11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#7349 Poi, aszzem ez még téged is elbírna
Nagyon frankó cucc...
-
#7348 Sziasztok.
A Logitech G25ről lehet valamit tudni?Fogják még forgalmazni?Sehol nem találok már.Esetleg valakinek eladó?:) -
#7347 óhhh nö szimulátor nincs ? -
#7346 AZTAKURVA -
#7345 Kell! -
#7344 nintendo wii? -
Ló szimulátor :D -
#7342 hehe:)
Ez tényleg csúnya, ettől már csak a "műanyag csöves" rendszer rondább xD -
#7341 Mindig kíváncsi lettem volna milyen ronda lenne salgo-ból egy cockpit, ez meg valami hasonló :D
-
thé #7340 beszart a videókártyám, sajna csak ilyen képet tudok csinálni -
thé #7339 szép-szép, de akkor is az r-cockpit tűnik az über cuccnak :]
a dolgaim nagyjából rendeződtek, így az eddig jegelt cockpit és pedál projektbe újra belefogok, az r-cockpit elvét nagyjából lekoppintva csináltam is egy skiccet, csak lassan haladok a rajzokkal, mert a saját bringáimon kívül a villanyász tmk-s kolega bringáját is szervizelnem kell, szeretném ha szépen lenne bekötve a pedál :] -
#7338 Egy újabb cockpit, menuba vele
HOMEPAGE
-
#7337 Retusálnom kell a tükrözödesünket az ajtó üvegen (sajnos már csak este vettem észre a fotókon mikor már elment a fotós, de tehettem volna oda valami lepedőt - eszembe juthatott volna) Az tuti hogy olyan inteligens progid nincs hogy a háttérből entüntetje azt az ajtót, villanykapcsolót, 220V konnektort, meg esetleg a jobb oldalon a szekrényt is. De nyugi ilyennel nemvacakolok, arra nincsenek idegeim eltüntetni egyenkint, esetleg ha valami progi tudná az jó lenne. Habár olvastam hogy az új Photoshop CS5 már tud ilyeneket is, de most nemállok neki CS5 Photoshopot hajszolni. De egy képen megcsináltam, az gyönyörű tiszta fehér lett, de azzal nagyon sokat baszakodtam Photoshopba, a kábelek körül meg minden apró helyen kitakarítani a hátteret.
Még a videókat kell kipofoznom. Én Adobe Premieres vagyok, régen nagyon sokat dolgoztam a régebbi verzióval, most meg ebből a Adobe Premiere Pro CS3-ból nemtudok kiigazodni, alig van köze a régihöz. Szoval MOV-ból kell DivXet csinálnom meg egy kicsit kipofozni, sajna a hang az csak 8kHz/8bit-re sikeredett - csak fenyképezővel van filmezve. De jobb mint a semmi. -
#7336 Ne szerénykedj :D Volt avval meló bőven. így is majdnem a szemétbe dobtad :D
Tika: adjak valami progit a fotó feldologzásra? :D Elég lassan halad :D -
waneksubaru #7335 Hát ez tök gáz ,mármint a videó ,lazán cigizve utazgatok monzában
Én nagyon nem is ide tartozom csak a szimulátor végett vagyok.
Nagyon élvezem hogy van egy ilyenem ,már 4 szer mentem vele tartósan ,kúrva jó dolog ,ha lenne időm akkor biztosan én is befüggenék valami versenybe ,az utolsó rajtkockát is tisztelném ,
Majdnem naprakészen olvasok ,Pointeren kivűl senkit se ismerek ,de valamiért minden nap ide nézek ,fasza közösség épült azt látom!
Nekem olcsó dolgom volt, mindenki mondta a magáét én meg csak lenyaltam innen ..
Kösz mindenkinek !!
-
#7334 Pöpec.
Szoval máris kettőt csináltatok. Olyan maszív csapágyakkal még elefánt is tekerheti, azt le nem szakítod, már csak arra kell vigyázni hogy azt a maszív cuccot túl ne tekerd, mert maga a kórmány mégiscsak műanyag.
Amúgy pénteken nekem is jó napom volt. Habár én nem voltam sehol, de nálam volt, a fényképész, és lezajlott a fenyképezés. Szóval legyetek résen, nemsokára jövök fotókkal, olyanokkal amiket eredetileg terveztem, és most végre lezavartuk az egészet, csak még fel kell dolgoznom a fájlokat, még van vele egy kis munka.
