Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerencsésebb másik potit választani 😉
ja és grat a picihez 😊)
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
10 hez is kéne 160 😄
Akkor 270°os poti lesz ott, ahhoz meg mindjárt elég 1:2 arány alatt 😄
csak ha egy fogaskerékáttételel akarod megoldani, akkor a nagyfogaskeréknek kb 272 fogasnek kell lennie, nem tudom, h van-e hozzá elég helyed
Fuhúúúú. látjátok? 😄 Az ott a porontyom lesz 😄
Már cockpit van a segge alatt 😄 Ti is látjátok ? 😄
Pointer, szegyeld magad, "Teee lusta kutya!!! 😛" <#ravasz1>#ravasz1> <#wink>#wink>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
HELLP!
Hol lehetne venni fogaskerék párt ? 4-6mm tengelyre kéne, ~1:16os áttétel, egy 10 fordulatú potit megtekerni, amíg az ablaktörlõ motor csak felet mozog.
Modellezõ boltba nincs.
Legó kotyog.
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
A Pajti-e a nyero <#vigyor3>#vigyor3>
HOPAAAAA! De akkorse mukodig a fullscreen ha ott van, ilyen embedded youtube videoval gyakrabban is szokok talalkozni mashol is, hogy hiaba nyomod a fullscreen-t, nemmukodik.
De a Pajti-e mukodik rendessen ahogy kell, minden rajta. Akkor megis mashogy rakja be <#confused>#confused>
Amugy ezeket mar tobszor probaltam a MAKROK Help szerint is, meg a te helped szerint is, de sose mukodott azokszerint.
Akkor most meg egy proba, marhara kivancsi vagyok az eredmenyre.
Erre adhatnal valami tippet ha nem titok, mert eddig mindig csak olyan videok voltak amit ugy is uj ablakba nyitottam meg, mert itt nemvolt fullscreen gomb rajta. Kulomben en probaltam amit a makrokba ir a video beszurasarol, de valahogy az se valt be, azert csak linkelni szoktam.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Skacok nem tud valaki olyan megoldást tul sötét a videó valami progíval világosabbá tenni ?
méterre árulnak dugattyúrudat, hüvelyt, ha fusiban meg tudod munkáltatni, akkor jól is kijöhet a dolog
hozzávaló tömítésekhez általában egész jól le van írva, h h kell megtervezni a beépítését
csak nagyon jól kell kiválasztani hozzá a tömítéseket, h ezeket a gyors és apró mozgásokat megcsinálja neked
Esetleg video.
Vagy homepage.
Csak kar hogy ennek is az a tipikus tomegessen hasznalt lassitott fizikaja van. Kicsi konyu cuccoknal jo, de a nagy nehez daraboknal nekem hianyzik belole a tömeg es súj. Nekem még mindig a LFS fizika jön be a legjobban <#finom>#finom>
Igen, a fõ részek így néznek ki, ahogy írtad, az USB-s elektronikához még a két állapot visszajelzõ poti, a fojtószelepek, illetve a drága vezérlõszelepek, konkréten négy darab.
Igazából volt már rá próbálkozás, hogy konzolhoz kapcsolják, de ha jól emlékszem, csak annyi történt, hogy egy konzolra kötött kormány ffb reakcióiból szedték ki valahogy az infót. Tehát konkrétan az autót érõ gyorsuláshoz nem volt köze.
Rajzom autocad vagy powershape formában érhetõ el, itt a kezdõlap alján.
Ha a másodikon ezt érted, akkor az jóval kisebb mozgásokra képes csak, igazából még a végleges befejezéséhez kellene két ~10cm úttal rendelkezõ munkahenger. Mert inkább a gyors, és apró mozgásokra lenne kihegyezve.
Videó van róla a tulajánál, de még lenne mint mondtam, kéne vele dolgozni.
Engem a pneumatikus mozgatásos teljes keretet megmozdító verzió érdekelne.
Ha jól látom a legfõbb részei a kompresszor (min 6 bar-os) az Usb-s vezérlõ + a 2 munkahenger, csövek ?
Meg egy rakás vasanyag meg az ülés+ vezérlõ szoftver( x-sim)?
+ az egészet ugye vezérli egy számítógép.
Légyszíves írd már le mit hagytam ki a fõbb részek közül.
Esetleg Ps3 -al mûködhet a rendszer? Gran Turismo 5 ?
Akkor ezeket a kérdéseket felrakom az sg-re is.
Egy pontos mértetekkel ellátott rajzott tudsz nekem küldeni a vázról?
A második verzió azért eléggé különbözik a tiédtõl az is teljesen hasonló mozgásokra képes? (nincs mozgásban videó róla)?
Thx.
Üdv
Pisti
www.smart-bus.hu
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Üsd be a keresõbe lennt ezt: #3050
Oda ugrassz, ahol errõl volt szó kb.
PDA-hoz felkell telepíteni egy SideWindow progit. De mobilhoz, passz....
Nem nagyon értek ehhez😛