Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Hát az a készlet 3240-ért az egy tuti dolog. De mért van az hogy nálunk csak a felét kapod és dupla olyan drága és csak a fele a tartalom? Ez nagyon szép készlet
Vagy ott lenne a kutya elásva hogy az nem minoségi cucc? Nemismerem. Mert van olyan hogy fater hozott fúróhegyet a vietnámiaktól 30 Centért de kibirt 1-2 lyukat. Aztán vettem 3 Euróert 1 db-ot, az viszont ment mint a vajba. Más anyag, más minoség...
De ha még a kis fúróhegyek el is tornének, nem gond, remélem kompatibilis a fej, fúróhegyeket meg veszel bárhol bármilyet, csak a fúrógép neégjen ki 2 fúrás után, nekem az a lényeg. Gondolod az minoségi cucc? Mert akkor biztos megéri, nálunk enyiért nemkapod meg a felét sem.
De amúgy a méretet elbaxtam, elkevertem. Most nézem, hogy az én régi PIKO fúróm 4-ig fogadott fúróhegyet, csak szegénkébe kiégett a motor, mert mikor koltoztem nagy volt a káosz és azzal fúrtam a kis lyukakat (2-3-as) a bútorba a csavaroknak, az még nem is volt gond (mert puha fa), csak az hogy sokat és túlmelegedett, sok volt a meló... Na és azóta se tudok olyat szerezni amibe belemenne 4-es. De viszont amit te írsz annak olyan jó az ára hogy még 4 nélkul is elfogadnám, csak normál kompatibilis feje legyen normál fúróhegyekkel, ne valami extra speciális.