Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
beszállni nem macerás?
billentyûzetet és egeret hogy használsz?
Csak ha az 57 másodpercnél nézem azt a szerelõbrigádot (ami maúgy XD) , akkor nem értem mi tartott 6 hónapig? 😄
Vagy lehet ponnt az az oka ? 😄
www.smart-bus.hu
mondjuk az összetört autósoknak gyorsabban illett volna rátenyerelni az esc-re, igaz ez a videó rovására ment volna :]
ez most meghozta a kedvem, toca 3 óta nem mentem oval pályán, egyszer majd meg kéne játszani

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Amúgy hol lláttál te LFS-zni? Free szerverekre nem jarok, csak organizált versenyekre, meg a saját szerveremen gyakorolok versenyekre. Esetleg az õcsémet láthattad, nem Newman név alatt futott?
------
"thé" érti a lényeget, tudja mi az igazi értéke a dolognak <#wink>#wink> Nekem valahogy benne van a vérembe hogy szimuba nekem nem mennek igazán jól a dolgok. De valóságba annál jobban ki tudom érezni és számítani és centizni a végsõ határig, szimuba meg nem jön ösze, meg Motionnal sem, persze valamit segít nem helyettesítti 100% a valóságot.
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Korcsojazni is jó azt is szeretem, de a síelést jobban.
Egy pici off mindig belefér <#vigyor3>#vigyor3>
amúgy a G25 E kapható volt kishazánkban?
csöndes lenne, tartós és töredékébõl jönne ki mint egy G27
ha lenne egy ilyen eset, akkor a delikvenst kéne megkérni, h ésszel zúzzon már
mondjuk én nem a síelést toltam, hanem a korcsolyázást, ott is túl lehetett menni azon a bizonyos határon komolyabb következmények nélkül, csak hát ciki az, amikor a tanárnénit az osztálya szeme láttára tarolod le 😛
hogy félig on is legyek:
használt G27 65 ropiért
Amúgy láttalak LFS-ezni, inkább gyakorolnád azt 😛
Õszinte leszek, rühellem a síelést! 😄 Egyszerûen nem megy az agyamba, hogy valaki télen mi a búsnak ad ki százezreket arra, hogy még jobban fázzon mint itthon! 😄 Tudom, ha süt a nap... meg, ha mozogsz nem fázol... ez duma! 😄
Ennyi pénzbõl valami csendes óceáni szigetre el lehet menni napozni... nem a többi flúgost kerülgetni a mínuszokban... 😄
www.smart-bus.hu
Könyen lehet hogy ilyen kerdes fel se merül nála mint ami itt vitatva van <#nevetes1>#nevetes1>
A szimu is nagyon jó, de a legjobb dolog a világon meg mindig a síelés, azt nem kell szimulalni, az realban is megfizethetõ <#smile>#smile> Csak sajna mindig meszebb kell jarni a hó után <#confused>#confused> , na jó az idei év kivétel az utobbi 10 évbe <#vigyor3>#vigyor3>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Komoly lesz.Jövõ héten linkelem a képeket.
Amugy franko fly szimet tettel fel. Ezt nevezem, aki ad a stilusra <#smile>#smile>