11617

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• pointer4

Lefordítsam vagy kiszótárazod magadnak ? :P
    Almarépa :P
  • Solt
    Nyilvánvaló, hogy én vagyok a hibás... 3 vezeték van, amiből kettő még megcserélve is működik!! :D Lenne valami alkalmatosságom felvenném, hogy amikor lehúzom a kis földkábelt, akkor nem működik!! ;) Nem baj, néha te is hibázhatsz... nincs ezzel gond, nem haragszom... :D

Kisa: Megpróbálom rögzíteni valahogy, mert az előző próbánál hátragurultam, a pedál meg előre csúszott!!! :D
  • ajem kisa
    Nincsmit kedves barátom, csak mennyémá oszt próbáddmáki vazze, me' má kiváncsi vok a véleményedre is!
  • pointer4
    Akkor te ott valami nagyon elkötöttél :P :P :P
    Semmi köze hozzá :P Ráadásul nekem is ment tegnap este, leszigetelt földel :D
  • Solt
    Köszi, csak eddig nem volt dolgom vele, oszt azt sem tudtam merre induljak... ;)
  • Solt
    Lassú vagy... :D
  • Solt
    Elismerem a szakmai tudásod, de most tényleg nincs igazad Uram... ;)

Levettem a szigetelő szalagot róla, a kis földkábelt visszaraktam a csavar alá, az eredeti helyére, és működik... leveszem, nem működik... direkt nem raktam addig össze... ;)

• pointer4
    Amikor látod a profilerbe a G25öt, akkor a félpedál gördülőmenüjén nyomj egy jobb gombot, és rájössz :P
  • pointer4
    A faszt volt az a baja :P Valami mást kutyultál össze :P
    Annak a zsinórnak az ég világon semmi jelentősége :D Csak a srác írta, hogy szigeteljük le, lehet valakinek becsípte a mechanika, vagy ilyesmi.
    Az ha rá van kötve az alsó vázra, ami műanyag alkatrészekhez csatlakozik, az ég adta világon semmit sem csinál :D :P :P :P
  • ajem kisa
    A logitech driverben van a fékre klikk az alsó opció axies proprietes és
  • Solt
    No, nekem most úgy néz ki, hogy akkor "fékez" amikor nem nyomom... hogy lehet ezt megcserélni? Csak játékon belül, nem?
  • Solt
    Ez volt a baja...

Poi... szigeteld le a valamidet és rakd félre!!! :D :D
  • ajem kisa
    Nyomásérzékeny, szóval nem amennyit nyomsz annyira fékez, hanem amilyen erősen úgy fékez!
    Annyit pluszban, hogy először lágy, és keményedik valahogy úgy mint egy igazi autóban, és a végét tényleg nyomni kell!:)
  • TaRka0107
    Egyébként a loadcell az mi?:D:D Annyit tudok hogy a pedálba kell beépíteni.... és talán jobban lesz adagolható, vagy nehezebben lehet benyomni?
  • Solt
    Vissza rakom az alap helyére a kis vezetéket... hátha ez a baja...
  • Solt
    Meglepett volna, ha minden simán megy... összeraktam, és nem kap áramot a kütyü... usb-t érzékeli, de a kontroll led nem világít, és ffb sincs...
  • ajem kisa
    Solt: igen kotyog nekem is a cucc, dehát annyi belefér, nekem is az alaphelyen van a kis földvezeték, épphogy, felhejtva, de úgymaradt!
    A fehér van középen igen!

Pointer: a 2 szélső vezetéket cseréltem fel, a középső maradt ott csak, és még nemcseréltem fel azóta, nemvolt hozzá kedvem!:)
  • Solt
    Má dugtam, jól esett... :D Akkor a kis föld kábel nem megy vissza a helyére, hanem úgy járok el, ahogy a hatalmas tudású kolléga javasolta....
  • pointer4
    Nem tudom kotyog-e oldalra, mert már elvitték tőlem.
    A föld vezetéket írja, hogy leszigetelve rakjuk félre. Én visszahajtottam, és a kábelhez szigetelőztem.
    3 kábel van, van egy fekete meg egy piros, mint test meg 5V, onnantól kezdve 1 kábeled marad, azt oda dugd ahova tudod :P

Kisa: melyik két vezetéket cserélted meg, hogy nem lett inverz a jel ? Még most is úgy használod ? Mivel nem vagyok benne biztos, hogy pl egy Gran Turismo 5 is képes megfordítani szoftveresen a bejövő értéket, lehet ilyen fordítást kéne eszközölni.
  • Solt
    No, Loadcell-s brigandusz! :)

