Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Én személyessen utánnanéznék a sínnek (érdeklodnék), mert az variabilis, sokszor nincs benne, néha benne van. De tobnyire úgy szok lenni, hogy ha benne van akkor azzal dicsekednek és kimondottan oda van írva. Ha nincs kifejezetten odaírva hogy a sín benne van, akkor nagyon valószinu hogy nincs benne.
    A magasság viszont nagyon fontos ahogy Pointer is írja, mert lehethogy úgyjársz mint én. Eredetileg csak ullést akartam cserélni (a régi már tropa volt), mindent lemértem hogy paszoljon, hoztam egy jót (100% állapot, mint az új), paszolt is volna, de a magasságot elfelejtettem, hirtelen olyan magas lett hogy nemért le a lábam a foldre. Akkor jott az otlet hogy ha már ez van akkor csinálok hozzá 1 rendes cockpit vázat de statikussat valami olcsót (nem Motiont) (eredetileg nemvolt, csak olyan doboz alatta), aztán úgy alakult hogy nemjott osze (sok akadályba utkoztem), aztán a vége az lett, hogy BETELT A POHÁR!! a sok akadály miatt, és akkor lett a Frex.
    Szoval eredetileg kizáàólag ullés cserébol 30 Euróért, lett abszolutt nemtervezett full Frex Motion cockpit 4500 Euróért. Kicsit elszált a dolog egész más irányba, az egész csakis azért mert túl magas volt az új ullés. De azért megérte. Képzeld, ha az a ullés nekem akkor paszol, akkor nincs cockpitom se, és Frex Motion meg már egyátalán. Néha nagyon furcsa és kiszámíthatatlan dolgokat hoz az éllet vagy a sors Az ember eredetileg kis sopát akar, aztán a végén nagy házat epít, ufff