Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regisztráljunk, itt talán kicsit összebarátkozik a szimes réteg.
Könnyû észrevenni, hogy aktív, mert kell neki plussz táp, és 30 rongy körül van.
ilyen:
Meg szeretném csinálni ezt a kijelzõt. Olyan kérdésem volna hogy LPT portot hol tudok beszerezni?
Köszi!
Ja és egyforma felbontásnak kell lennie, ha egy egybefüggõ képernyõs üzemmódot akarsz használni.

A kimeneteket én is így értelmeztem.Csak azt nem tudom,akkor mé' DSUB-oznak a paraméterek között??
Tehát így néz ki a kártyád hátulja ,(alsó).
Az balról jobbra haladva DIsplyPort,HDMI,DVI*2.
Az egyik kimenetnek ha három monitort akarsz meg hajtani, a Display portnak kell lennie. Vagy kell Displayportos monitor, vagy aktív!!!!!!! átalakító. Itt írják, milyen átalakítók kaphatóak. Vagy mehet az apple dualDVI átalakító is.
Ha nem aktívat használsz, vagy nem használod a Display port csatit, akkor csak kettõt moncsit tudsz majd egyszerre aktíválni.
Addig nem látsz ilyet:

egyéb kütyü nélkül ráköthetõ 3 monitor és mûködésre is bírható?
Elképzelésem d-sub-on egy 22" 16:9 monitor középen,két oldalt dvi csatis 17" monitorok.Ez megoldható ebben a formában?Gondolok itt a különbözõ felbontásokra a monitoron,pl középen fullHD,széleken 1280x1024...
Melyik a dsub csati ezeken a kártyákon,mert a képeken ilyet nem látok?
A dsub az nem trapéz alakú???
Vajon mi oka lehet hogy az a sok monitor mind Panasonic? De lefogadom hogy a notebook az nem az <#lookaround>#lookaround>
Ahhoz kellet az a displayport atalakito? Es az a feher doboz amibe a kabel megy, az a 20000Ft-os add-on stuff a kartyahoz? De latom beuzemeltetted. Milyen programokkal probaltad?
Amugy azok az emeletes taviranyito parkolok kiraly <#nevetes1>#nevetes1> Nem eleg hogy emeletes, meg abbol is 2 kell <#nyes>#nyes> De a becsomagolt az nincs ott, gondolom az VIP helyen parkol <#nyes>#nyes>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Nagy futam lesz <#nyes>#nyes>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
abba biztos ugrani kell. lehet van hozza trambulin is <#vigyor>#vigyor>
de neked nemajanlanam trambulinrol beleugrani <#nevetes1>#nevetes1>
Akkor itt vannak:
esetleg a link ha nemmene a kep

