11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Solt #7149 Off...
Köszönöm, szeretem a témát... 1-2 óra alatt megvolt! :)
On...
Jut eszembe Poi, loadcell-ről semmi hír? Azt hittem a nyuszika tojik egyet nekem... :D -
#7148 Srácok, amerikában szimulátor és versenyautó nélkül is lehet marha jót autózni, és még FUN FACTOR is van benne bőven. Ezt látni kell.
-
#7147 Igen, az unlockolásról kapom a maileket :D -
#7146 Akkor a számládra járnak -
#7145 Megmondom konkrétan, 1 éve nem indítottam el :D -
#7144 Pointer, most elcsiptelek a "(IHR)IRONHORSE RACING"-on LFSben
Gyakorolsz vasarnapra? -
csonkesz #7143 Köszi, a DxTweak 2-vel megtudtam oldani a problémám, mégegyszer kösz! -
csonkesz #7142 A DxTweak 2-re gondolsz? Amit belinkeltél ott azt találtam meg, azzal sajnos nem tudom letiltani a tengelyeket. -
#7141 Napi 20 kuncsaftot írtak:) meg nyílván egy ember nem 5 percet akar majd benne ülni.
De ezt 2-3 géppel lenne érdemes csinálni talán valami nagyon frekventált helyen ahol a kirakatból lehet bámulni. (meg rá kell aplikálni egy pótülést, hogyha valaki csak "utas" szeretne lenni egy normális sofőr mellett (aki persze a tulaj lenne:D) megtehesse és volt egy olcsó hullámvasútja:D) -
#7140 Napi 12 kuncsaft :D
Szóval ha naponta bedobsz annyit 12x te magad is, akkor 1 éven belül bejön az ára :D -
Pitti #7139 ja lehet, hogy félreértettem, a "12 embert foglalkoztatsz" a személyzetre vonatkozik, nem a kuncsaftokra?
:):)
-
Pitti #7138 az napi 60 ojró, tehát 333 nap alatt hozná vissza az árát ha nem lenne üzemeltetési karbantartási költség, munkaerő, rezsi, jogdíj, adó....stb
úgyhopgy lesz az minimum 2 év is, ha egyáltalán a szerkezet kibírja 2 éven keresztül a folyamatos üzemet..
-
#7137 Próbáld a DxDiag2-vel azokat a tengelyeket középre állítani, vagy ha lehet, megszűntetni.
Esetleg a játékban átkonfigurálni azt a tengelyt, hogy gombra nézelődj. -
#7136 Honlapon írták azt pl, ha 5€ ért ültetsz be valakit, és napi 12 embert foglalkoztatsz, akkor fél év alatt behozza az árát.
Mindenféle képen üzleti befektetésnek szánják. -
#7135 Ezt nyílván nem magánszemélyeknek szánják ahogy a Force Dynamics sem. -
csonkesz #7134 Sziasztok, az alábbi problémám lenne egy logitech wingman formula force GP kormánnyal:
-
Pitti #7133 Azért még ez is kb 2x-3x drágább mint az "előállítási" költsége.
Hiába ha évente rendelnek kettőt, hát abból a bevételből kell eltartani a családot. -
#7132 Amúgy meg lett a weboldaluk a Cseh fickóknak.
HOMEPAGE
Sokkal olcsóbb a Forcedynamics-nál. A FD401-nek csak a fele, és nagyából nézve ugyanazt tudja.
Itt is egy érdekes cikk róla.
Itt meg a mamika autózik.
Pointer, ezt is tedd be a motion szimulátor linkek kozé, megérdemlik. -
#7131 Ez igen. Brutál. Ilyen meszire még én se mentem el soha. Jó sokáig írhattad -
Solt #7130 A látszat mindig csal Uram... ;) -
#7129 Sofőr létedre, egy nyelvész professzor veszett el benned? :D
Ha ide mersz ilyet írni, kiköttetem az internetedet :D (legalábbis, ha hasonló képen lesz érdekes :D ) -
Solt #7128 Akkor az enyém milyen mérce, igaz, hogy vita közben, de két oldal csak összejött :D
1. oldal
2. oldal -
#7127 Nem kell félni ez ügyben :D
Tudod, hogy imádok kötöszködni :D Kár is volt mind leírnod :D
A játékválasztás meg szubjektív, ezért is gagyi az LFS :P (szerintem)
Amúgy a videóból csak az derül ki, hogy ment(!) (nem mentek, mert 1 ember csinálja kb) pár kőrt, és mennyi fontos élménnyel lett gazdagabb. Tehát nem lett lézerscannolva a modell, és minden tökéletesen élethűre állítva. És ettől ez nem lesz kályha, minden számítógépes fizikai valónak az alapja :D
Az meg hogy pár srác, neten keresett adatok alapján csinál egy módot, még egyáltalán nem biztos, hogy gyengébb minőség lesz.
