11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Solt #7269 Lassú vagy... :D -
Solt #7268 Elismerem a szakmai tudásod, de most tényleg nincs igazad Uram... ;)
Levettem a szigetelő szalagot róla, a kis földkábelt visszaraktam a csavar alá, az eredeti helyére, és működik... leveszem, nem működik... direkt nem raktam addig össze... ;)
-
#7267 Amikor látod a profilerbe a G25öt, akkor a félpedál gördülőmenüjén nyomj egy jobb gombot, és rájössz :P -
#7266 A faszt volt az a baja :P Valami mást kutyultál össze :P
Annak a zsinórnak az ég világon semmi jelentősége :D Csak a srác írta, hogy szigeteljük le, lehet valakinek becsípte a mechanika, vagy ilyesmi.
Az ha rá van kötve az alsó vázra, ami műanyag alkatrészekhez csatlakozik, az ég adta világon semmit sem csinál :D :P :P :P -
#7265 A logitech driverben van a fékre klikk az alsó opció axies proprietes és
-
Solt #7264 No, nekem most úgy néz ki, hogy akkor "fékez" amikor nem nyomom... hogy lehet ezt megcserélni? Csak játékon belül, nem? -
Solt #7263 Ez volt a baja...
Poi... szigeteld le a valamidet és rakd félre!!! :D :D -
#7262 Nyomásérzékeny, szóval nem amennyit nyomsz annyira fékez, hanem amilyen erősen úgy fékez!
Annyit pluszban, hogy először lágy, és keményedik valahogy úgy mint egy igazi autóban, és a végét tényleg nyomni kell!:) -
#7261 Egyébként a loadcell az mi?:D:D Annyit tudok hogy a pedálba kell beépíteni.... és talán jobban lesz adagolható, vagy nehezebben lehet benyomni? -
Solt #7260 Vissza rakom az alap helyére a kis vezetéket... hátha ez a baja... -
Solt #7259 Meglepett volna, ha minden simán megy... összeraktam, és nem kap áramot a kütyü... usb-t érzékeli, de a kontroll led nem világít, és ffb sincs... -
#7258 Solt: igen kotyog nekem is a cucc, dehát annyi belefér, nekem is az alaphelyen van a kis földvezeték, épphogy, felhejtva, de úgymaradt!
A fehér van középen igen!
Pointer: a 2 szélső vezetéket cseréltem fel, a középső maradt ott csak, és még nemcseréltem fel azóta, nemvolt hozzá kedvem!:) -
Solt #7257 Má dugtam, jól esett... :D Akkor a kis föld kábel nem megy vissza a helyére, hanem úgy járok el, ahogy a hatalmas tudású kolléga javasolta.... -
#7256 Nem tudom kotyog-e oldalra, mert már elvitték tőlem.
A föld vezetéket írja, hogy leszigetelve rakjuk félre. Én visszahajtottam, és a kábelhez szigetelőztem.
3 kábel van, van egy fekete meg egy piros, mint test meg 5V, onnantól kezdve 1 kábeled marad, azt oda dugd ahova tudod :P
Kisa: melyik két vezetéket cserélted meg, hogy nem lett inverz a jel ? Még most is úgy használod ? Mivel nem vagyok benne biztos, hogy pl egy Gran Turismo 5 is képes megfordítani szoftveresen a bejövő értéket, lehet ilyen fordítást kéne eszközölni. -
Solt #7255 No, Loadcell-s brigandusz! :)
Mielőtt összerakom pár kérdés...:
- Nektek is kotyog oldal irányban a loadcell a gyári rúgó helyén?
- Nekem a föld kábelről lejövő kis föld vezeték pont odaér a gyári helyére... jó úgy, ha odarakom vissza?
- A fehér vezeték középen van, de nekem nem SIG ott a felirat, hanem OUT... ilyenkor mizu? :) -
#7254 Igen, írtam hogy nagyon jó. Köszike
Csak én kicsit máshogy használom, mivel nem ilyen full kivitelbe hoztad -
#7253 Tika, neked is tuti az új kesztyű? :D
-
#7252 Már halkítási módszerről :D -
#7251 Kár, hogy forgós-kerekes, így semmi értelme. -
Link!lol -
#7249 Ezzel akartam: -
#7248 Nemmi?Amugy az enyém is mintha egyre hangosabb lenne!:s
-
#7247 Azt hittem már van olyan cucc hozzá amit beleteszel és nem lesz hangos:D -
#7246 Tekerd lábujjhegyen, fülhallgatót használj :)
Amúgy nem hallottam még róla. -
#7245 Mármint amikor kormányzok. Néha elég zavaró. -
#7244 Szevasztok!
