Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• ajem kisa
    Taposni kell rendesen a max fékezéshez, kicsit kaparta először a szőnyeget, de belenyomtam rendesen, hogy kapaszkodjanak a fogak, így most birja!:)
    Olyan volt először mintha nemlenne jó vagy nemis tudom, mintha csak benyomom (pár centit) és nincs a visszarugása, legalábbis nemolyan mint az eredetinek de van!:)
    Azért az időmön javitottam minden gyorson azóta a rbr-ban, és nemkellett csak 1 gyorson mennem ahhoz, hogy mexokjam, teljesen korrekt a dolog és gyönyörű hupikék színű lett!:D
    A beállitásokat nemtom még, hogy hogyan, de ahogy most van, nekem a rallis gémben faja, majd utánajárok!

Pointer az azért fura, hogy egynapon rendeltük, és 3 nappal késöbb küldte el (remélem ennyi rendelése volt!:D)!
    Nálunk is szombat van, és itt (hálisten) van posta szombaton is!

Ami meg kimaradt rugó+a piros keret azt lehethogy beépítem majd a kézifékemnek, mert pont olyan rugó van benne amit nemtaláltam, és megfelel! Azzal nemhaladok sajna, mert nincs helyem, és nemtudom sehova sem fixálni faxom!:(
    Ott áll félkészen, sőt a cockpitből sem tudom milesz, mert a szobámba nincs helye, máshova meg nemtudom rakni, mert nemcsak én lakom itt!:s