11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#7189 Ha van egy csavarhúzód, akkor mint a lego!
Egyszerű mint a pofon!:D -
#7188 Vagy úgy mint a #7186-ban lévő videóban van. -
#7187 Ahogy Tikának van a pedál azt nehéz megcsinálni úgy hogy még életemben nem csináltam ilyeneket?:D -
#7186 Kemény!:)
Én most találtam jutubon egy ilyet, ha nagyon megeröltetném magamat, és eltüntetném a mostani asztalt, akkor beférne egy ilyesmi, csak akkor azlenne a gáz, hogy kagylóból más játékokat játszani..., meg ugyanott lennék, hogy a kormányt fel/leszerelni, vagy...ááá...denehéz az élet!:D:D
Amúgy a pedál a videóban nagyon jó így szerintem, ez idáig a legjobb, legegyszerübb lebontani azt a nagy műanyagot róla!
Ti játszotok más játékot is a kagylóból, vagy nem?:) -
bzs770316 #7185 És ráadásul ki is próbálhattuk!!!!:D Háááátttt, kár volt!:D Komoly hiány fog keletkezni a pénztárcámban!:D NAGYON DURVA A CUCC! -
#7184 Na, ettől tartottam, kirakati téma lettem, uff
Akinél Pointer jár, az nemúsza meg szárazon
Na mindegy, úgy kell nekem, kellet nekem beengedni Pointert fényképezővel Legközelebb motozás lesz -
Solt #7183 -
#7182 Na, ma voltunk Tika papánál :D
Azt mondta, felrakhatok fotókat nyugodtan. így meg is teszem. Persze, ha valamiért meggondolod maga, szólj nyugodtan :D
-
#7181 Engem is elvihetne egyet autózni, mennék pár kört.
KEN BLOCK GYMKHANA TWO PREMIERE PARTY RENEE RENEE RIDE ALONG
Ken Block Gymkhana Practice
KEN BLOCK GYMKHANA TWO THE INFOMERCIAL
KEN BLOCK'S TRAX STI CAR
Ken Block's snowboard/rally bit from DC's Mtn.Lab 1.5 -
#7180 Najó, ha holnapig nemmegy tönkre, akkor napközben kicserélem!
Köszi!:) -
#7179 Hááát...ha 2 napja megy.... nemtom....
Én mindenesetre eddig nemmerészkettem el, nem akartam bonyolítani ha esetleg valami elszált volna, oszt hogy reklamálnám. Ugyis reklamáltam rengeteget ártatlanul az utóbbi idobe más cuccokal. Inkább biztosra akartam menni, és szótfogattam az útmutatónak. A honlapon írja is hogy ha beszereled, fordítva fog menni a dolog, és kell neki invertet tenni a softwareba - Logitech profilerbe vagy a játékba.
Azzal nemszámítottam hogy megfordítva is menne, féltem hogy valami elszál. A hagyományos potinál mindegy mert az paszív cucc, és a 2 széle szimetrikus. De az Andy LoadCell modjába van elektronika, és ha félvezetok vannak ott, akkor azoknak nem mindegy. De úgy néz ki hogy ebben az esetben nem gond. Szoval rajtad áll a dolog, de én inkább oficiálissan raknám be, és SW-ilag invertálnám - nekem így van. -
#7178 Volna egy technikai kérdésem!:)
A loadcellt amikor beszereltem, de a burkolatot nemraktam még rá, hogy kipróbáljam, hogy műxik-e...
Jó volt, csak épp fordítva ment szal üresen volt fullon a fék...
Amikor a kézifék után jártam, hogy vegyek egy potit hozzá, kérdeztem az eladótól, hogy arra a potira miként kössem a 3 vezetéket?
Aztmondta, hogy mindegy, mert tönkretenni nemtudom!
Szoval amikor a loadcell tesztnél forditva működött (és eszemben sem volt, hogy a logitech driverben is van fordítás...), szoval én egyből megfordítottam a 2 szélső vezetéket!
Így megy rendesen, én így hagynám, csak valaki beletette a fülembe a gyíkot, hogy inkább a driverben igazítsam meg, minthogy akármi is!
Szóval visszakössem a vezetékeket úgy ahogy a gyártó írja, vagy ez a rész (ha 2 napja megy) nem gáz!?
Köszi! -
#7177 Ilyen lett, de amikor volt a hiány amit írt az oldalán, akkor oda is írta, hogy még nemtudja milyen szinben lesz!:D
De ezt is taposni kell rendesen a fullhoz!
