11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#7392 Jó lett így, csak szerintem növelhetnél kicsit a betűméreten, mert így elég aprónak tűnik. -
Lacko86 #7391 Szerintem sokkal jobb, hogy a név alatt van a kép, így legalább nem kell ráhúzni, hogy lássam ki irta a kommentet. Másrészt az 50x50-es képarány sokkal barátibb, mint a 120x20-as. Ügyes vagy poiiii. Csak egy gond van a képeddel, hogy a balra dölés közben nem borulsz ki az ülésből :D -
SCN5-el!!!
-
Furmulás gamma :) -
#7388 Mivel egy nagyon szűk közösség vagyunk, így nekünk ez így használható!
Jöhetnek képek, ha valakinek nem tettem be, vagy rosszat :D (50*50-es)
Nekem ígye jobban tetszik :D Reklamációt nem fogadok el :D Max ötleteket, pl az üzenetek színéhez :D
-
#7387 Elhallgat, hát beírok 8 hozzászólást ami érdekes, meg dumálhatunk róla, mindenki baszik írni rá, de 20 perc után már mindegyik itt szűköl a változás ellen :P
Qss :D
Még formálódik :P -
#7386 Azért a pergos avatarom egész jó lenne ha nemugrálna oda-visza
Na hogyorsan hozd renbe a fórumot mert nemkapsz kipucolt PSD fotót -
#7385 WAZZZE, eeezzzzz mi a szar??????????????????
Ezt gyorsan hozd rendbe hogy újból szép legyen a fórum, és már nepiszkáld és nekísérletezz vele, mert mindig az a vége hogy elrontod -
Pitti #7384 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
#7383 Senki nem reklamál!!!! :) -
#7382 Azt hol látod, hogy 90°-ban érzékeli a balra fordítást? Játékban, vagy a játékvezérlőknél ? Mert a játéknál lehet más a gond.
Viszont ha a játékvezérlőben is ilyen, és csak balra, akkor hazárdírozhatsz. Szétszed teljesen, és a potit ami a tengelyre lesz valahol szerelve, akkor megáztat kontakt sprayban, vagy hasonló csodaszerben. -
#7381 hi
van egy Manta MM622 es kormányom, aza gond vele hogy ha már egy kicsit balra fordítom egyből ugy érzékeli mintha 90 fokba forditanám, ujra be kalibráltam a játékvezérlőnél de ugyse jó..
valakinek vmi ötlet mit lehetne csinálni vele? kuka?
-
#7380 Amúgy eddig nagyon fasz a cucccc :D -
#7379 Biztos túlbonyolítottad :D
A síma youtube-os linket kell megadni a szövegmezőalatti zöld videóbeszúró gomb által megjelenő ablaknak. Nem kell kihámozott embed címet se :D És még képernyőre nagyíthatót is csinál belőle :D -
#7378 1. video
2. video
-
#7377 Feladom törlöd mindet légyszives.
-
#7375 Használd a video beszúrás gombot, azért csesztem szét pár napja a topicot, hogy az menjen :D
Ha majd sikerült, kitakarítok nyugi :D -
thé #7372
-
thé #7371 igen, vmi olyasmi lehet, de inkább nem is akarom jobban megérteni a cuccukat :D
Tika galériája meg durva még mindig
_O_ -
#7370 szép koporsó -
-
Pitti #7368 Szenzációs, nemtok mást mondani -
#7367 Köszönöm a dícséreteket mindenkinek, jól esett, igyekeztem nemelhamarkodni a cuccot
Szoval Poi neked akkor a körbemetélt kipucolt átlácós PSD kellene? A fehér az mé nem jó?
Többiek hallotátok, kipucolt cockpit fotókat Pointernek elküldeni!!!
