Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
De a 60x30-at én nemrakhattam LIGHT verziot, mert akkor kérdés el-e birt volna téged mikor benne ultél - emlékszel? 
Tudod, a egész cockpitom levegobe van, ill. kerekeken fut az egész, így tartania kell a komplett cockpit súlyát meg a pilótát aki benne ul.
Igaz, statika nem a szakmám, nem sokat konyítok hozzá, de ahol vásároltam, ott szakik vannak és olyanokat kiszámoltak ott nekem a saját szemem elott, hogy csak néztem mint a vak egér, mondom ez nem semmi, wooow. Ismerosok, ugyhogy az igazat számolták, nem átverni akartak. Olyan képleteket én még élletembe nemláttam, nem hogy még számolni. és a katalógusba is néztuk, hogy persze más a súja, meg persze a tartása is. Persze az ITEMnek van sok verzió, és nem mindenhol arányos a tartás azzal hogy teli vagy Light - abban is van valami amit te írsz - egyetértek, de voltak helyek ahova semmiképpen nemajánlottak Light-ot. Persze raktam lightett is de csak ahol nincs eroltetve és rovidek, csak 10-20-30 cm.