Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    De jó neked, a "titokzatos - misztikus" problémáid megoldásának a kulcsa mindig egy fekete test kábel
    Bárcsak ilyen egyszerű lenne nekem is, de az elmúlt pár év megmutatta hogy az én esetemben a megoldás nem ilyen egyszerű. Először úgy mutatkoztak a dolgok hogy az én misztikus problémáimnak a kulcsa a megfelelő hőmérséglet beállítása (ami persze minden esetben más volt hogy megoldódjon a dolog - a műszaki és társadalmi vagy nemműszaki dolgokba is). De aztán mikor erre a titokra rájöttem és nagyon jól működött pár évig (tökéletessen reprodukálható is volt), hogy a hőmérséglet megváltoztatása a megfelelő szintre (mindenhol ahol lehetséges melegítővel vagy klímával) rendbe hozza a dolgokat (és nem csak műszaki dolgokat - nehogy azt hidd hogy a CPU csak melegedett és hűtés volt a megoldás - nem-nem, 98% pont fordítva, melegíteni kellet akár műszaki probléma akár más!), akkor megint elszórakozott velem a sors, és komolyabbra állítódtak be a dolgok, már csak olyan egyszerű hőmérséglet pontos beállítása nemsegített (ami előtte 2-3 évig működött rengeteg dologgal kapcsolatban az életben).
    Én nemnagyon tudok elhinni misztikus dolgokat amiket a TVbe vagy a bulvárba lát az ember (én csak úgy megnézem oszt jó van, volt vagy nem, nemvoltam ott, nincs bizonyítékom), persze mert az ember mindenre bizonítékot akar, de ha elkezdenek furcsa dolgok történni jómagammal és körülöttem, akkor azt már hiába akarod elvetni, erőszakossan nyomul a jelenség, mint ha bizonyítani akarná hogy igenis vannak furcsa dolgok és egybeesések.
    Szoval vannak dolgok az ég és föld között amit nem tudunk megváltoztatni vagy definiálni egyszerű képlettel, ezt el kell fogadnunk, és ezzel kell élni. Mit tehetsz? Jót nevetsz! Még ha sokszor nem is könyű, hogy valamikor atombombaként tudna robbani az ember