Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    No de lent a faluba laksz. Vagy kimondottan fent a hegyekbe? És mi folyik ott lent?
    Amúgy az ilyen képek után csorog a nyálam, fantasztikus helyek, kész paradicsom. Azt tudom hogy a munkával olyan helyeken gond van, de a kornyezet szempontjából irigyellek téged. No de ez van, valaki beton erdobe lakik, vakaki meg igaziba. Én már az utóbbi idobe ilyen kornyezetet csak képeken látok, amióta csak bent dolgozom, és nem járok ki. Egész más hatással volt rám a kinti munka, rengeteg helyet bejártam hasonló helyeken és az a munka feltoltott mint az aku-t, a mostani meg kifacsar mint a rovidzárlat. No de mit tehetsz... Donteni kell ha a kinti munkát totál szét cseszik és degradálják és alulértékelik, és a benti számítógépes meló az elismertebb és értékeltebb és a munkaádónak a fontossab. Mindig szerettem a számítógépeket, de egyszer mindenbol megárt a sok. Momentálissan 16 PC-ért felelek, de ezeken kívul még itt a helységbe a tobbi 40 db. Legalább a 2 projektor már nemmelegíti a levegot nonstop.