Mielőtt összerakom pár kérdés...:

- Nektek is kotyog oldal irányban a loadcell a gyári rúgó helyén?
    - Nekem a föld kábelről lejövő kis föld vezeték pont odaér a gyári helyére... jó úgy, ha odarakom vissza?
    - A fehér vezeték középen van, de nekem nem SIG ott a felirat, hanem OUT... ilyenkor mizu? :)
  • Tika
    Igen, írtam hogy nagyon jó. Köszike
    Csak én kicsit máshogy használom, mivel nem ilyen full kivitelbe hoztad
  • pointer4
    Tika, neked is tuti az új kesztyű? :D
  • pointer4
    Már halkítási módszerről :D
  • bardocz
    Kár, hogy forgós-kerekes, így semmi értelme.
  • ajem kisa

Link!lol
  • ajem kisa
    Ezzel akartam:
  • ajem kisa
    Nemmi?Amugy az enyém is mintha egyre hangosabb lenne!:s
  • TaRka0107
    Azt hittem már van olyan cucc hozzá amit beleteszel és nem lesz hangos:D
  • pointer4
    Tekerd lábujjhegyen, fülhallgatót használj :)
    Amúgy nem hallottam még róla.
  • TaRka0107
    Mármint amikor kormányzok. Néha elég zavaró.
  • TaRka0107
    Szevasztok!
    Lehet olyat csinálni a G25-el hogy ne legyen olyan hangos? Amikor tekerem nagy a hangja:D
  • Solt
    Na pont ezért nem röhögöm ki... akkor többet nekem nem lenne ilyen... pedig... jaj... :D :D
  • pointer4
    Hmm, egy ilyen hastáncost egyszer ki akarok próbálni, de akkor rázza, amikor már benne ül a cuccban :D
  • Solt
    Egyszerű a képlet! Megkérdeztem, hogy melyiket választja:

1: A gépet nyomkodom
    2: Valami kurvát a 10-s úton...

Az 1-s pontot választotta, ergo az orcájára kiülő nem értés csupán múló állapot, ami a 10-s út emlegetésnek hatására nyomban átváltozik gyermeki örömmé ezen mondat kíséretében: "Drágám, ha neked jó, akkor nekem is jó!" Látjátok, mondom, hogy egy ANGYAL... rögvest átérezte a loadcell fontosságát!!!! :D :D :D

Egyébként, viccet félre téve, valóban nincs hiszti a hülyeségeim miatt... maximum egy "úristen" kinyögése közben a fejéhez kap, és alaposan kiröhög, amikor TrackIr-l a fejemen, ülök a gép előtt, és testmozgással is próbálom a virtuális fekete cápámat az ellen nyomába irányítani... :D :D

Ha már röhögés... én még soha nem próbáltam meg kiröhögni hastánc közben... azt hiszem nem is fogom kipróbálni... :D :D :D
  • pointer4
    A bukott angyal is angyal :D Gondolom a megértést láttam az orcáján, hogy mi faxnak kell egy felnőtt férfinek ilyen marhaságra költeni. Loadcell... hehhe
    Mérnem vesz inkább egy szép fehérneműt ennyi pénzért, és tépi le rólam ? :D Vagy valami szép díszt a lakásba...
    De lehet, csak magamból indulok ki
  • bardocz
    Egy démon, imádja ha fáááj :DDD
  • Solt
    Neeeeem! Ő egy ANGYAL... szereti, ha jó nekem... :D ( itt áll a hátam mögött! )
  • pointer4
    Ahha :D
    Morcos volt az asszony, nemdebár? :D
  • Solt
    Valami ilyesmit hadováltam anno én is... ha 100%-ra akarnánk menni, akkor a pedáltartó jobbra hosszabbítható, és a váltó alól merevítéssel összekötve már tuti teljesen stabil lenne...

De még ebben a formájában is nagyon bejön nekem... a pedáltartót betolva ráadásul kis helyen is elfér... ideális lenne számomra ideiglenes megoldásnak... Poi... készülj lelkileg! :D
  • ajem kisa
    Ez lehet jólenne nekem is a helyhiány miatt, mert az ülés mellé bővíteni csak egy kormánytartót, a pedált tartaná a szőnyeg!
    Elférne szerintem így!
    A kormánytartót, meg megcsinálni elfordíthatósra, hogy odaférjek majd az asztalhoz is!:D
    Aztán ha egyszer lesz helyem, akkor kilehet bővíteni egy pedáltartóval is! Zsiiiir!