Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Bocs, nemírtam olyan egyértelműen, de most kiegészítem. Minden amit leírtam az úgy van, de kiegészítem hogy azok a feltételek a pilótára vonatkoznak. Ha tehetséges vagy és úgy érzed hogy képes vagy a dologra akkor jelentkezel a leírt feltételek alapján.
Nemkell hajtási, nem kell saját kocsi, csak minimum 16 év a feltétel és persze fizikai és egésségi allápot.
Az első 400 jelentkező automatikussan indul, ha az előző sorba leírt feltételeket tljesíti. Aztán 3 kör van.
1 kör: induló test az elsö 400 regisztáltnak az interneten (de nem kresz, tartalmat nemtom pontossan, azt kérdeztem haveról aki volt, még nemválaszolt)
2 kör: Befizet 40 Eurót, indul GOkart versenyen. 3 részletból áll: regisztráció, teszt az autókról, műszaki teszt (ops, ezzel én sem számítottam) asztán teszt a Szlovák motosportról (ismeretek stb..) (ops ezzel sem számítottam), aztán GOkart verseny 250 meteres pálya, 750 méteres mért távolság.
3 kör: teszt az PAV verseny alap előírásokból. Nálunk PAV = Do Vrchu (nemtom nálatok van-e ilyen és hogy hívják, nálunk az állam elnök Ivan Gasparovic ilyeneken versenyezik). Verseny a hegyekbe, aszfalton - hegyi utakon, szerpentínek, stb..., reakció kesség teszt, aztán verseny igazi KIA versenyautóval (te vagy a pilóta). Pálya 800m, mért távolság 1600m (nem ring, hanem út, oda visza, hegyekbe)
FINALE: aki megnyeri az egészet, az részt vesz tanórákon szlovák verzenyzőbajnokkal Jaroslav Baránek-kal. És utánna indul igazi reális Do Vrchu versenyeken 2010-be, további oktatások, stb... Persze a nyertes aztán már nemfizet semmit, minden fizetve van szponzorokkal, versenyek, gyakorlás, oktatás, autók, stb...
Szóval, ez cúcs, de most ahogy tudomást vettem a tesztekről, azok az én gyenge pontom. Nemtom elég-e lenne amit tudok az autókról, és versenyzésről, meg az itthoni mostosport ismeretek. Anyira nemvagyok benne a teóriába, meg TV-be, úságokba se nagyon követem az eseményeket. Csak nyomom a virtuális versenyeket PCn. Akkor talán marad a 200-300 Eurós Osztrák teszt center.