Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• BlackAdder1
    Hi!
    Bocs Pointer hogy túlléptem a tolerálható karakterszámot!
    Megkérem a müszakilag okult kollégákat vegyenek be nyugtatót vagy/és üljenek le, hogy eltudják viselni a nyelvezetem! BOCS!
    Moddoltam az Andy féle loadcellem, sokkal realisztikusabb lett. A versenyautóban nemtudom milyen de a Ford Connect-re amit vezetek nagyon hasonlít! Egy félnapos kisérletezgetés eredménye, több variáció is felmerült de mivel a lehetőségeim korlátozottak szerszám és alkatrész terén abból építkeztem ami van!
    Mod1:Szétszeded, kidobod azt a nagy gumidarabot, és teszel egy vékony filcdarabot a stift és az alulap közé /ami alatt van az érzékelő/ vagy gumi tömitést /gázpalack/ aminek a közepén keresztül megy a stift.
    erdmény: sokkal hosszabb pedálút, a fékerő folayamatosan növekszik de teljes erőt csak a ház felütközésével /felkeményedési pont/a filcen vagy alátéten lehet elérni /ízlés szerint, a vastagsággal szabályozható a keménység/
    Mod2:Ez van nekem. Szétszeded, kidobod a gumit meg a stiftet, keresel egy 8mm átmérőjü kb. 5cm-es rugót /olyan erős ami vissza nyomja a pedált de nem elég a loadcell benyomásához/, 5-6-os kapupánt csavart /a fejét leköszörülöd annyira, hogy a lyukba könnyen járjon de ne csússzon bele a rugóba/ kb. 3cm hosszú, beleteszed a házba a rúgódat majd a csavart /szárral előre/ és a loadcellel kapot rugót, mint a mod1-nél lehet használni filcet vagy gumit!
    eredmény: sokkal hosszab pedálút, először a pedál szinte akadálytalanul benyomható majd keményedik /innéttől van fékerő/ és rövid úton tökkemény lessz!