Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Ja meg akartam hogy bírom ezeket az AI videókat, mindenki csak úgy előzi iket, vagy azok anyira nyugdíjas tempóba "utaznak". Jaj, értem, az efetus miatt, hogy nenézzem már ki balféknek az illető aki a videót csinálta, hogy elhúznak mellete az AI autók, akkor inább le vannak szedve az AI-k a minimumra, vagy legalábbis valami előzhető szintre :)))
Nemhogy megsértődsz, ezt nem roszból mondom. Csak olyan marha kontrasztos ha bármilyen race videót nézek, akkor mindig vastagon elmaradnak az AI autók, az illető meg lazán 1 kézzel vezet, meg fagyizik közbe, viszont én ha gyakorolok a versenyre akkor például az LX4 ellen (LFS) vért izzadok, de a világért nemtom kielőzni iket, de még elöl maradni se, ha elsőnek indulok, mindig mesze elhagynak. Habár az igaz hogy én mindig felrakom iket a maximumra (Professional), ha egyel-kettővel leveszem akkor vagyunk talán egyforma tempóba. Viszont más autót, pl. XFR Professionalon is elhagyok. Nem egyformán vezetnek minden, valamelyik autót Profin is elhagyom, valamelyiket meg a középső szinten is (5-ből) alig bírom a tempót. Az LX-ek elég vadul repesztenek a LFSbe, mesze elhagynak engem Profin.