11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
thé #7911 ahám, erre is gondoltál, király vagy :]
beültetési rajzon egyértelműen látszódik a tüskesor helye
a működő nyákról tudnál lőni pár képet? -
#7910 Tika:
A kész Mjoy panelbe tedda mikrokontrollert, és az stk200-al a helyén tudod beprogramozni.
Minden a helyén, programozó kábel felrak, MJoy USB-be bedug (onnan kap tápot) programozóval letöltöd a kontrollerbe a firmwaret, restartol és már mondja is a PC hogy játékvezérlő telepítése...
Épp backupolom a telefonom, kb még fél óra :( aztán teszek fel képeket hogy néz ki.
Annyi még, hogy az STK200 elvileg 10 tűs programozókábellel van ellátva, az MJoy panelen meg a 6 tűs programozó csatlakozó van, a lábkiosztás az avr.tavir.hu oldalon megtalálható.
Ha eltévedsz akkor szólj és adok direkt linket később -
#7909 300€-os szekvenciális váltó :D A hüjének is megéri, hát még nekem :D
Tika: a Kormány rövid Ó :D -
#7908 Meg az uccsó menüponntban, a cikkeknél, van is róla iromány. -
#7907 A banner jobb oldalán a lsitában a 8. pont(multi monitor systems)
( egy speckó elosztót ami tulajdonképpen egy videó kártya kiegészítő 1 bemenet és 3 kimenettel) -
#7906 Te is?
Ha viszaemlékszek a régi szép idokre menyit játszottam az elso Driverrel, még Pentium III volt Radeon Rage Fury 128 ViVo 4MB kártyával, még nem volt kórmányom se. Az elso Driver volt a legjobb fizikával meg úgy átlagba legjobb az egész sorozatból. Az elso Drivert nyomtam 1998 vagy 99-tol ahogy kijott egész 2003-ig (aztán vége minden gameolásnak, mert 100% munka lett nekem, semmi szabad ido), az a rengeteg video replay amit vágtam benne az internal video editorral. Aztán a kovetkezoknél már nagyon csalódott voltam, egyetlen dolgot a grafikát fejlesztették, minden mást leértékeltek és degradáltak GTA-ra. Még anyi fizika se volt benne mint az elsobe. Az elso Driver a TOP a tobbi csak tomegtermék a szemétdombon.
Te bízol abban hogy a kovetkezo jobb lesz mint amik az egyes után voltak? Habár ideje lenne már enyi vacak után végre kiadni egy minoségi cuccot, de a mai világba a mai minoség tapasztalataim alapján a legújabb se lesz jobb minoség mint az utolsó. Manapság mindenki csakis a grafikára oszpontosít, minden más el szok lenni hanyagolva (fizika, játékélmény).
A Trailer az nagyon csúcs, szép élményeket keltett fel bennem, nagyon jó érzés volt látni, de ez csak mézes madzag, aztán majd jon a game -
#7905 Itt már olvastam a 3 monitoros rendszerről, ami nagyon megtetszett. Akinek van ilyen, az tuti meg tudja nekem mondani mi kell hozzá. :) Előre is köszi szépen.
3 db 22"-os monitoron gondolkozom. De lehet megérné (pénzügyileg biztos. :)), hogy mondjuk csak 19"-osak lennének az oldalsók... -
#7904 Legolcsóbban mennyi egy olyan cockpit amibe g25 is jó?Illetve milyet érdemes venni?(az ár nagyon számít) -
#7903 Faszaság:PPP
70 es Challengernek jobban örültem volna -
#7902 Na jóóóóvan -
#7901 Wáááááááá, ha ebből tényleg lesz valami :D
Amikor lehajtja a napellenzőt beugrott egy nosztalgikus, akkora feeling :D
-
#7900 Kipróbáljuk :D -
tomi555 #7899 Hogy-hogy fejjel lefelel lesz a pedál? Mégiscsak jobban bejön, vagy csak jobban néz ki? -
#7898 Ma reggel volt egy kevés időm, már nincs sok hátra :D
Az ülést is meggyógyítottam, már nem süllyed a bele.
A pedált lehet kicsit feljebb meg kellesz fúrni... :)
Bocsi a mobilos fotókért :D -
thé #7897 Dogman:
jól értem, h at STK200-as avr programozóhoz kellett volna egy olyan nyákot is csinálni, amibe beültethetem az avr mikrokontrollert és bevezethetem a külső tápot?
amúgy kimarattuk a fényes papírra nyomtatós, vasalós, lemaratós módszerrel a nyákodat, csak egy helyen kellett az összeérő vezetékeket kapirgálni :)
más:
cockpitemhez az u alakú menetes szárat vmi elfekvő húzott anyagból csinálták meg, simán leesztergálták, menetet raktak rá, csak a meghajlítás volt netszes... sima hengerelt mezei a38-as acélból voltak a próbadarabok, hajlítószerszámmal félkézzel hajlítva már a harmadik darabnál sikerült belőnni a megfelelő hosszt és szöget, a rendes menetelt darabokat viszont két kézzel is alig tudták meghajlítani, és a 15. selejt után ráhagyták a dolgot, szóval vmi jó combos anyagot sikerült kifogni :D -
#7896 Álítolag el szuditot a foszer :S.Apum mesélte régen egy Szlovák busz is le ment és mindenki meghalt :S .Nem tudom tavaly én is megcsusztam azóta nem bátorkodom :S megvan a magam kis helye :D .Én szeretem a hegyi utakat .Bár volt egy barátnőm ki durván tolta csak keresztbe :D biciglivel se rossz le menni csak vissza fele rossz :D
de okos ember lemegy és vissza jön busszal :D Most én is gondolkozom veszek valami kis babetát vagy simsont csak igy motorozgatni :D bár nem vagyok nagy motoros mert el esetem már kettőször :D egy robogoval és egy pitbike volt az áldozat :D
de a szimulátor ezért is jó ott kilehet élni magam :D és nem jön egy számla gyorshajtás miatt :D -
#7895 Sokan nemszeretik, de én imádtam az ilyen hegyi utakat és szerpentíneket, csak persze az nem azoknak való akik rohannak a halálba.
