Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• tomi555
    FFB-nem egyszerű, marha rosszul van dokumentálva, már kísérletezgettem vele eljutottam egy darabig, nyáron folytatni akarom. Igazából két oldalról lehet megközelíteni a dolgot, vagy saját drivert írsz és akkor mind1 milyen protokollal kommunikálsz az eszközzel, vagy használod a win drivert de kínszenvedés életre kelteni. Nem vagyok egy komoly programozó tehát driver írásba nem volt kedvem belefogni, meg egyéb okok miatt is a win driveres megoldást próbálgattam.

Amit meg lehet még próbálni ha csak a "végtermék" a célod hogy néha néhány játék annak ellenére hogy nem arról irányítod mozgatja az FFB-t. (vagy ha nem is, de kinyerhetőek az FFB egy külső programmal) . Ha ez összejöna kkor egy joystikot nagyobb felbontással már egyszerű csinálni, 10bit telán 900°-ra kevés de ez a legkevesebb, és az eredeti kormány elektronikáját használni az FFB-re. vagy ha programból sikerül kinyerni FFB adatot akkor egy saját protokollal simán átküldeni a panelra.