Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• ajem kisa
    Köszönöm Thé, lehethogy igénybeveszem az ajánlatodat!:)
    Ami (sajnos helyhiány miatt) szóba jöhet, az sajnos kb. ez a 2 állvány...
    1,2,3
    Viszont a méretek megadásával gondban leszek, mert elvileg a kéziféknek is felkellene férnie, és a váltót is jólkéne helyezni, nyilván a kormány+ülés+váltó+pedál kombót mozgathatóvá kell szerelni...
    Elmentettem a képet Pointer amit küldtél régebben, hogy mik az ideális magasság, kormány...stb, de a szélességről is kellene tapasztalat és vélemény, szoval úgy minden okosság jóljönne, méghacsak apróság is, de nekelljen visszahurcolnom, "igazításra"..az senkinek nemlenne jo!:)
    A főnökkel beszéltem...bennevan, felajánlottam, hogy a kerethez vennék alucsövet tőlük, és a többit a maradékból kaphatok-e? Bennevan a dologban, megad valami árat...:)
    A cső az 6méteres alapból, a kerethez (nemtudom, pl ha a piros egyoldalasat csináljuk, akkor nemkell nekem 6 m, bár az alját nemúgy szeretném, mint ahogy a képen van! Mondjuk mindegy, hogyha csak a fele kell, akkor levágják méretre, az mindegy!:)
    Köszönöm!