A rbr-ben azóta is javitom a saját időimet, most mintha bátrabb lennék még aszfalton is, a murván meg egyenesen meglepődök a visszajátszásoknál, hogy miket megyek, nemúgy mint azelött!:O
A toyotához sikerült találni egy jó setupot murvára...na az most nálam az eddigi legtutibb setup!:)
És ami a legfurcsább, hogy teljesen természetesen használom a féket, ezalatt azt értem, hogy az eredeti féket soha nemsikerült úgy használnom, hogy jó is legyen, mert vagy erős volt, vagy nemelég, de ezzel...mondom az első gyorson már mexoktam!
Csak ajánlani tudom énis! -
#7176 Má ilyeneket csinál?
Hupikék Kisának...
Zöld katonáéknak...
Rózsaszin csinibabáknak...
Nekem fekete klasszikusom van, az a igazi taposós fajta -
#7175 -
#7174 Szép kék igaz?! -
És magamat látva: -
Solt #7172 -
Én ezeket a smile-kat nem használtam még sosem :D -
#7170 Azt néztem, sajnos három-négy darabban van, és hajlított. Gondolom így azért nem kéne. -
Solt #7169 -
#7168 Szuper. Rumba beszerezve (de ma egyet megettem, úgy kívánkozott szegénke )
De még van
G25 pedál dekli nincs, mi? Nembaj, eddig is megvoltam nélkule -
#7167 Helyes! Itt a kesztyű, winyót feltöltöm, megvan az Ejuro a cumóra, fényképező..... Rumbát készítsed :D -
#7166 Ja, így már értem, csak nemtudtam hogy ilyen szolgáltatásokat is kínálsz
Amúgy holnap 11-kor indultok? Úgy jó is lesz mert én is úgy valahogy jovok haza, addig megreggelizek -
#7165 Egész a mondat végéig kellett volna olvasnod :D #7160
Solt meg Bobák Úr :D -
#7164 Jajó, nem mindig olvasom a topikot, csak elkapok belőle dolgokat :DD -
#7163 Nem nekem lesz, csak én rendelem, az egyik béna hozzá, a másik lusta :D
Találgathatsz melyik melyik :D -
Solt #7162 Őőőő... nem-e vagyol szőke nő? :D :D :D -
#7161 Minek neked loadcell, amikor van fanatec pedálod?:D -
#7160 Nem, G25 loadcell módról :D Soltnak meg BZs tagunknak :D -
#7159 Na várj, de hisz a tiéd már régesrég el van intézve, még tavaly megkaptad, írtad is. Aszem valami 2 hónapot vártál rá. Vagy most akkor nem a Fanatec CSP-ról van szó? -
#7158 Nem egy nap rendeltük, én még utána Hétfőn. -
#7157 Ez igen, panel lakásba megcsinálni egy komplett profi FLY szimet. -
#7156 Taposni kell rendesen a max fékezéshez, kicsit kaparta először a szőnyeget, de belenyomtam rendesen, hogy kapaszkodjanak a fogak, így most birja!:)
Olyan volt először mintha nemlenne jó vagy nemis tudom, mintha csak benyomom (pár centit) és nincs a visszarugása, legalábbis nemolyan mint az eredetinek de van!:)
Azért az időmön javitottam minden gyorson azóta a rbr-ban, és nemkellett csak 1 gyorson mennem ahhoz, hogy mexokjam, teljesen korrekt a dolog és gyönyörű hupikék színű lett!:D
A beállitásokat nemtom még, hogy hogyan, de ahogy most van, nekem a rallis gémben faja, majd utánajárok!
Pointer az azért fura, hogy egynapon rendeltük, és 3 nappal késöbb küldte el (remélem ennyi rendelése volt!:D)!
Nálunk is szombat van, és itt (hálisten) van posta szombaton is!
Ami meg kimaradt rugó+a piros keret azt lehethogy beépítem majd a kézifékemnek, mert pont olyan rugó van benne amit nemtaláltam, és megfelel! Azzal nemhaladok sajna, mert nincs helyem, és nemtudom sehova sem fixálni faxom!:(
Ott áll félkészen, sőt a cockpitből sem tudom milesz, mert a szobámba nincs helye, máshova meg nemtudom rakni, mert nemcsak én lakom itt!:s -
#7155 Nálunk ma szombat van, nincs munka :D
Ráadásul később is postázták 3 nappal :D -
Solt #7154 Nekünk még semmi... :(
Na és milyen? Mesélj egy kicsit... :) -
#7153 Megjött ma a loadcell-em!
Nektek is megjött?
Kicseréltem egyből, bár nekem kicsit rövidnek tünik a pedál játéka, de ettől függetlenül javitottam az időmön a rbr-ban!:)
-
Solt #7152 Óóó nyuszikám... :D :D -
Lacko86 #7151 Hálám örökké üldözni fog az accountért :) -
#7150 Pont most voltam tojni, de sajnos sömmi amit te vársz :D
Lustákok ezek mind!