Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
tomi555 #7651 Én elhiszem hogy jó, de azért az akor sem mind1 hogy adott méretre (most vegyük csak a vizszintes irányt mert az a mérvadó) 1280 pixel van vagy ugyan ekkora méretre (tegyük fel hogy 2 rendszer úgy van beállítva hogy 3 monitor szélleségét vetíti a projector) 3840 pixel van. Persze elég messziről már a projector is jó lesz de szerintem minél messzebb viszed annál jobban romlik a az élmény(annál jobban fókuszban lesz mindedn)
Nem számoltam utána a dolognak lehet ogy ez nem számottevő de 1 biztos kisebb lesz a felbontásod AA-tól függetlenül.
A 3D meg ha szoftware-esen van megoldva "hülyeség" szerintem. Nem valós infot ad vissza csak kitalál valamit. Úgy lenne 3D igazi ha a játék le tudna renderelni 2 nézetet real time és mindekttőnek a képét biztosítani.
Bocsi ha valmit félreértettem vagy rosszul tudok, leginkább csak hangosan gondolkodok:D