Fél perc alatt ezt találtam, google, lehet kell hozzá, de az EKS oldalán le van írva hogy kell.
Nekem a LeoBodnar megjött 3 vagy 4 nap alatt. És hétfõn délben rendeltem ezt, USA-ból, és fater ma vette át 3kor odahaza.
az sli kijelzõt sehogy se tudom ott mûködésre birni,nem tudom milyen plugin kellene hozzá.
de még a legelsõ szériát,nem pro nem m,sajna.
Apelectrix USAbol meg 2-3 nappal hamarabb kaptam meg, es csak 4 nappal a rendeles utan adta fel.
Nov 5 itteni delelott rendelve
Nov 9 feladva (de benne van a hetvege!)
Nov 16 delben kaptam meg
A Bodnar cucc meg sokkal hoszabban utazott.
Te mit rendeltel Leo-tol? Komolyan erdekelne, aruld el.
Jó sokat kell rá várni,a leo bodnar cucc 2 nap alatt megjött.
11 nap volt a szalitas (2 hetveget belertve, csutortokon rendeltem, hetfon kaptam 11 nap mulva). Ja most nezem hogy ez valasz a Pitbull1111 kerdesere is (multkor valahogy elneztem mert zavaro korulmenyek voltak korulottem).
Pitbull1111 - meg a szombatot is most regisztralom, ha szombat Nov 21 rendelted, akkor nyugott lehetsz, teged mar biztos nem illet a problema. Az mar azutan volt ahogy tudomasara jutott hogy hoszabb rugokat kuldtek neki. Ugyhogy te mar nereszeld! Neked mar ugy kuldi hogy jo a dolog <#smile>#smile>
Rendeléstõl számítva menyi idõ alatt ért ide?
APA KEZDODIK!!!
Kezdenek kiszivarogni az elso informaciok, megbizhato forrasbol <#nyes>#nyes>
Ilyen fasza alvazon gurul az egesz. Allithato hoszusag es magassag.
De ezek nem a Frextol vannak! Ez ITEM-bol van es en talaltam ki <#vigyor2>#vigyor2> Azok a 60x30 profilok 33 Euro 1 meter, majdnem dobtam egy hatast mikor megtudtam <#ijedt>#ijedt> De szobatiszta, nem kell festeni, allithato, szetszeheto, nem kell hegeszteni, design-os, konyu, es ugralhatok rajta, stabilan megbir. Majd erre megy ra az egesz Frex. Igy majd konyen lehet vele tili-tolizni a szobaba <#nyes>#nyes>
Amugy az csak olyan kicsi 4cm plasztik henger, amit a rugo nyom. Ha a rugo 1mm hoszabb akkor azert a hengerbol kell 1mm reszelni. Az pontos hoszusagra van csinalva hogy nelegyen a pedalnak nagy holtjarasa, meg ne is nyomjon ha szabadon van.
Ha oszerakod akkor egy nagyon ici-pici holtjaras kell, de minimalis alig 1mm, hogy meg a sajat pedal suja uresben se nyomja a load cell-t.
Nekem a henger 41.05mm volt es azt reszeltem 40.05mm-re. De ha nem irt mailt akkor nereszeld!!!
Arról amit le kell reszelni nincs képed,mert én is most rendeltem meg,illetve szombaton,szóval lehet én is ugy járok mint te.Illetve mennyi idõ alatt kaptad meg a cuccost?
Amugy par napja nemjelentkeztem, volt nemi dolgom, meg valami szerelni valo.
Csengetett a postas (2x <#vigyor>#vigyor>), es hozott 1 ilyet
kibontottam es ez volt benne:
Vegre valami pozitiv is tortent <#smile>#smile> (Azon kivolt hogy azonnal parhuzamossan katpam Andytol 1 mailt is, hogy elnezesemet ker, van 1 pici gond amire azutan jott ra hogy mar elkulte, hogy a hagyomanyossan, mindig egyforma kód alapjan megrendelt rugok most eloszor 1mm hoszabbak jottek neki, es en vagyok az elsok kozott, amire kesobb jott ra, de nagyon korrektul elmagyarazta a problemat es a megoldast is, hogy van 2 megoldas, lereszelek 1mm-rt a pici hengerbol amit a rugo nyom, vagy ha ragaszkodom hozza akkor problema nelkul hajlando kuldeni masik megfelelo hengert a picit hoszabb rugohoz. Montam nemkell komplikalni kuldozgetni, megreszelem, nem gond, aztan jelentkezem. Sikerult <#smile>#smile> Ugyanis nem a õ hibajabol picit hoszabb rugokat kapott, pedig mindig ugyan azt a kodot rendeli a szalitotol, es raadasul nekem jutott belole az elsok kozott. De nagyon korektul elrendezodott a dolog, en nagyon megkoszontem neki hogy elore jelentkezett, es nemhagyott szarba. Az egyetlen aki bevalotta es elismerte hogy ha valami gond akadt a termekkel amit eladott, sõtt, õ jelentekzett elõre. Nagyon rendes srac, es nagyon megkoszontem neki a korrekt hozzaalasat, ez nekem nagyon sokat jelent foleg az utobbi idobe, mikor szinte semmi se mukodik ugy ahogy kellene, nagyon sok a pocsek áru! Megkoszontem az egyutmukodeset es segitseget, es a pedalert meg is dicsertem õt, mert hihetetlen elmeny, oriasi szuper, nagyon jo!)
Szoval reszeles utan, szereles:
El is keszult:
Ez meg kimaradt a pedalokbol:
Remelem sose fog mar kelleni <#vigyor3>#vigyor3>
Sracok, de szavakkal leirhatatlan elmeny! Nem lehet oszehasonlitani a potmeteres fekkel! Sokkal kozelebb van a realis autohoz! Nagyon elvezetes, foleg meg ha a Motion is elore nyom a fekezesnel, szinte igazi erzes! Vegre tudok fekezni a igazi vezetes tapasztalataim alapjan, ami a potmeteres feknel nemmukodott. Es a kemenysege is igazi, nagyon tetszik, pont jol van kitalalva az egesz! Es nem is hianyzik az a alithato potmeter onnan, nagyon jo igy ahogy van! A fekezes ezelot nekem sose ment, sose tudtam idealissan eltalalni a fekezest, mindig tulfekeztem, vagy alul fekeztem. De most nagyon szuper.
Es a kalibralas is jo! Megvan a fizikai max es nemlehet tulnyomni, csak start elott eloszor Windows indulas utan be kell nyomni a fizikai maxra, hogy jol kalibralodjon. Ezt mar sose cserelnem visza potmeteresre! Marha jo vezetni, vegre tudok effektiven fekezni pont a csuszas hataran! Ki kellene probalnotok!
Én tuti elkapnám, és lehugyoznám a bundáját 😄
Tika, állítólag jelent meg 64bitex Frex driver!