11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• cselt
    Jó lett így, csak szerintem növelhetnél kicsit a betűméreten, mert így elég aprónak tűnik.
  • Lacko86
    Szerintem sokkal jobb, hogy a név alatt van a kép, így legalább nem kell ráhúzni, hogy lássam ki irta a kommentet. Másrészt az 50x50-es képarány sokkal barátibb, mint a 120x20-as. Ügyes vagy poiiii. Csak egy gond van a képeddel, hogy a balra dölés közben nem borulsz ki az ülésből :D
  • pointer4

SCN5-el!!!
  • pointer4

Furmulás gamma :)
  • pointer4
    Mivel egy nagyon szűk közösség vagyunk, így nekünk ez így használható!
    Jöhetnek képek, ha valakinek nem tettem be, vagy rosszat :D (50*50-es)
    Nekem ígye jobban tetszik :D Reklamációt nem fogadok el :D Max ötleteket, pl az üzenetek színéhez :D

• pointer4
    Elhallgat, hát beírok 8 hozzászólást ami érdekes, meg dumálhatunk róla, mindenki baszik írni rá, de 20 perc után már mindegyik itt szűköl a változás ellen :P
    Qss :D
    Még formálódik :P
  • Tika
    Azért a pergos avatarom egész jó lenne ha nemugrálna oda-visza
    Na hogyorsan hozd renbe a fórumot mert nemkapsz kipucolt PSD fotót
  • Tika
    WAZZZE, eeezzzzz mi a szar??????????????????
    Ezt gyorsan hozd rendbe hogy újból szép legyen a fórum, és már nepiszkáld és nekísérletezz vele, mert mindig az a vége hogy elrontod
  • Pitti
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • pointer4
    Senki nem reklamál!!!! :)
  • pointer4
    Azt hol látod, hogy 90°-ban érzékeli a balra fordítást? Játékban, vagy a játékvezérlőknél ? Mert a játéknál lehet más a gond.
    Viszont ha a játékvezérlőben is ilyen, és csak balra, akkor hazárdírozhatsz. Szétszed teljesen, és a potit ami a tengelyre lesz valahol szerelve, akkor megáztat kontakt sprayban, vagy hasonló csodaszerben.
  • totti10
    hi

van egy Manta MM622 es kormányom, aza gond vele hogy ha már egy kicsit balra fordítom egyből ugy érzékeli mintha 90 fokba forditanám, ujra be kalibráltam a játékvezérlőnél de ugyse jó..
    valakinek vmi ötlet mit lehetne csinálni vele? kuka?
  • pointer4
    Amúgy eddig nagyon fasz a cucccc :D
  • pointer4
    Biztos túlbonyolítottad :D
    A síma youtube-os linket kell megadni a szövegmezőalatti zöld videóbeszúró gomb által megjelenő ablaknak. Nem kell kihámozott embed címet se :D És még képernyőre nagyíthatót is csinál belőle :D
  • Bucser
    1. video

2. video

• DOGMAN
    Feladom törlöd mindet légyszives.
  • pointer4
    Használd a video beszúrás gombot, azért csesztem szét pár napja a topicot, hogy az menjen :D

Ha majd sikerült, kitakarítok nyugi :D
  • thé

• thé
    igen, vmi olyasmi lehet, de inkább nem is akarom jobban megérteni a cuccukat :D

Tika galériája meg durva még mindig

_O_
  • pajti
    szép koporsó
  • pointer4

• Pitti
    Szenzációs, nemtok mást mondani
  • Tika
    Köszönöm a dícséreteket mindenkinek, jól esett, igyekeztem nemelhamarkodni a cuccot
    Szoval Poi neked akkor a körbemetélt kipucolt átlácós PSD kellene? A fehér az mé nem jó?

Többiek hallotátok, kipucolt cockpit fotókat Pointernek elküldeni!!!

