Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Most, hogy elmúlt a locsolkodás, meg nem kell teli hassal fetrengeni, van egy kis időm élménybeszámolót írnom a vasárnapi túráról. :)
Kellemes meglepetés volt, Tika tiszta jó fej, (nem dumál annyit, mint amennyit ír)
, és vendéglátásból is igazán jeleskedett ám! A fogadtatás szívélyes volt, mintha évek óta ismernénk egymást :D
A cockpit sokkal szuperebb lett mint vártam, és nagyon jó kis kályha, hogy mit is kell majd itthon elérni/megközelíteni mozgásban :D
Kicsit szokni kell, de úgy tud plusz élménnyel szolgálni, hogy nem teszi lehetetlenné a pályára való koncentrálást. A fékezés nagyon vad volt benne, és a kanyarváltásokra is pöpecül reagált!
A loadcell-es fékpedál meg nagyon kell hozzá, mert betolja veled együtt koppig :D
Azon csodálkoztam a legjobban, hogy engem is dobált ide-oda a cucc, nem sértődött meg a súlyom alatt. Élőben ici-picinek tűnik az aktuátor, valahogy a fotók után nagyobbra számítottam, gondolom csak az enyém bumszli méretéhez képest nagy a kontraszt.
Tuti jó kis élmény volt.
Hazafele, meg a SoundRacert jól leteszteltük.

Ja igen, nagyon pöpec ám az a műszerfal! Kár, hogy a fotókon, mindig csak egy része látszik, a frissítés miatt.