11617
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Lefordítsam vagy kiszótárazod magadnak ? :P
Almarépa :P -
Solt #7273 Nyilvánvaló, hogy én vagyok a hibás... 3 vezeték van, amiből kettő még megcserélve is működik!! :D Lenne valami alkalmatosságom felvenném, hogy amikor lehúzom a kis földkábelt, akkor nem működik!! ;) Nem baj, néha te is hibázhatsz... nincs ezzel gond, nem haragszom... :D
Kisa: Megpróbálom rögzíteni valahogy, mert az előző próbánál hátragurultam, a pedál meg előre csúszott!!! :D -
Nincsmit kedves barátom, csak mennyémá oszt próbáddmáki vazze, me' má kiváncsi vok a véleményedre is! 
-
Akkor te ott valami nagyon elkötöttél :P :P :P
Semmi köze hozzá :P Ráadásul nekem is ment tegnap este, leszigetelt földel :D -
Solt #7270 Köszi, csak eddig nem volt dolgom vele, oszt azt sem tudtam merre induljak... ;) -
Solt #7269 Lassú vagy... :D -
Solt #7268 Elismerem a szakmai tudásod, de most tényleg nincs igazad Uram... ;)
Levettem a szigetelő szalagot róla, a kis földkábelt visszaraktam a csavar alá, az eredeti helyére, és működik... leveszem, nem működik... direkt nem raktam addig össze... ;)
-
Amikor látod a profilerbe a G25öt, akkor a félpedál gördülőmenüjén nyomj egy jobb gombot, és rájössz :P -
A faszt volt az a baja :P Valami mást kutyultál össze :P
Annak a zsinórnak az ég világon semmi jelentősége :D Csak a srác írta, hogy szigeteljük le, lehet valakinek becsípte a mechanika, vagy ilyesmi.
Az ha rá van kötve az alsó vázra, ami műanyag alkatrészekhez csatlakozik, az ég adta világon semmit sem csinál :D :P :P :P -
A logitech driverben van a fékre klikk az alsó opció axies proprietes és
-
Solt #7264 No, nekem most úgy néz ki, hogy akkor "fékez" amikor nem nyomom... hogy lehet ezt megcserélni? Csak játékon belül, nem? -
Solt #7263 Ez volt a baja...
Poi... szigeteld le a valamidet és rakd félre!!! :D :D -
Nyomásérzékeny, szóval nem amennyit nyomsz annyira fékez, hanem amilyen erősen úgy fékez!
Annyit pluszban, hogy először lágy, és keményedik valahogy úgy mint egy igazi autóban, és a végét tényleg nyomni kell!:) -
Egyébként a loadcell az mi?:D:D Annyit tudok hogy a pedálba kell beépíteni.... és talán jobban lesz adagolható, vagy nehezebben lehet benyomni? -
Solt #7260 Vissza rakom az alap helyére a kis vezetéket... hátha ez a baja... -
Solt #7259 Meglepett volna, ha minden simán megy... összeraktam, és nem kap áramot a kütyü... usb-t érzékeli, de a kontroll led nem világít, és ffb sincs... -
Solt: igen kotyog nekem is a cucc, dehát annyi belefér, nekem is az alaphelyen van a kis földvezeték, épphogy, felhejtva, de úgymaradt!
A fehér van középen igen!
Pointer: a 2 szélső vezetéket cseréltem fel, a középső maradt ott csak, és még nemcseréltem fel azóta, nemvolt hozzá kedvem!:) -
Solt #7257 Má dugtam, jól esett... :D Akkor a kis föld kábel nem megy vissza a helyére, hanem úgy járok el, ahogy a hatalmas tudású kolléga javasolta....
-
Nem tudom kotyog-e oldalra, mert már elvitték tőlem.
A föld vezetéket írja, hogy leszigetelve rakjuk félre. Én visszahajtottam, és a kábelhez szigetelőztem.
3 kábel van, van egy fekete meg egy piros, mint test meg 5V, onnantól kezdve 1 kábeled marad, azt oda dugd ahova tudod :P
Kisa: melyik két vezetéket cserélted meg, hogy nem lett inverz a jel ? Még most is úgy használod ? Mivel nem vagyok benne biztos, hogy pl egy Gran Turismo 5 is képes megfordítani szoftveresen a bejövő értéket, lehet ilyen fordítást kéne eszközölni. -
Solt #7255 No, Loadcell-s brigandusz! :)
Mielőtt összerakom pár kérdés...:
- Nektek is kotyog oldal irányban a loadcell a gyári rúgó helyén?
