Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Minek arról szavaztatni? Azt csak a politikában szokás, mert a politikust nem lehet csak úgy kikapcsolni ha meguntad az illetőt.

Azt egy OPTIONS, KI vagy BE kapcsolható kell hogy lehessen, mindenki tetszése szerint, így effektívebb mint a szavazás, mindenki megszavazza magának otthon ha indul a pályára.
    A LFS az elejétöl tökéletessen van megoldva. Ha nem kell vagy zavar a motion view, akkor kikapcsolod, abszoltutt fix VIEW-re. Ha kell akkor meg bekapcsolod, és ha még mindig elégedetlen lennél, akkor utánna állítod a kilengést hogy menyire éreztesse veled a fej mozgást és a G erot. Nagyon szuper.
    Én mikor nagyon kezdo voltam akkor kikapcsoltam, meg főleg mikor OFFICE székbol kormányoztam. De aztán már a Frex Motionból valahogy fura volt hogy én repkedek a székbe, de a VIEW az totál fix. Akkor meg bekapcsoltam. Régen a FIX volt jó, most meg a MOTION kamera lett jó - változnak az idok Egyszeruen leszavazható ahogy és amikor csak akarod.
    Így kellene megcsinálni nagyon sok mindent, hisz ez "csak" egy SW, KI/BE kapcsolható kell hogy lehessen sok dolog, persze az eszzeru korlátokon belul, nem kell hogy Autopilot legyen a kocsiba