Addigis:
-
#7333 -
#7332 Pénteken csattogtattam még egy kicsit :D
Na végül is emiatt mentem el, rövidesen pikk pakk megkaptam amit akartam :D
Még egyszer köszi Wanek! -
#7331 Jaa kettő ilyen :D
3 db 16:9 es moncsi az 48:9 képarány :D -
#7330 3 monitor helyett lehethogy elég lenne ez is.
újdonság 21:9-höz
-
thé #7329 ötletes ez az R-Cockpit, variálhatóságban és könnyen összeszerelhetőségben talán jobb és olcsóbb is mint az aluprofilos megoldás -
#7328 No wazze, csupa szivatás...
Jó helyen vagyok, cockpit fórum ez még? -
Pitti #7327 Na mennyetek Ti a pi***
-
Solt #7326 :D:D:D Tökorrú... :D -
#7325 Mondtam, hogy többet nem veszem fel a kurva fűződet :P Egyszer volt, kész :P -
Solt #7324 Nekem = Neked! -
Solt #7323 Nyazsgem melák!!! :D Nekem meg fűző... értsd ahogy akarod!!! :D -
#7322 Neked inkább belső világítás kéne :P
És értsd ahogy akarod :P -
Solt #7321 Lesz féklámpám is! :D -
#7320 Ja csak szopatás a lényeg, az nem gond, tettem inverse-t és el vagyok vele
Amúgy Kovács László tényleg nagyon gyakori, az én nagybátyámot is úgy hívják, azokból tényleg nagyon sok van. A mi családunkból hárman nagyon sokat halljuk a nevünket a magyar TV-ből. Sajna abból 2 politikus, közöttük jómagam és Kovács László nagybátyám. De az apám az legalább profi pilóta nevével egyezik. -
Pitti #7319
De kár, gogy csak 10szmájlit rakhatok be :D:D:D:D:D -
#7318 Soltnak mondjuk nem ajánlom :D
Képzeld mi lesz akkor a földeléssel, ha a pozitív oldal van leföldelve :D -
Pitti #7317 Hát ez marhajó, azért azt is elárulhatta volna, hogy akkor alapban mi a ráknak kellett fordítva kötni.
Mindegy én most már nem szedem szét :) -
#7316 Hogy téged szopasson, csak azért :D
Kovács Laci, meg nem a Neo, csak ugyan úgy hívják őket, ez ilyen vidéki tucatnév :P :D -
#7315 Egy újabb hazai cockpit, egészen érdekes cucc, nem másolat, úgy néz ki eredeti saját ötlet. Végre már a Szlovákok is ébredeznek. És nem is olyan drága, alap verzió ullés nelkul 268 Euro. FULL kiegíszítésekkel és ulléssel 592 Euro.
Pointer rakd be a linkek közé
ITT
Meg a múltkorit is.
-
#7314 Egész jó vagy, az elso harmadba végeztél, még Zsoltit is jól lehagytad
És Lackoval mi volt? Valahogy nagyon lemaradt, pedig LFS-be repeszt mint az agyúgolyó.
Köszi a vekker linkeket, hát úgy olyan 50 Euróig (15000 Ft-ig) lehethogy majd belemegyek a dologba, majd még meglátom. Az a kipufogó mérő nemtudod minek van? Hát aki nembir magával, és még van helye a műszerfalon, és az a legynagyobb gondja hogy még milyen vekkert rakhat oda, mert már minden másra van, akkor neki ideális a kipufogó mérő. Aztán ő lesz a Jani, mert neki van a legjobb tuningja a legtöbb vekkerel
Amúgy Akkor Andy miért csinálja inverszre, ha lehet normálissan is? Ezt nemértem, szórakozik velünk? -
#7313 Hát de azért nem adok inkább 5ropit hogy nekem is az legyen mint nálad... -
#7312 Nekem az volt a gondom, hogy amit vettem az nehéz volt hozzá. Pedig nem egy óriási valami.
Behúzta a váltót a saját súlyával fokozatba.
A szürke váltófelölést pattintsd le körömmel, majd 1 csillaggal ess neki az egy csavarnak amit találsz. Olyan könnyű tuti jó :D -
(Köszi, így kicsit megnyugodtam azért!) -
#7310 Nézegettem váltógombokat, ezeket rá lehet tenni a G25 váltójára nem olyan nagy szétszereléssel?:)
Ezektől kicsit nagyobb lesz a váltó? Mert az is jó lenne.:D