Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• waneksubaru
    A forrás az nekem biztos ,hiszek neki.
    Engem is érdekelt a "miért van úgy ?"
    Aztán most találkoztam egy barátommal ,egyedül Ő adott választ.
    Talán hiteles,mert régebben Ő mondta meg a Zengő csapatban lévő SEAT -ok futómű beállítási értékeket .
    Most azokon az autókon dolgozik amiket talán jövőre fogunk látni az autó szalonokban, nem csak futómű ,hanem kormány ,komfort,stb beállításokat tesztel .,gyakorlatilag egy roncsnak kinéző feketére matricázott autóban űl ,mellette a laptop ,aztán a menet tulajdonságokat állítják, kiértékelik , amiket talán jövőre vagy az után fogunk látni az autó szalonokban,
    Ha valakinek nem tetszik az új autójának a beállítása,akkor Őt kell szidni .
    Több márkában is benne volt a keze ,ezért én néha röhögök PL: gyulai balázson ,mint tesztelő!
    Nagyon meglepő néha ,hogy egy szarnak ki kíáltott márka veri a felső kategóriát ,legalábbis futóműben ,
    meg a tesztelés alatt,ezek az autók nincsenek kímélve, kiderülnek a motorról is a dolgok ,hajjajj

Ha tehetném hogy vegyek egy zsír új autót európait, akkor biztosan nem a vezető márkák közül választanék ,
    igaz az a márka nem a kedvencem ,de mindenkit ver mindenben, japo kocsikat nem állítgat sajnos .
    Kicsit félre mentem ,bocs ,
    Neki hittem el a kapcsoló dolgot.