Lehet olyat csinálni a G25-el hogy ne legyen olyan hangos? Amikor tekerem nagy a hangja:D -
Solt #7243 Na pont ezért nem röhögöm ki... akkor többet nekem nem lenne ilyen... pedig... jaj... :D :D -
#7242 Hmm, egy ilyen hastáncost egyszer ki akarok próbálni, de akkor rázza, amikor már benne ül a cuccban :D -
Solt #7241 Egyszerű a képlet! Megkérdeztem, hogy melyiket választja:
1: A gépet nyomkodom
2: Valami kurvát a 10-s úton...
Az 1-s pontot választotta, ergo az orcájára kiülő nem értés csupán múló állapot, ami a 10-s út emlegetésnek hatására nyomban átváltozik gyermeki örömmé ezen mondat kíséretében: "Drágám, ha neked jó, akkor nekem is jó!" Látjátok, mondom, hogy egy ANGYAL... rögvest átérezte a loadcell fontosságát!!!! :D :D :D
Egyébként, viccet félre téve, valóban nincs hiszti a hülyeségeim miatt... maximum egy "úristen" kinyögése közben a fejéhez kap, és alaposan kiröhög, amikor TrackIr-l a fejemen, ülök a gép előtt, és testmozgással is próbálom a virtuális fekete cápámat az ellen nyomába irányítani... :D :D
Ha már röhögés... én még soha nem próbáltam meg kiröhögni hastánc közben... azt hiszem nem is fogom kipróbálni... :D :D :D -
#7240 A bukott angyal is angyal :D Gondolom a megértést láttam az orcáján, hogy mi faxnak kell egy felnőtt férfinek ilyen marhaságra költeni. Loadcell... hehhe
Mérnem vesz inkább egy szép fehérneműt ennyi pénzért, és tépi le rólam ? :D Vagy valami szép díszt a lakásba...
De lehet, csak magamból indulok ki -
#7239 Egy démon, imádja ha fáááj :DDD -
Solt #7238 Neeeeem! Ő egy ANGYAL... szereti, ha jó nekem... :D ( itt áll a hátam mögött! ) -
#7237 Ahha :D
Morcos volt az asszony, nemdebár? :D -
Solt #7236 Valami ilyesmit hadováltam anno én is... ha 100%-ra akarnánk menni, akkor a pedáltartó jobbra hosszabbítható, és a váltó alól merevítéssel összekötve már tuti teljesen stabil lenne...
De még ebben a formájában is nagyon bejön nekem... a pedáltartót betolva ráadásul kis helyen is elfér... ideális lenne számomra ideiglenes megoldásnak... Poi... készülj lelkileg! :D -
#7235 Ez lehet jólenne nekem is a helyhiány miatt, mert az ülés mellé bővíteni csak egy kormánytartót, a pedált tartaná a szőnyeg!
Elférne szerintem így!
A kormánytartót, meg megcsinálni elfordíthatósra, hogy odaférjek majd az asztalhoz is!:D
Aztán ha egyszer lesz helyem, akkor kilehet bővíteni egy pedáltartóval is! Zsiiiir! -
#7234 Első ránézésre félnék, hogy a kormánytartó instabil. De az alábbi fotón elég meggyőzőnek tűnik, hogy stabil az :D
Egyedi ötlet, és bejövős. Szerintem MABO bácsi, nézd ezt meg :D Aki nyavalyog a központi rúd miatt, annak elsőosztályú megoldás lehet!
Mondjuk az a bilincs, ami tartja a váltót, az egy picit gagyi, meg leszedi a festéket, ha sokat állítgatja az ember. -
#7233 Aha már a Csehek is kezdenek ébredezni
Érdekes a kórmány felfogatás megoldása, ilyen verziót még nem láttam. Nincs vas a lábad között, ami jó.
-
#7232 Köszi a dícséretet
Amúgy semmiféleképpen nem titkolásról van szó, csak a finál fotókat szépen akartam rendes fenykepezővel, és nem azokat a szemcsés mobil fotókat. Szemcsés fotóknál szerintem többet érdemel a final cockpitem
A fotózást akarom már egy ideje öszehozni, csak valahogy nem sikerül. Télen sokat síeltem, aztán lebetegettem. Szoval remélem most áprilisba majd sikerül. Erre az unokatesómmal kell randit megbeszélni, mert nekem nincs olyan fenyképezőm (ellopták, azóta nemvettem másikat, mert mostanába nem is nagyon indokolt a vásárlása - nemhasználnám ki).
Pointerel csaináltunk pár gyors fotót menet közbe, de nekem még más terveim is vannak a fotózással kapcsolatban. -
-
Solt #7230 Júúúúúúúúúúúúúúj.... :D Dobj egy telefon számot privátban... ;)