuplung helyett vagy SEQ váltókar helyett (kormány mellet) csak pillangó váltót használnak, vagy 900 fokos kormány helyett csak 270-et használnak. És ezeket elég nehéz is lenne kezelni, mert sokaknak csak 270 fokos pillangós kormányuk van H shifter és kuplung nélkul, a reális analóg kéziféket már inkább nem is említem, mert az szinte csak nekem van ahogy nézem. Viszont szerintem ezeknek sokkal nagyobb súlya van a realitással kapcsolatban, mint olyan apróságoknak mint a FIX/MOTION VIEW
    Viszont az tetszik hogy ezt a részét a realitásnak te se hanyagolod el.