Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Látom sikerült rendbe hoznod. Még jó hogy lefekvés előtt idenéztem.
Akkor kezdem.
Habár Pointeren keresztül már sajnos kiszívárgott némi bizalmas infó és fotó, de most jön a java. A kiszívárgást nemterveztem, inkább ezzel itt akartam indítani a prezentálást. Ahogy említettem, megvolt a Photo Day, és már elkészültek a fotók és a videó prezentáció is amit ígértem régebben személyessen Pointernek, Rbal-nak, Pajti-nak, Tomi555-nek, Pummis-nak, és másoknak itt a fórumon.
Akkor nesze nektek it a cuccok:
A tötrénet valamikor nagyon régen 1984-ben kezdődött, még az udvaron PC nélkül. Azóta sok víz lefojt a Dunán, ma 2010-et írunk, és itt látható hova fejlődött a világ és én
Valahogy így kezdődött az egész projekt:
Aztán nekifogtam öszerakni:
A többi részlet fotókat már lattátok régebben. Esetleg aki nem az megtekintheti a Magyar szimulátoros közösségi oldalon. Ott fent van az öszes a szerelés fojamatáról.
És ez lett az új játékszerem:
Pointer - ezt beteheted a menuba is, múltkor kértél cockpit képeket.
Vagy esetleg ez a menuba, ahogy és amelyik tetszik
Intronak enyi talán elég is. Akit több is érdekel, az ITT EZEN A LINKEN megnézheti az egész albumot a legújabb fotóktól a komplett műről nagy felbontásban.
Készítettem egy prezentációs videót is, ha már MOTION akkor mozogjon is
Na, kifogytam az infóból, enyi mára elég is egy rövidebb topicnak