Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Hááát...ha 2 napja megy.... nemtom....
    Én mindenesetre eddig nemmerészkettem el, nem akartam bonyolítani ha esetleg valami elszált volna, oszt hogy reklamálnám. Ugyis reklamáltam rengeteget ártatlanul az utóbbi idobe más cuccokal. Inkább biztosra akartam menni, és szótfogattam az útmutatónak. A honlapon írja is hogy ha beszereled, fordítva fog menni a dolog, és kell neki invertet tenni a softwareba - Logitech profilerbe vagy a játékba.
    Azzal nemszámítottam hogy megfordítva is menne, féltem hogy valami elszál. A hagyományos potinál mindegy mert az paszív cucc, és a 2 széle szimetrikus. De az Andy LoadCell modjába van elektronika, és ha félvezetok vannak ott, akkor azoknak nem mindegy. De úgy néz ki hogy ebben az esetben nem gond. Szoval rajtad áll a dolog, de én inkább oficiálissan raknám be, és SW-ilag invertálnám - nekem így van.