Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Sharks
    Hy

Köszi a választ! Végre valaki . Igen, mindenképp tervezés lesz az első lépés, hisz a kivitelezéstől még elég messze vagyok, mivel előbb a szükséges eszközök is kellenek, amik majd belekerülnek. Igazából nem is gondoltam ilyesmire, hogy egy adott géptípusra legyen alakítva. Nálam a lényeg, hogy megfelelő helyre kerüljenek az eszközök (joystik, pedál, gázkar, meg egy-két műszer, majd ha meglesznek) és stabilan lehessen rögzíteni őket. Ha meg már erre szükség van, akkor legyen valami kinézet is, meg valami burok körülötte, így jutottam el a cockpit ötletéhez, de tényleg csak ennyi a célja és nem kell mozognia. Az első lépés részemről az lenne, hogy a megfelelő ülésre kéne rátalálni, amire van pár ötletem, de ha tényleg segítenél, akkor a többit pm-ben majd.