Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Anyi pénzárt amit írsz dollárba, az nem 100000 Ft. Saccold meg menyi lenne ez komplett, a vászony(ok), projektorok = ?
Gondolom 500000 Ft felett, esetleg 700-800ezer is (ha minimum 1280x1024 felbontással számolsz/projektor), az meg már nagyon brutál ár (a 3x 1600x1200-at inkább nem is számolom). 1 projektorral én nem mennék semmire, mert az még mindig csak egyetlen monitor tartalom, csak nagyobb a kép. A FOV meg nem oldja meg, mert most utóbbi idobe elszórakoztam a FOVval, és rájottem hogy ahoz hogy minnél kozelebb legyen a valós nézethez és realitáshoz, ahhoz kb 60-65 FOV kell, az alacsonyabbat már rosz vezetni, és a magassab meg távolodik a realitástól (meg a kórmánytól/szélvedotol is). Úgyhogy mindenképpen az jon ki hogy minimum 1:3-hoz monitor arány kell - 1 monitor fuggolegessen, és 3 monitor szélesség viszintessen - ahhoz hogy a minimumot lássam abból amit a valóságba is látok. A LFSnél elony hogy nem HW igényes, és birja a nagyfelbontást is. NFS meg nem érdekel