Pl a GP2 mód fizikája 3 hónapig készült (ha jól emléxem a pontos időre), folyamatosan küldözgették át annak a bizonyos Federico Leo nevű pilótának a módot - aki rFactorozik - és küldözgette vissza vissza a jelentéseket, hogy igen ez így jó, az úgy szar. A végére teljesen elégedett lett vele a sofőr srác, akkor derült ki, hogy kb vezethetelenül nehéz a többi F-es módhoz képest :D Szóval fel-fel a gyakorlásra, próbáld ki :D
Ez amúgy, egyénileg is azért annyire hétköznapi élmény nekem, mert az arc, aki csinálta a módot, netes ismerősöm. Konkrétan a ligának a vezetője, ahol versenyzünk páran. Párszor már versenyeken jól meg is löktem, és nemsokára hátba is veregethetem, de a hangját már jól megismerem :).
De ettől függetlenül igazad is van, mert 100 rFactoros módból 1 ha ilyen. Ebben az a ritka lehetőség, hogy fogod magad, és te is készíthetsz módokat. Cserébe megvan neki a kockázata, hogy sok silány cucc is lesz :D
Amúgy, ha eredeti méricskélések, pontos adatok, meg licensz számítana csak, akkor iRacing. Amit pl én abbahagytam, szüneteltetem, mert a haverok oda nem jönnek. Inkább Race07 meg rFactor most. A legjobb hangulatot úgy sem a játék, hanem az ellenfelek. Főleg, ha közben még pofázhatok is velük :D
Amúgy meg :
Most nézem, hogy én is Tika mércékkel írok :D -
#7126 Ja, SMS jött, csak levoltam merülve, de már OK. A szám stimmel -
#7125 Demokrácia van, mindenki szabadon választhat magának saját tetszése szerint :D
Amúgy azt a formulássat ép pár hete néztem, úgyhogy ismerem, láttam, és azóta már volt Caterham hasonlítás is (LFSbe LX4 és LX6). De a véleményemet ezek a dolgok nem befojásolják.
Ahhoz csak esetleg anyit tennék hozzá, hogy ha csinálnánk manapság egy slágerlistát a legjobb nadrágokról, akkor tutira az első helyen a legszakattab, legszétroncsoltabb és legdrágább Kenvelo farmer lenne. (én tavaly 3 hétig jártam a boltokat mét szereztem magamnak normális sima, nem szakadtt, nemgyűrött nadrágot - ufff soha töbett nadrágot hajszolni, máris vettem inkább hármat hogy egyhama nekellesen újra hajszolni valami normálissat.)
A másik kérdésem azokhoz a játékosokhoz és gyerekekhez és rajongókhoz akik azokat a autó vagy formula listákat szavazzák, az lenne hogy minek alapján szavazák meg a legvalósághűbb autót? Menyien ültek és tesztelték olyan igazi versenyautókba amikre szavaznak a szimulátorokba? A LFS csapat ami igazi autókat modellezik (RAC, VWS, MRT, FBM, BF1), azt komoly munkára alapozzák, mérések, tesztek, pontos paraméterek, stb... Nem csak valami iskolás srácok kidolgozzák grafikailag, asztán "valahogy naggyából beállítják" a fizikáját hogy úgyhogy jó legyen, és kinézetre paszoljon a modell és viselkedése is.
Itt az a FBM formula videó hogy hogyan készítették.
A többi LFS autó meg szintén igazi atók szerint van modellezve grafikailag és fizikailag is, csak nincs rá licensz, és nem pontos mérés alapján állítják be (de könyen ki lehet venni belőlük hogy mik is azok valóba igaziba, milyen autók), úgyhogy talán ezek lehetnek pontosságra úgy beállítva mint a többi játékba a márkás autók, nem mérve. Szeretném én látni hogy a Codemasters vagy SimBin fejlesztők hogyan csesznek el rengeteg drága időt (ami nekik rengeteg pénzbe kerül) azzal hogy mérésekkel max 100%-ra hangolják az öszes 100 vagy 1000 "igazi" járgányt a játékba. Azalatt ők már inkább elkészítik a következő kiadandó verziót a játékból ami fizikailag semmivel sem külömbözik az előzőtől (nem javul), csak grafikailag turbózzák egy kicsit és további rengetek új autó, meg pálya az eredmény.
Nos ezért javasoltam Kisának FUN FACTOR és FYZIKA szerint is külön külön - választhat, ami fontossab neki.
De ezen most inkább nekapjunk megint ösze, mert holnapután még fejszével fogsz jönni hasznos vinyó helyett, a fejsze meg árthat az egéségemnek :DD
-
#7124 Köszi mindkettőtöknek!
A dörtöket, nfss, grid,rbr-eket ismerem, most azért kiváncsi vagyok a szimulátorokra is (az rbr-el rendben vagyok, sajnos rallyban nemsok szim van:S)!