- Nekem a föld kábelről lejövő kis föld vezeték pont odaér a gyári helyére... jó úgy, ha odarakom vissza?
- A fehér vezeték középen van, de nekem nem SIG ott a felirat, hanem OUT... ilyenkor mizu? :) -
Igen, írtam hogy nagyon jó. Köszike 
Csak én kicsit máshogy használom, mivel nem ilyen full kivitelbe hoztad
-
Tika, neked is tuti az új kesztyű? :D
-
Már halkítási módszerről :D -
Kár, hogy forgós-kerekes, így semmi értelme. -
Link!lol -
Ezzel akartam: 
-
Nemmi?Amugy az enyém is mintha egyre hangosabb lenne!:s
-
Azt hittem már van olyan cucc hozzá amit beleteszel és nem lesz hangos:D -
Tekerd lábujjhegyen, fülhallgatót használj :)
Amúgy nem hallottam még róla. -
Mármint amikor kormányzok. Néha elég zavaró. -
Szevasztok!
Lehet olyat csinálni a G25-el hogy ne legyen olyan hangos? Amikor tekerem nagy a hangja:D -
Solt #7243 Na pont ezért nem röhögöm ki... akkor többet nekem nem lenne ilyen... pedig... jaj... :D :D -
Hmm, egy ilyen hastáncost egyszer ki akarok próbálni, de akkor rázza, amikor már benne ül a cuccban :D -
Solt #7241 Egyszerű a képlet! Megkérdeztem, hogy melyiket választja:
1: A gépet nyomkodom
2: Valami kurvát a 10-s úton...
Az 1-s pontot választotta, ergo az orcájára kiülő nem értés csupán múló állapot, ami a 10-s út emlegetésnek hatására nyomban átváltozik gyermeki örömmé ezen mondat kíséretében: "Drágám, ha neked jó, akkor nekem is jó!" Látjátok, mondom, hogy egy ANGYAL... rögvest átérezte a loadcell fontosságát!!!! :D :D :D
Egyébként, viccet félre téve, valóban nincs hiszti a hülyeségeim miatt... maximum egy "úristen" kinyögése közben a fejéhez kap, és alaposan kiröhög, amikor TrackIr-l a fejemen, ülök a gép előtt, és testmozgással is próbálom a virtuális fekete cápámat az ellen nyomába irányítani... :D :D
Ha már röhögés... én még soha nem próbáltam meg kiröhögni hastánc közben... azt hiszem nem is fogom kipróbálni... :D :D :D -
A bukott angyal is angyal :D Gondolom a megértést láttam az orcáján, hogy mi faxnak kell egy felnőtt férfinek ilyen marhaságra költeni. Loadcell... hehhe 
Mérnem vesz inkább egy szép fehérneműt ennyi pénzért, és tépi le rólam ? :D Vagy valami szép díszt a lakásba...
De lehet, csak magamból indulok ki
-
Egy démon, imádja ha fáááj :DDD -
Solt #7238 Neeeeem! Ő egy ANGYAL... szereti, ha jó nekem... :D ( itt áll a hátam mögött!
)
-
Ahha :D
Morcos volt az asszony, nemdebár? :D -
Solt #7236 Valami ilyesmit hadováltam anno én is... ha 100%-ra akarnánk menni, akkor a pedáltartó jobbra hosszabbítható, és a váltó alól merevítéssel összekötve már tuti teljesen stabil lenne...
De még ebben a formájában is nagyon bejön nekem... a pedáltartót betolva ráadásul kis helyen is elfér... ideális lenne számomra ideiglenes megoldásnak... Poi... készülj lelkileg! :D -
Ez lehet jólenne nekem is a helyhiány miatt, mert az ülés mellé bővíteni csak egy kormánytartót, a pedált tartaná a szőnyeg!
Elférne szerintem így!
A kormánytartót, meg megcsinálni elfordíthatósra, hogy odaférjek majd az asztalhoz is!:D
Aztán ha egyszer lesz helyem, akkor kilehet bővíteni egy pedáltartóval is! Zsiiiir!