Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Te is?
Ha viszaemlékszek a régi szép idokre menyit játszottam az elso Driverrel, még Pentium III volt Radeon Rage Fury 128 ViVo 4MB kártyával, még nem volt kórmányom se. Az elso Driver volt a legjobb fizikával meg úgy átlagba legjobb az egész sorozatból. Az elso Drivert nyomtam 1998 vagy 99-tol ahogy kijott egész 2003-ig (aztán vége minden gameolásnak, mert 100% munka lett nekem, semmi szabad ido), az a rengeteg video replay amit vágtam benne az internal video editorral. Aztán a kovetkezoknél már nagyon csalódott voltam, egyetlen dolgot a grafikát fejlesztették, minden mást leértékeltek és degradáltak GTA-ra. Még anyi fizika se volt benne mint az elsobe. Az elso Driver a TOP a tobbi csak tomegtermék a szemétdombon.
Te bízol abban hogy a kovetkezo jobb lesz mint amik az egyes után voltak? Habár ideje lenne már enyi vacak után végre kiadni egy minoségi cuccot, de a mai világba a mai minoség tapasztalataim alapján a legújabb se lesz jobb minoség mint az utolsó. Manapság mindenki csakis a grafikára oszpontosít, minden más el szok lenni hanyagolva (fizika, játékélmény).
A Trailer az nagyon csúcs, szép élményeket keltett fel bennem, nagyon jó érzés volt látni, de ez csak mézes madzag, aztán majd jon a game