Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Solt
    Örülök, hogy nem küldesz el a fenébe!!! :D

Nem vagyok az a típus, aki ragaszkodik a hülyeségéhez... főleg olyan téren, amihez nem értek... beszoktam látni, ha hibázom, és magamon is képes vagyok röhögni... viszont jelen esetben, egyszerűen reprodukálható volt a jelenség... ha beraktam a csavar alá a kis testkábelt ment, ha nem, akkor nem reagált... az usb jelet érzékelte, viszont ffb nem volt, sem a kontrol led nem világított... ráadásul nyomkodhattam bármit, semmi reakció...

Ha eljutok a cockpitig, akkor úgyis szét kell szednem a pedált, és akkor csinálok valami videót róla... :D

Egyébként jó pár éve jártam hasonlóképen egy Ford Transit klímájával... nem volt hajlandó elindulni a kompresszor, pedig minden fasza volt... már úgy voltam, hogy megy a szerelőhöz, nem szarakodok vele... valami más miatt még alábújtam, hát látom, hogy egy fekete kábel szabadon ficereg... megkerestem honnan "hiányozhat"... az alvázon egy csavar alatt volt, de csavar sehol... kerítettem egyet, alá a kábel, csavar vissza, kompresszor elindul... jellegéből adódóan gondolom az is testkábel volt... nélküle nem ment a klíma kompresszor, vele igen... :)