Amúgy azoknak az ARC rugóknak mi értelme van anyi pénzért a dizájnon kívül? Ugyanúgy marad rugó, csak nincs benne a piros tokba. Te érted azt, vagy az csak olyan tuning mánia mint a neonok az autókon, attól nem megy gyorsabban

A kájha tetszik a háttérbe a fotókon

Ezt nemértem. Kifejtenéd röviden 1 mondatba "mi a szösz"
  • pointer4
    Mi a szösz..
  • pointer4
    Szíhajtáshoz talán a dob :D
    Csak ez a pár fotó vót :D
  • thé
    és mi ez a miez?

ablaktörlő hajtásának a tengelycsonkjával szemben lévő cucc érthetetlen így számomra
  • pointer4
    Sok sok oldalt kellett ma lemaradásból átnyálazni :D
    Vegyesen :

• pointer4
    Mikor majd? :P
  • pointer4
    "Pointer - ezt beteheted a menuba is"

Akkor mondjuk küld el PSD-be, ha már annyit szoptál vele :D
    És a többieket is vedd rá, mert szerintem nincs több háromnál :)
  • pointer4
    Jeesszus jézus, úram atyám.
    Megvan a 2010-es autós szimulátor FAIL topja!

Job rugó 100€-ért

Nagy pedál jobb rugóval 260€-ért

Loadcell mód duplájáért rugó, fém vázzal :D Na most én 3600 Ft-ért vettem 4 rugót :D

link

És ezt ugyan azok csinálják, mint akik a G-25E módot, meg az f1 kormányt.....
  • pointer4
    Na mindjárt le is tesztelem a videó beszúrást.

"The images are stored on a SD-Card that fits up to 300 designs, the SimConMeter will be available starting June 2010, selling for 45.000 Yen (360€)."
  • pointer4
    26 éve kóborszellem költözött beléd, és ez csak a fotókon látszik, ahogy ragyog az arcod helyén :D
    Amúgy frankó lett a belső nézetes fotó :D
  • ajem kisa
  • pajti
    Szuper;) Gondolom nem kis pénz, munka, fáradság van benne, de biztos megérte:) Nagyon profi az egész szerkezet.
    Grat.
  • Tika
    Látom sikerült rendbe hoznod. Még jó hogy lefekvés előtt idenéztem.
    Akkor kezdem.
    Habár Pointeren keresztül már sajnos kiszívárgott némi bizalmas infó és fotó, de most jön a java. A kiszívárgást nemterveztem, inkább ezzel itt akartam indítani a prezentálást. Ahogy említettem, megvolt a Photo Day, és már elkészültek a fotók és a videó prezentáció is amit ígértem régebben személyessen Pointernek, Rbal-nak, Pajti-nak, Tomi555-nek, Pummis-nak, és másoknak itt a fórumon.
    Akkor nesze nektek it a cuccok:

A tötrénet valamikor nagyon régen 1984-ben kezdődött, még az udvaron PC nélkül. Azóta sok víz lefojt a Dunán, ma 2010-et írunk, és itt látható hova fejlődött a világ és én

Valahogy így kezdődött az egész projekt:

Aztán nekifogtam öszerakni:

A többi részlet fotókat már lattátok régebben. Esetleg aki nem az megtekintheti a Magyar szimulátoros közösségi oldalon. Ott fent van az öszes a szerelés fojamatáról.

És ez lett az új játékszerem:

Pointer - ezt beteheted a menuba is, múltkor kértél cockpit képeket.

Vagy esetleg ez a menuba, ahogy és amelyik tetszik

Intronak enyi talán elég is. Akit több is érdekel, az ITT EZEN A LINKEN megnézheti az egész albumot a legújabb fotóktól a komplett műről nagy felbontásban.

Készítettem egy prezentációs videót is, ha már MOTION akkor mozogjon is

Na, kifogytam az infóból, enyi mára elég is egy rövidebb topicnak
  • Tika
    Akkor videók, fotók elnapolva :(
  • pointer4
    Nem tudom megcsinálni :D elbaxtam :)
    Majd a csoda segít, addig is, az alsóba írjatok :D
  • Tika
    Poi - mi van a kép, videó, smiles beszúrassal? Miért rontottad el? :)Csináld meg mert nemkaptok fotókat és videót. :)
    Kész van minden, feltenném ha kíváncsi rá valaki :)
  • bardocz
    Momo sincsen forgalomban, és mégis lehet azt küldenek majd nekem logitechék. Ha két héten belül semmi, akkor hívhatom őket, és küldenek valami mást.
  • pointer4
    Szerintem már nem lesz forgalomban, helyette van a G27. Hirtelen ahogy néztem, még a prohardveren sem hírdetik. Lehet várni kell, és szerencséd lesz.