Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Retusálnom kell a tükrözödesünket az ajtó üvegen (sajnos már csak este vettem észre a fotókon mikor már elment a fotós, de tehettem volna oda valami lepedőt - eszembe juthatott volna) Az tuti hogy olyan inteligens progid nincs hogy a háttérből entüntetje azt az ajtót, villanykapcsolót, 220V konnektort, meg esetleg a jobb oldalon a szekrényt is. De nyugi ilyennel nemvacakolok, arra nincsenek idegeim eltüntetni egyenkint, esetleg ha valami progi tudná az jó lenne. Habár olvastam hogy az új Photoshop CS5 már tud ilyeneket is, de most nemállok neki CS5 Photoshopot hajszolni. De egy képen megcsináltam, az gyönyörű tiszta fehér lett, de azzal nagyon sokat baszakodtam Photoshopba, a kábelek körül meg minden apró helyen kitakarítani a hátteret.
Még a videókat kell kipofoznom. Én Adobe Premieres vagyok, régen nagyon sokat dolgoztam a régebbi verzióval, most meg ebből a Adobe Premiere Pro CS3-ból nemtudok kiigazodni, alig van köze a régihöz. Szoval MOV-ból kell DivXet csinálnom meg egy kicsit kipofozni, sajna a hang az csak 8kHz/8bit-re sikeredett - csak fenyképezővel van filmezve. De jobb mint a semmi.