Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Nem kell félni ez ügyben :D
Tudod, hogy imádok kötöszködni :D Kár is volt mind leírnod :D
A játékválasztás meg szubjektív, ezért is gagyi az LFS :P (szerintem)
Amúgy a videóból csak az derül ki, hogy ment(!) (nem mentek, mert 1 ember csinálja kb) pár kőrt, és mennyi fontos élménnyel lett gazdagabb. Tehát nem lett lézerscannolva a modell, és minden tökéletesen élethűre állítva. És ettől ez nem lesz kályha, minden számítógépes fizikai valónak az alapja :D
Az meg hogy pár srác, neten keresett adatok alapján csinál egy módot, még egyáltalán nem biztos, hogy gyengébb minőség lesz.
Pl a GP2 mód fizikája 3 hónapig készült (ha jól emléxem a pontos időre), folyamatosan küldözgették át annak a bizonyos Federico Leo nevű pilótának a módot - aki rFactorozik - és küldözgette vissza vissza a jelentéseket, hogy igen ez így jó, az úgy szar. A végére teljesen elégedett lett vele a sofőr srác, akkor derült ki, hogy kb vezethetelenül nehéz a többi F-es módhoz képest :D Szóval fel-fel a gyakorlásra, próbáld ki :D
Ez amúgy, egyénileg is azért annyire hétköznapi élmény nekem, mert az arc, aki csinálta a módot, netes ismerősöm. Konkrétan a ligának a vezetője, ahol versenyzünk páran. Párszor már versenyeken jól meg is löktem, és nemsokára hátba is veregethetem, de a hangját már jól megismerem :).
De ettől függetlenül igazad is van, mert 100 rFactoros módból 1 ha ilyen. Ebben az a ritka lehetőség, hogy fogod magad, és te is készíthetsz módokat. Cserébe megvan neki a kockázata, hogy sok silány cucc is lesz :D
Amúgy, ha eredeti méricskélések, pontos adatok, meg licensz számítana csak, akkor iRacing. Amit pl én abbahagytam, szüneteltetem, mert a haverok oda nem jönnek. Inkább Race07 meg rFactor most. A legjobb hangulatot úgy sem a játék, hanem az ellenfelek. Főleg, ha közben még pofázhatok is velük :D
Amúgy meg
:

Most nézem, hogy én is Tika mércékkel írok :D