Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Solt #7241 Egyszerű a képlet! Megkérdeztem, hogy melyiket választja:
1: A gépet nyomkodom
2: Valami kurvát a 10-s úton...
Az 1-s pontot választotta, ergo az orcájára kiülő nem értés csupán múló állapot, ami a 10-s út emlegetésnek hatására nyomban átváltozik gyermeki örömmé ezen mondat kíséretében: "Drágám, ha neked jó, akkor nekem is jó!" Látjátok, mondom, hogy egy ANGYAL... rögvest átérezte a loadcell fontosságát!!!! :D :D :D
Egyébként, viccet félre téve, valóban nincs hiszti a hülyeségeim miatt... maximum egy "úristen" kinyögése közben a fejéhez kap, és alaposan kiröhög, amikor TrackIr-l a fejemen, ülök a gép előtt, és testmozgással is próbálom a virtuális fekete cápámat az ellen nyomába irányítani... :D :D
Ha már röhögés... én még soha nem próbáltam meg kiröhögni hastánc közben... azt hiszem nem is fogom kipróbálni... :D :D :D