Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boldogat mindenkinek!
Macbook Air M1 2020
Még innen a melóból jelentkezek, lezajlott a karácsonyi roham, délután azért már otthoni pihi van. Nemsokára ígérem folytatom a cockpitot is ám 😄
Tudnátok mondani olyan oldalakat ahol le van írva, hogy hogy kell készíteni "házilag" ilyen szimulátor állványt?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Persze mesze nem olyan fürge mint a Frex GP amiben még a motor berregését is érezni <#hawaii>#hawaii><#wink>#wink>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Ugyeeltört az egyik felfogatója a G25-nek, nekiálltam szétszedni, kicsavartam alulról AZ ÖSSZES csabart, de mégsem tudom rendesen széthúzni. illetve hogy vegyemki a felfogatót?
Amugy ott szembe vannak robbanomotoros (nitro, benzin) jarganyok is, vagy csak olyan kisgyerekeknek modell bolt?
rakj rá egy mikulás sapkát 😄
Szaladj át a kis toyotával oszt nézz körbe, észre se vesznek <#hehe>#hehe>
a felsõ pedálsornál a rudas mechanizmus szvsz nem az igazi, teljesen benyomott helyzetnél túl lapos szögben lesz az a kar, ami a fogaskereket fordítja el, így ebben a tartományban többet fordul a kar egységnyi pedálbenyomásra mint az alaphelyzet környékén (mondjuk annyira nem vészesen fordít még többet, de na)
kb ennek úgy kéne állnia mint az alsó pedálsor gázpedáljánál, ott erre figyeltek
amúgy érdekesek ezek a pedálok, kösz Tika, h belinkelted 😊
Jo etvagyat a kepekhoz <#finom>#finom>

De ugy nezem a legujabb Profilerbe a G27-hoz mar van valami olyan hogy bepipalni hogy lehessen allitani a gamebol is, de meg nemvolt idom probalgatni.
Én ezt azért nem tudom kihasználni mert egyértelmûen nem tudok elfordulási szöget rendelni egy játékhoz. Mivel egy játékon belül többféle autót is használunk így mindenképpen állítani kell.
Hacsak nem hozok létre több profilt ugyanahhoz a játékhoz
pl LFS-XRT, LFS-BMWF1...stb
Viszont egy pályaversenyen nagyon fontos, hogy a fékezést max fékerõvel kezdjem meg, így ha netán egyszer túlnyomom a maxot, a következõ féktávot elcseszhetem. Pár százalék is számíthat. Egy kör alatt össze lehet szedni akár 1 másodpercet is ilyenekbõl lazán.
A profilert a fék tengely inverzre állítása miatt használom, mivel van néhány játék amiben nem lehet.
Tika: a kormány elfordulás szögét állíthatod vezérlõpultból, eszközkezelõbõl..stb is. Gyakorlatilag a profiler is azt nyitja meg.
Viszont inverz tengelyt csak profilerbõl lehet.
Köszönöm az ötletet.
De a DXTweak-et mindenkeppen kiprobahatod arra amit akartal. Esetleg majd irj hogy alakult <#smile>#smile>