Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Emléxel, kérdezted tolem is mikor itt voltál hogy a motiont mindig használlom. A válasz IGEN volt, amióta meg van mindig minden gyakorlásba, kvalifikációba, éles versenybe azzal megyek. Kivéve azt a 3 hetet mikor reklamációba volt az elektronika, akkor statikus volt a cucc, de akkor még nemtudtam a kovetkezot, mert akkor negyon hiányzott.
Szóval nálam valami evolúció megy végbe, amiben bizonyos szinteket érek el
A kezdetbe nagyon hiányzott a motion, azért is vettem a Frexet, mert irreális volt a vezetés force nélkul. Mikor megvettem, fúúú, az tuti volt, marha jó, mint Poi mondja, óriási kulombség, végre érzem a forcet - az ero velem van
Máris javultam a Frexnek koszonhetoen, jobb koridok stb...
De most a héten (befejezodott a OLFSL és már nincs kotelezo gyakorlás), akkor kicsit kisérleteztem. Piszkálja a corom, hogy FZR@AS5 nemtdtam jobbat 2:45:86-nál, persze mindent motionnal, de már azt az idot is a motionnak koszonhetem, mert régen az nélkul még roszabb volt. Aztán most szunetbe, kipróbáltam hogy milyen lenne ha kikapcsolnám a motiont és lezavarnák egy olyan versenyt (csak ugy magam AI-kkel). Eljott a kovetkezo fejlodési szint, még aprólékossabban érzékeltem az autót és statikussan sikerult 2:44:88-ez a rekordom. De aztán mikor sokat mentem megint elkezdett hiányozni a motion. Azóta megint azzal járok mindig, mert jó ha érzem a forcet. De lehet hogy ezek valami fejlodési szintek nálam, vagy változatosság, nemtom... valamit mindig javulok, de marha lassan. A WR 2:36 ami felfoghatatlan korido, az UFO aki csinálta
Azért be kell vallanom, én becsuletessen tisztességessen gurulok: kormány 540 fok, H-shifter, és kuplung - minden ahogy illik a FZR-vel menni, de a Hee-and-Toe még nem megy, nembírom megtanulni. Na mind1, ez úgy is csak hobbi.
De azért fuggetlenul EZT kiakarom próbálni