Az lfs demóját próbáltam, majd valahogy megszerzem köszi!
A race07-et azért vettem meg, mert simbin-es, de nemtudom, nekem félórán, órán keresztül körözni...hát vagy mexokom, vagy mexököm!:) -
#7123 Haggyámá avval a vacakkal :P
Tessék, itt rangsorolták neked az LFS-t :P
Amúgy kaptál tőlem sms-t? -
#7122 Amúgy a RACE07 sem rosz, nekem is megvan. Abba igazi létező autómodellek vannak ha esetleg az fontos lenne neked hogy Seattal vagy BMW-vel menyjél -
#7121 WTCC 87' a legtutibb :D Mondjuk Pau-ban, vagy Porto-n :D
Azzz izgiss! :D
Meg létezik ehhez is sok sok féle verda ám! :D -
#7120 Ha "FUN FACTOR" és GRAFIKA kell akkor Dirt/Dirt2 vagy valami a Codemasterstól.
De ha FIZIKA kell akkor én LFS-t tudok javasolni, amibe az a legjobb, persze nekem a grafika is nagyon tetszik benne, nemkifogásolom egyátalán a grafikáját sem. Viszont valakik kifogásolják hogy nem igazik az autók neve, meg a pályák. De nekem személyszerint sokkal fontassab a legvalósághubb fizikai számítás, mint valami 4 keréken guruló doboz igazi névvel és kinézettel -
#7119 Igen tudom, hogy volt csúszás, csak mivel az egyik sg-s fórumozó angliában van, és neki az e-mail után ~5napra megkapta (még az anyaghiány elött rendelte)!
Namost én 25.-én kaptam az üzenetet, hogy úton van!:)
De ez nemgáz, csak kérdeztem, hogy megint az itteni posta a gáz, vagy...
Mert az egyik játékot amikor kijött, a zavvi-tól hamarabb megkapták az otthoniak, mint én akik alattuk vagyok (fr)! Csak 2 nappal késöbb kaptam meg!:D
Most találtam egy "óccsó" boltot, és megvettem a race 07-et, lehet kipróbálom ma, de nekem a gtr2 is monoton volt, igaz csak ai ellen mentem valami tizenakárhány kört, de örültem amikor vége volt!:)
Van valami tanácsotok, hogy mit inditsak (az izgalmak fokozása érdekében)? :) -
#7118 Eleve feladni azért volt plusz idő, mert írta a honlap, hogy márc 25ig késik valami alkatrész beszállítás.
A posta, az meg katasztrófa :D UPS csinálta nekem a pedálnál azt, hogy honlapon ki volt írva a pontos érkezés. 20€-ért szállították, ami nem is olcsó. Hívtam őket a szállítás napján, persze azt mondták, az csak irányadó, nem tuti :D Nem is baj, hogy nem írja :D
-
3* 50" , és még én vagyok megalomán :D -
#7116 "When you place an order, it may take 2 to 5 business before it ships.
Orders will be shipped USPS Priority Mail.
USPS states the shipping time-1 to 3 days domestic, 6 to 10 days international.
Sadly, international shipping can take all of 10 business days and then some if your local carrier doesn't like auto racing."
Ez magyarul ennyit tesz a guggli szerint, hogy:
"Amikor megrendel, lehet, hogy 2-5 üzleti előtt hajókat.
Megrendeléseket szállítjuk USPS elsőbbségi küldemények.
USPS megállapítja a szállítási idő-1-3 nap belföldi, 6 10 napra a nemzetközi.
Sajnos, a nemzetközi hajózás minden 10 munkanapon belül, majd néhány, ha a helyi fuvarozó nem tetszik az autóversenyzés."
De buták azok a helyi fuvarosok! -
#7115 Nem kaptam követési számot sajna. Még nem jött meg, de írta a UPS, hogy feladták még azt hiszem 28.-a magasságában. -
#7114 Megérkezett már a loadcell neked/nektek? Nekem semmi, de még a track sem műxik! -
Hmmmmmm...... fincsíí -
#7112 G25re is kell vágni 2 lukat, és 2db 5*5 centis venti fújja a mocikat :D -
#7111 Ja értem. Nekem a Fanatec még így is elkezdi magát hűteni, azzal mit csinálna?:D -
#7110 Van ez a csapat, ez az ARC Team. És van nekik olyan tuning kitjük - már egy ideje - G25-höz, amit úgy hívnak G25-E.
Ez egy teljesen átdolgozott FFB stratégiát használ, és jól kihajtja a mocikat. Még hűtést is kell rakni a mtorok felé.
Az alábbi videón nem látszik az értelme, de a lényeg, hogy sokkal sokkal gyorsabban tud reagálni az ffb effektekre a kormány, sokkal élethűbben.
Na most a cucc nem olcsó, de állítólag egy felső kategóriás kormány lesz így a G25ből, így is féláron....
Na ez van, vagy lesz most a Fanatec-hez is.