Amúgy azoknak az ARC rugóknak mi értelme van anyi pénzért a dizájnon kívül? Ugyanúgy marad rugó, csak nincs benne a piros tokba. Te érted azt, vagy az csak olyan tuning mánia mint a neonok az autókon, attól nem megy gyorsabban
A kájha tetszik a háttérbe a fotókon
Ezt nemértem. Kifejtenéd röviden 1 mondatba "mi a szösz" -
#7366 Mi a szösz.. -
#7365 Szíhajtáshoz talán a dob :D
Csak ez a pár fotó vót :D -
thé #7364 és mi ez a miez?
ablaktörlő hajtásának a tengelycsonkjával szemben lévő cucc érthetetlen így számomra -
#7363 Sok sok oldalt kellett ma lemaradásból átnyálazni :D
Vegyesen :
-
#7362 Mikor majd? :P -
#7361 "Pointer - ezt beteheted a menuba is"
Akkor mondjuk küld el PSD-be, ha már annyit szoptál vele :D
És a többieket is vedd rá, mert szerintem nincs több háromnál :) -
#7360 Jeesszus jézus, úram atyám.
Megvan a 2010-es autós szimulátor FAIL topja!
Job rugó 100€-ért
Nagy pedál jobb rugóval 260€-ért
Loadcell mód duplájáért rugó, fém vázzal :D Na most én 3600 Ft-ért vettem 4 rugót :D
link
És ezt ugyan azok csinálják, mint akik a G-25E módot, meg az f1 kormányt..... -
#7359 Na mindjárt le is tesztelem a videó beszúrást.
"The images are stored on a SD-Card that fits up to 300 designs, the SimConMeter will be available starting June 2010, selling for 45.000 Yen (360€)." -
#7358 26 éve kóborszellem költözött beléd, és ez csak a fotókon látszik, ahogy ragyog az arcod helyén :D
Amúgy frankó lett a belső nézetes fotó :D -
#7357 -
#7356 Szuper;) Gondolom nem kis pénz, munka, fáradság van benne, de biztos megérte:) Nagyon profi az egész szerkezet.
Grat. -
#7355 Látom sikerült rendbe hoznod. Még jó hogy lefekvés előtt idenéztem.
Akkor kezdem.
Habár Pointeren keresztül már sajnos kiszívárgott némi bizalmas infó és fotó, de most jön a java. A kiszívárgást nemterveztem, inkább ezzel itt akartam indítani a prezentálást. Ahogy említettem, megvolt a Photo Day, és már elkészültek a fotók és a videó prezentáció is amit ígértem régebben személyessen Pointernek, Rbal-nak, Pajti-nak, Tomi555-nek, Pummis-nak, és másoknak itt a fórumon.
Akkor nesze nektek it a cuccok:
A tötrénet valamikor nagyon régen 1984-ben kezdődött, még az udvaron PC nélkül. Azóta sok víz lefojt a Dunán, ma 2010-et írunk, és itt látható hova fejlődött a világ és én
Valahogy így kezdődött az egész projekt:
Aztán nekifogtam öszerakni:
A többi részlet fotókat már lattátok régebben. Esetleg aki nem az megtekintheti a Magyar szimulátoros közösségi oldalon. Ott fent van az öszes a szerelés fojamatáról.
És ez lett az új játékszerem:
Pointer - ezt beteheted a menuba is, múltkor kértél cockpit képeket.
Vagy esetleg ez a menuba, ahogy és amelyik tetszik
Intronak enyi talán elég is. Akit több is érdekel, az ITT EZEN A LINKEN megnézheti az egész albumot a legújabb fotóktól a komplett műről nagy felbontásban.
Készítettem egy prezentációs videót is, ha már MOTION akkor mozogjon is
Na, kifogytam az infóból, enyi mára elég is egy rövidebb topicnak -
#7354 Akkor videók, fotók elnapolva :( -
#7353 Nem tudom megcsinálni :D elbaxtam :)
Majd a csoda segít, addig is, az alsóba írjatok :D -
#7352 Poi - mi van a kép, videó, smiles beszúrassal? Miért rontottad el? :)Csináld meg mert nemkaptok fotókat és videót. :)
Kész van minden, feltenném ha kíváncsi rá valaki :) -
#7351 Momo sincsen forgalomban, és mégis lehet azt küldenek majd nekem logitechék. Ha két héten belül semmi, akkor hívhatom őket, és küldenek valami mást. -
#7350 Szerintem már nem lesz forgalomban, helyette van a G27. Hirtelen ahogy néztem, még a prohardveren sem hírdetik. Lehet várni kell, és szerencséd lesz.