Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Hogy jártam a napokban....
A két fiesta ablaktörlő, amit megvettem, jónak tűnt elsőre, stramm, masszív háza van. Erősen teker, megvolt a kis rudacskája, amire a szim mozgató gömbcsuklóit felszerelhetem.
Beépítettem próbából, ráültem a fém vázra, erre az egyik oldal lefittyent. Nézegetem, és kézzel visszafele, a csiga fogaskerekek ellenére, el tudtam tekerni!!!?? De! Csak az egyik irányba, és az egyik oldalit épp lefele a másik oldalit épp felfele. :S :S :S
Ekkora marhaságot, annyira van épp ferdén fogazva, hogy az egyik irányba kibasszon velem :D Utána néztem, kézzel, ha nagyon nekifeszülök, tényleg el lehet tekerni.
Tegnap d.u. elugrottam a bontóba, hogy nézelődjek. Hála égnek, valami nagy rendrakásba voltak, megint válogathattam kedvemre. Amúgy találtam egy csomó ablaktörlő mocit, amit simán visszafele lehet tekerni! És ráadásul egy csomón nem is volt meg a kis kar, csak a tengely (tengo). Szóval nehéz kutatásba voltam, 2 egyforma motor találni, ami visszafele nem forog, de megvan a karja. Találtam 1 óra után egy olyat ami jó, kettő, karos, vissza nem forog, valami Nissan Cherry-é. Ráadásul, - ami a másikkal gond is lett volna - nincs bekötve a motor elektronikája a házára testnek. A két motort el se kell szigetelnem elektromosan egymástól, ami amúgy nehéz kivitelezni, lévén nem pvc csőből van a váz, hanem fémből. Két problémát oldottam meg tegnap, mert már be is építettem a régi helyére :D Persze minden furat máshol volt, vagy épp kicsi :D Most már, száradnak ezek is :D