Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Ahogy hazajöttem melóból, végigolvastam amit lezavartatok itt.
    Jó olvasmány volt
    Amúgy pár éve viszamenőleg én is jó elkültem volna Solt-ot a fenébe a hülyeségeivel (az én öcsém is szokot ilyenekkel jönni, és sajnos szegénkét nagyon sokszor elkültem a fenébe, pedig csak pechje volt). De a tapasztalatok alapján amiket átéltem az utóbbi években és tapasztaltam a saját bőrömön, jó magam is megdöbbentem hogy milyen dolgok, szituációk, helyzetek, történések tudnak létrejönni, kimondottan, filmbe, sci-fi-be, thriller-be, mystery-be, miracle-ba illő dolgok. Ha nem saját bőrömön éllem át, hanem valaki elmeséli, akkor 1 szavát se hinném el, mert totál logikátlannak és valószinűtlennek gondolnám (még a lottó nyereménynek is nagyobb esély adnák). Ugyhogy inkább nem is fogom részletezni, ugy se hinné el senki, és nem is ebbe a topicba való. 5 éve elküldtem volna Soltot a fenébe. Viszont most úgy állok hozzá hogy Poi-nak igaza van a logikai és műszaki szempontból, mert nekem is úgy működik ahogy Poi írja (magam is csodálkozok hogy ha ez a dolog is tud mókázni, akkor hogy hogy nem pont velem történt meg, mint rengeteg sok más dologgal is, már szinte csoda hogy nekem simán működött ahogy az ember elvárta), szoval teljessen egyetértek Poi-val. De! De egyben, Soltot már nem küldöm el a fenébe, azt se állítom hogy teljessen igaza van (attól még tévedhetett), de már nem is lep meg a dolog ha úgy is van ahogy írja. Logikátlan, teljessen nemvalószinű, de már nem lepődök meg az ilyesmin. Már az tapasztalataim alapján azonse lepődnék meg ha a szomszédba kitörne egy vulkán, vagy lekapcsolnám a lámpát és tovább világítana (ilyen a szolgállati kocsimmal valóba is megtörtént pár éve) vagy ide leszálna egy UFO, csak anyit mondnék nekik hogy szasztok srácok, mizu? Pedig nemrég még sok dolgot felfoghatatlannak gondoltam, és nem tudtam elfogadni.
    Úgyhogy ha az a test ott kell neki, akkor bátran hagyd ott - Solt. De ha kiderürlne hogy mégis tévedtél akkor nyugottan vald be nekünk, azt is elfogadjuk - logika szerint tévedésnek kellene lenni, de az utóbbi években sok minden volt amiben nemtláltam logikát