Hát az a kamionos az nagyon csúnya, megporkolodott rendessen, elég kellemetlen, foleg a sofornek.
Csak észnél kell lenni és nem kell túlzásba vinni, ahogy mondod -
#7894 az a duna ami folyik.Én abba a kis faluba lakom ott a 4 képen :) nekem a kilátó nincs mesze de egy biztos az árvíz nem fenyeget.Nálunk inkább a halál eset gyakoribb szinte minden kanyarba egy kereszt ahol egy motoros vesztette életét rengeteg halál eset van
mert a motorosok nem tudjak mi a határ aztán néha nem jön össze nekik :S na meg elég nagy szakadék van az ut egyik oldalán nem rág egy kamionos ment le a szakadékba :S pár kép :S -
#7893 höh ?:D -
#7892 No de lent a faluba laksz. Vagy kimondottan fent a hegyekbe? És mi folyik ott lent?
Amúgy az ilyen képek után csorog a nyálam, fantasztikus helyek, kész paradicsom. Azt tudom hogy a munkával olyan helyeken gond van, de a kornyezet szempontjából irigyellek téged. No de ez van, valaki beton erdobe lakik, vakaki meg igaziba. Én már az utóbbi idobe ilyen kornyezetet csak képeken látok, amióta csak bent dolgozom, és nem járok ki. Egész más hatással volt rám a kinti munka, rengeteg helyet bejártam hasonló helyeken és az a munka feltoltott mint az aku-t, a mostani meg kifacsar mint a rovidzárlat. No de mit tehetsz... Donteni kell ha a kinti munkát totál szét cseszik és degradálják és alulértékelik, és a benti számítógépes meló az elismertebb és értékeltebb és a munkaádónak a fontossab. Mindig szerettem a számítógépeket, de egyszer mindenbol megárt a sok. Momentálissan 16 PC-ért felelek, de ezeken kívul még itt a helységbe a tobbi 40 db. Legalább a 2 projektor már nemmelegíti a levegot nonstop. -
#7891 -
#7890 Photoshop!!!!!!! Nincs ott a lábánál egy ír kobold! -
#7889 -
#7888 A szivárvány is tőlünk indul :D:D -
#7887 :D nem mükszik ez a szar :D de csak össze jött :D -
#7886 -
#7885 Na még1x -
#7884 -
#7883 hegyekbe lakom :)szoval téleg hideg van de teszek fel egy pár képet hogy te is tapasztald :) ezek a képek a kiláton készültek egy pár napja :) .De a köv szimo is fábol lesz :) nem tok hegeszteni -
#7882 Szegénke cockpit, pedig már egész stabilra kipofoztad, nagyon hideg lehet nálatok a télen, hogy a kazánba végezte -
#7881 Hát azt biztos hogy jobban megy mint a szimulátor épités :) huh de nagyon hiányzik a szimo kár hogy eltüzeltem :( de se baj köv honaptól valami lesz :D de sajnos az alaptól kell kezdenem kormány vásárlás 40 rupi jaj a szívem de olcsobb kategoriát meg nem akarok venni már -
#7880 Lehet hogy nem pont ide tartozik, de akkor is beteszem:D:D
-
#7879 Ahha, akkor majd ha ilyet fogok csinálni akkor hozzád fordulok, látom értesz hozzá
Én nemvagyok jártas az ilyesmibe -
#7878 Nem ugy van az :D a rendőr nem szokót bele nézni mivan a motor térbe ha meg mégis pont el romlót a moci tető nyitó :) a vizsga szokott nagyobb baj lenni :S oda azért kell ismeretségi kör kivan ez találva :P -
#7877 De akkor papírok nélkul max a parkolóba autózhatsz vele -
#7876 Áhh nem megy át de a pénz beszél.Ez semmi haver a wareszba egy 2.0 Dohc mocit rakott bele na az már valami :D nekem csak egy 1.6 van benne most barátnőm is elméletileg a lada samarába ö is 1.6 golf mocit rakta bele már csak a kábelezés van neki. -
#7875 A cockpitnak az ellentéte.
Azoknak akik nem computerrel akarnak valóságot szimulálni, hanem fordítva - valósággal computer gamet
Hát ezek már nagyon pihent agyúak. -
#7874 Te belegyomoszoltél 1 Golf motort a Warbiba? Az ilyesmi átmegy papírilag is? -
#7873 Valaki erre? -
#7872 Csak neked csináltam :D de kiváncsi lennék a te munkádra is